torstai 3. joulukuuta 2009

Hyvää Kuuta


Tässäpä vielä illan taidepaukku...
Pari psykedeelistä näkemystä täydestä kuusta illan hämyyn. Tämä eka on ainakin ihan ehtaa Blair Witch Projectia *puistatus*
Nyt on jo niin pilvistä, ettei kuuta juurikaan näe. Sen toki tietää tuolla jossain kaukana olevan, täydenkuun aikaan on aivan erityinen fiilis olla ulkona iltamyöhällä. Kylmempi?

Viriteltiin koristevaloja pihapensaisiin ja köpsästihän siinä taas kävi. Valot toki toimivat mutta se määrä, joka oli Espoon minipihalle too much, katosi tälle tontille kuin hohtimet kaivoon.
Ja meillä on vielä pihan virallinen The Kuusi valottomana.

Pieni on kaunista mutta rajansa kaikella.
Huomenna lisää, kaupan kautta ja bonukset päälle.

Pitäisiköhän kanalan väkeä ilahduttaa omilla värivaloilla? Jos ihan vilkkuvat kauhuvalot virittäisin? Tänään muuten taas tuli sellainen aiemmin esittelemäni minimuna. Sillä kukolla on taatusti joku salarakas jossain, taskuvenusviiriäinen ;-)Eiköhän tämä päivä ala olla pulkassa, yökukkuminen vaatii veronsa ja peti odottaa ihanan kuohkeana. Kissaratsia kannattaa toki tehdä, on älyttömän ärsyttävää kellahtaa petiin vain saadakseen karkuun kiitävän kissaeläimen kynsien ponnistusvoima omiin vatsanahkoihin. Molemmat mummot ovat painattaneet tänään täydenkuun raveissa hullunpolkkaa, etenkin sängyissä on kaahattu, kirjaimellisesti. Siksipä ne petivaatteet ovatkin niin kuohkeita, kissanmöyhentämiä ;-)

Miten voikaan pieni kissa juosta tuommoisella kopinalla? Aivan kuin niillä olisi pienet sorkat. The Spider Pig is back?!!!

Kauniita unia ja muita mukavia asioita. Huomiseen. Nuku hyvin. Varo kissaa.
3 kommenttia:

 1. Mä en jaksanut tänä yönä reuhata viimeisen seinän saumauksen kanssa. Ei se olis ollut iso urakka, mutta ilta vilahti makaronilaatikon teossa, joogassa ja lapsen kokeisiin kuulustelussa. Niin että vallan takkatulia pidellessä on mennyt. Ja väsyttääkin niin armottomasti. Ei näillä vuosilla enää muutaman tunnin yöunilla mennä pitkään. Tulee väsy vastaan. Toista se oli ennen nuorena...

  Kissat ja sänkyelämä. Siitä riittäisi tarinointia pitkäksi ajaksi. Mutta meillä mies vehtaa sängyssä monen mirrin kanssa. Enkä syytön ole itsekään.

  Taitolaji muuten: Miten pakataan kaksi ihmistä ja 3-5 kissaa yhteen parisänkyyn. Ei naarmuitta... vapaa kyljenkääntämisoikeus minulta on viety aikoja sitten. Varovasti voi koittaa kihnuttaa asentoa toiseen ja tuntea jäätävän katseen yön pimeydessäkin.

  Menen päästämään hevoset talliin iltaeväilleen. Sitten taidan kuitata itsenikin nukkumaan.

  VastaaPoista
 2. "Hej tenttu-ukot hyppikää" sån lillajulfestin aika : )
  Lenni-Kalle and The Boys tulevat pimputtelemaan, joten ilmeisesti ihan tasokasta musisointia odotettavissa.
  Lupauduin vapaaehtoisesti kuskiksi, aamuherätys viideltä ei lupaa hyvää jaksamisvalvomisen suhteen jos siihen yhdistää sidukan tai punkun... !
  Saattaisi tämä tätsy löytyä alta aikayksikön flyygelin alta "lepäilemästä" ; )
  Nyt vielä tunti töitä, sitten kaupan kautta kotihommiin ja seiskaksi Hjortlandettiin bilettämään.

  VastaaPoista
 3. Aah, Satu taitaa olla maneesibaarissa parhaillaan? Olisinpa aiemmin äkännyt kommenttisi, olisin pyytänyt piipahtamaan tallin puolella ja tsekkaamaan yhden karsinan asukin.
  t. anonyymi bloggaaja

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com