maanantai 24. toukokuuta 2010

Pala Saharaa

Rakas päiväkirja,
tänäänkin meitä huijattiin säätiedotuksilla. Piti olla pilvinen ja sateinen päivä. Saimme ehkä sata pisaraa maahan asti, muut jäivät matkalle. Oli lämmintä, tuulista ja aurinkoista..

Maa pöllyää kuivana, etenkin se maa,  josta olisi tarkoituksena loihtia satoisa ja tuottoisa Mikämikämaa.

Meillä on edelleen jonkinlainen bugi kastelujärjestelmän kantaverkossa joten tässä alkaa kohta olla ns. hätä kädessä.
Saisiko sitä vettä nyt sieltä pilven kautta, pliis.

Joo, ei ole murheet järin suuret mutta nautitaanpa nyt oikein hartaasti tästä seesteisestä elämänjaksosta. Pessimistirealistina tiedän, että vielä se kuuma kivi mätkähtää päähän. Tulee halla ja kato ja ties mikä heinäsirkkaparvi. Kunhan ei etana *yöks*

Tältä päivältä ei oikein heru saati irtoa tämän kummempaa. Toivottavasti tiistaina on sanainen arkku vähän reilummin auki, tänään ei vain jaksa. Ilmeisesti raivoisat ponnistelut pelto-orjana vievät tankin tyhjiin.

Aivan härskisti aion pläjäyttää berberini soffaan ja keskittyä Herra Wallanderin uusiin kuvioihin.
Tässä vielä tämmöinen travelleri, varsinainen viidakon Ykä jota ei huolet paina:

7 kommenttia:

 1. Meillä on onneksi saatu vettä ihan mukavasti, olisko 15 milliä. Ja viileää on - siltä osin olis ollut loistavat työilmat. Vaan en työntynyt ulos.

  Tuula kävi yksityiskuljettajansa kanssa kylässä ja olipa ihana rutistaa taas oikein kovasti! Välitin rutistukset myös Maestrolle.

  Sauna on lämmin... sinne hilaan habitukseni seuraavaksi.

  VastaaPoista
 2. Juuei, ei vettä vieläkään :-O
  Nyt on taivas ihan ummessa, tuulee hyytävästi ja asteita kapiset +10, ihan sieluun sattuu tämmöinen takapakki.

  Pitää viritellä hellaan tulet ja hamuta villasukkavarasto käden ulottuville, brrrrh.

  VastaaPoista
 3. Älä huoli. Huomenna saat sadetta. Ihan varpisti : )

  Täällä sitä tuli eilen NIIN paljon, että nyt voipi taas pari viikkoa pitää poutaa !

  Tänään tämä poutajakso korkattiin avatuksi, keväinen keli. Ja eiku pihalle möyrimään täältä sisältä. Moro !

  VastaaPoista
 4. Kyllä täälläkin eilen paiskoi vettä oikein huolella ja jatkoi vielä tänään aamun ja aamupäivän. Nyt hiukan pilkottaa sinistä pilvien raosta, ehkä tämä tästä illaksi kuivuu. Nurmikon ehdin onneksi leikata sunnuntaina ennen sateita. Ja nythän se taas saa uutta intoa kasvuun kun sai vettä :D

  Ihania heppakuvia!!!

  VastaaPoista
 5. Meillä satoi eilisen päivän ja viime yön aikana yhteensä 27,5 ml.

  Tänään se on sitten tapahtunut! Ella kävi kylässä ja oli oikein suosiollinen. Mutta mutta Pönön asento on turhan kaukana ja asettelemallakaan pirri ei suostunut menemään ihan pohjaan. Olivat tykästyneitä toisiinsa.
  Huomenna sama koitos uusiksi! :D)

  Otti voimille! ... kaikilla.

  VastaaPoista
 6. Haa - arvasin että naimapuuhat ekakertalaisilla ei ihan harjoittelematta mene. Voin vain kuvitella Neuvoa Antavan punastelleen jossain olohuoneen nurkassa ja hirvittelevän rouvien astutuspuuhia. Varsinkin kuin toinen rouvista ihan svenskspråkigt ja toinen vain muuten hyvä ulosanniltaan...

  * reps *

  Minä sommittelen itseni villasukkiin ja kalsareihin ynnä muihinkin vermeisiin ja lähden lapioimaan yrttimaan käytäviä valmiiksi. Ei taida hikeä puskea nyt ja ötökätkin lienevät lähes lentokyvyttömiä tässä kylmäviimaisessa +10 asteen kelissä. Mutta sentään plussalla!

  VastaaPoista
 7. Terveiset Isolta Kirkolta, tosi kaunista, aika vilakkaa ja ei niin hohdokasta... kokoustaminen odottaa huomenissa, neuvotteluhuoneessa istun ja en muuta voi.. Meri näyttää kuitenkin aina yhtä rauhoittavalta hotellin ikkunasta. Fiilikset kuin Nassella vihreilä niityillä.

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com