tiistai 1. joulukuuta 2009

Joulukuu alkaa vetisenä


Noniin, ei kuivu porakaivot näillä sateilla ei. Viimeöinen tuuli lupaili ensin kylmenevää muttaq sama losokeli jatkuu. Mihin tuo kaikki taivaalta niskaan kaatuva vesi mahtuu? Lehdestä luin, että Jemenissä loppuu pohjavesi. Kun ihminen on jo kuuhunkin päässyt, voitaisiin vähän fiksailla ilmanpaineita niin, että sataisi vähän tasaisemmin ympäri maapalloa. Hittoako me näin ylenpalttisella vedentulolla tehdään?

En minä ainakaan jaksa nyt enää arvostaa pohjavesivarantojamme.

Kävin aamutuimaan jo Joensuussakin, hain sähkötarvikeliikkeestä jotain nippeleitä ja vähän kaapeleita ja vielä jotain muutakin, sekä autotonta päivää (pakosta) viettävän sähkö-Harrin. Oli pimeää ja oli märkää. Hyi olkoon.

Nyt jo kuitenkin isossa uunissa roihuaa kunnon lieskat ja sateen järkyttämä koirakin jo kuivumassa. Haisee vielä märälle lapaselle. Muutama tunti aikaa ennen seuraavaa kaupunkireissua ja satakymmenen puuhaa ja askaretta tehtävänä. Pukkaa kiireistä päivää.

Tiedoksi nyt kaikille satunnaisille ja vakituisille lukijoille. Poistin hetkiseksi kommentointiestot joten anonyymitkin voivat laittaa kommenttiruudun kautta viestiä.  Ei siis tarvitse rekisteröityä lukijaksi. Jos menee asiattomaksi, laitan täpän takaisin. Ja jos lukijalla alkaa vanne kiristää päätä, aina voi siirtyä muihin blogeihin. Niitähän riittää.

Jos tästä säätilasta jotain positiivista yrittää väkisin vääntää? Mitähän se voisi olla? No joo, eivät ainakaan talvikengät kulu. Mukavaa tiistaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com