sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Suuri Vihreä

Nyt meni myöhään mutta monella hyvällä syyllä.

Laitsalle pääsi monta onnellista hevosta. Ensin lomille saateltiin oripoikien lauma, sitten ruunanroikaleet. Tammat olivat jo kotiutuneet omaansa ja lähinnä kirittivät ruunaremmin kirmailuja.

Kuvia tuli yli 400 mutta ne on nyt tiivistetty, kollattu ja rajattu noin kahteensataan kohtuukivaan räpsyyn. En todellakaan tiedä missä niitä ikinä tarvitaan, onpahan ainakin blogiin kuvitusta reservissäkin.

Tänään oli säätkin ihan just kohdillaan. Ei kyllä pisaraakaan sadetta, sitä melkein jo kaipaisi. Mukava tuulenvire piti lentoörkit muisa puuhissa ja lukema +22 on just passeli pohjoisen ihmiselle.
Tähän ei todellakaan nyt valikoidu parhaimmat ja terävimmät kuvat. so sorry.

Jatkan ehkä huomenissa, nyt väsyttää aivan järjettömästi. Päätä ja selkää särkee ja blaablaa. Huomenna pitäisi olla aamusta särmänä tallinpihalla työnjaossa, kisapäivä ;-) Kerrankin ei jännitä.
Palajan ehkä kenties vasta maanantaina.

Ai joo, se omenapuu kukkii... huomenna!

2 kommenttia:

 1. Oj, orilaidun. Ihanaa : )))

  Siellä ne poijjaat saavat nujuuttaa koko kesän palatakseen entistä ehompina ? syksyllä kotitalleilleen.

  Kesä-heinäkuun vaihteessa tiedetään, tyrkkääkö meille ensi kesänä ori-vai tammalaidunta : )))

  Minä valmistaudun muutaman tunnin issikkamaastoilulle, tuli kutsu ratsastuksineen, saunomisineen ja ruokailuineen, niin eihän siitä voinut kieltäytyä. Kyllä nämä tekemättömät kotihommat täällä odottavat...

  Hjirnakalle mukavaa sihteriköintiä, ole tarkkana : ) ja muille vaan muuten mukavaa pyhää !

  VastaaPoista
 2. On se juu jännä, ei ne kotihommat sieltä mihkään karkaa. Mutta aika se vain kuluu aina vaan nopeammin. Etenkin silloin kun on hauskaa. Oliko kiva maastoilu??

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com