maanantai 3. toukokuuta 2010

Toukokuussa lapsetkin lentää


Kas niin, nyt on ihana toukokuu jo hyvällä alulla. Kyllä vaan ottaa yökukkumiset, valvominen ja viininlitkiminen kovasti paljon kunnon päälle. Aivan puistattaa ajatuskin että ihan ravitsemusliikkeeseen pitäisi lähteä kekkaloitsemaan *brrrh* Kotona on kivaa ja hyvässä seurassa suorastaan hauskaa.

Kiitos Nempalle visiitistä, äläkä ota niitä Iso-J:n vouhotuksia niin kirjaimellisesti ;-)

Tänä aamuna piti käydä pilleripurkilla, selkä otti äksyä eilisestä sateessa seisomisesta. Olipa taas mukavaa saada hevosenkuolaa hihaan! Eikä iloisten oripoikien hönöilyn katselemiseen kyllästy aivan heti. Toleranssi voisi olla huomattavasti alhaisempi jos oripoika hömelöitseisi omassa pihassa... mutta hevonenhan on omistajansa peili, vai mitä? Enkä sitten enempää rassaa verta nenästäni, tällä kertaa. Osu ja uppos?!


Näitä pieniä iloisia asioita punkee ja tunkee kukkapenkeistä (ja penkkien vierestä) riemastuttavan paljon. Tänään, kun oli pitkästä aikaa lämmin ja aurinkoinen päivä, kukkia suorahtaa poksahteli mullasta esiin. I-ha-naa!

Pihankoristekin saatiin... kyseenalainen koristeena mutta lähes pakollinen tätänykyä taloissa joissa on a) riittävästi pihaa b) lapsia c) lepsut vanhemmat:


Kyllä, Suuri Sininen on meilläkin. Vellovin vatsoin katselen pompotusta ja rytkytystä. Mutta toisaalta iloitsen ruokahalusta jonka ylenpalttinen pompinta aikaansaa ;-) Kaikki liikunta on hyvä juttu.


Näillä mennään toukokuuta eteenpäin, tuntuu keväältä! Myös naamanahkaa kiristää ja kutittaa, kevätaurinko on aika tehokas kuumottaja.

7 kommenttia:

 1. Imurikauppa toimii inspiraationa, pienempi määrä pölykoiria on Neminkin helpompaa hallinnoida feng shuin hengessä ennen kuin taloon saadaan terrieri nimeltä Toivo muuallekin kuin silkkihuiviin.

  VastaaPoista
 2. Jahas - lepsut vanhemmat. Meillä on pirpanat vinkuneet tramppista, mutta minä en ole antanut ostaa edes omilla rahoillaan. Tylyä, ah niin tylyä!

  Eka krookus täälläkin auki. Sattui olemaan kans valkoinen. Huomenna jos on aurinkoita, niin lisää poksahtelee auki! Pionit nousee kans punaisine versoineen, monet muutkin ihanuudet! Kevät on ihmisen parasta aikaa!!!

  Hirnakka - pistä ruoto hellästi venymään, voitele linimetillä ja ota sopivassa määrin liikettä pitäen kipua rajana. Toipumista!!!

  VastaaPoista
 3. Nemi, jotenkin mulla on semmoinen hytinä, että leppoisa terrieri nimeltä Toivo on utopiaa. Se on kummiskin joku Turmiolan Tarmo, kas kun on terrieristä kyse ;-) Muistapa vaan Sanea...

  Tita, onkohan ruodon hellää venyttämistä haravoida, hakata ja pieksää maaperää kohtuullisella tarmolla ja kiukulla? Enää noin hehtaari jäljellä... Mie hankin sen maisemointilampaan kesäksi, eihän tuosta ohdakepellosta muuten siistiä tule.

  Pionit jurottaa penkissä, ei punaisia eikä minkään värisiä versoja. Annan niille kuitenkin vielä aikaa, jos ne vaikka kerää vielä voimia? Kyse on viime syksynä istutetuista kolmesta ensimmäisestä pioniyritelmästä.

  Myyrä oli ystävällisesti työntänyt mullan pinnalle tielleen osuneet särkyneen sydämen (valkoisen) juurakot *stanakelegrrrrh*

  Huomenna olisi iltamenoakin, se luento. Tuikitärkeä opin ja ojennuksen murunen joka on kutakuinkin pakko hyödyntää.

  Iso-J lähtee pukkaamaan auton keulaa etelää päin, mulle jää taas aimo pino hommia.

  VastaaPoista
 4. Peeääs, aion minä vielä itsekin valoisina kesäyön tunteina pistää lihat liikkeelle -ja kammeta itseni trampalle. Mikäli raportoin piakkoin säärikipsikääröjen trendikkyydestä, olen sössinyt oikein huolella itseni jousien sekaan -tai onnellisesti ohi.

  VastaaPoista
 5. Khyylllä aikuisella on terve itsesuojeluvaisto... vaan noi pirpanat.. ei kahta saa päästää yhtä aikaa. Kokemuksen sanelema neuvo vain

  VastaaPoista
 6. Ai että mun tekis mieli hyppiä tollain ... huokaus, kestäsköhän pää ja jouset?

  VastaaPoista
 7. Tuula, on ihan pakko koittaa, kunhan kukaan ei näe ;-)

  Tita, molemmat perilliset ovat ihan yksinhypinnässä saaneet kinttunsa teippikuntoon joten ei tod. hypitä tandemina. Piti vielä antaa hevosen ensiapuboksista pinkki coban-side...

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com