tiistai 1. joulukuuta 2009

Tähän sateiseen päivään...

http://www.youtube.com/watch?v=zpooKlVrMU

En tiedä toimiiko linkki mutta musiikki toimii.
Oodi Karjalalle ;-)

7 kommenttia:

 1. Tänään en tee enää yhtikäs mitään... Oli vähän liian lähellä, etten keilannut Joulupukkia märkään asfalttiin. Mokoma partasuuhippi rynnisti (suojatiellä tosin) ilman heijastinta!! -suoraan auton nokan eteen. Hällä oli kiire kyläsemme Joulun avaukseen ja mulla ääsmarkettiin.

  Olisi ehkä tullut lahjaton joulu jos olisin pukkipoloisen onnistunut nurin saamaan :-G Sehän on vähän kuin ampuisi bambin äidin.

  Tuo kamala märkä, valot syövä pimeys on ihan hirmuista. Siinä noita kaameita liikennetilanteita sitten sattuu.

  Päivä on ollut muutenkin työteliäs ja tänään huomasin sitten erään vankkuneen periaatteeni unohtuneen. Minä olen Harrastuskuski-Äiti. Ilta piti aikatauluttaa oikein tarkasti jotta sain perilliset ajallaan oikeaan paikkaan, ruuan pöytään, kauppareissun ja bonuksena vielä kirjastoreissunkin. Sitä ennen olin jo vienyt sähkö-Harrin kaupunkiin.

  Tässä iässä näköjään voi vilkuttaa periaatteilleen. Eiköhän seuraava etappi ole joku K-50 karaoke, monotanssit ja Lady-Lindex klubin jäsenyys *kauhunväristyksiä*

  Nyt masentaa. Menen pois.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Tulin pyyhkimään hikeä tänne. Eilen kastuneet hevoset ovat tänään kuivaneet. Tähti kastuessaan kihartuu kuin vasta permanettuna. Sellaisen kiharan karvatursakkeen harjaaminen käy bodypumpista. Ei uppoa piikkisukakaan kuin pintavilloihin. Tiukat kiharat vastustavat viimeiseen asti harjaa ja piikkisukaa. Rahina vain kuuluu. Aivan hirveä karva on otuksessa... Ilmankos matroona hikoaa tallissa ollessaan. Ja on sitten taas kyljiltään märkä. Sama "vika" oli Tähden emässä, samoin tyttäressä. Siinä ei suku karvoistaan pääse... Ja sileä kesäkarva on muistoissa (ynnä toiveissa) vain.

  Linurissakin on hyvänlainen talvikarva, mutta se on laadultaan ihan erilaista. Sen saa harjaamalla siistiksi. Siis niin siistiksi kuin pörröinen poni nyt yleensäkään tulee.

  Pimeytttä manaan Hirnun kanssa kuorossa, vaikka en ole meinannut mihinkään osuakaan. Suorastaan masentaa nuo pari haaleaa tuntia päivässä, mitä päivänvaloksi voisi kuvitella.

  Toisaalta - nyt yöllä kuutamo loistaa kauniisti. On melkein valoisampaa kuin pilvisenä päivänä. Oi jos vielä olis pieni valkoinen lumivaippa maassa!!!

  Ihottuma naamassa ei ota asettuakseen, vaikka sitä on voideltu kortisonilla ja syöty kaverin antihistamiineja kaikkien muiden konstien ohella. Yksi hyvä puoli tässä on - huulirypyt on kadonneet! Ei enää huulipuna karkaa rypyn pohjaa myöten naaman puolelle... :D Sen verta on turpavärkki turvoksissa. Pitäis juu mennä lääkäriin, mutta kun en taida ehtiä töiden takia. Meikkivoiteella peitettynä, himmeässä valossa menen melkein täydestä. Jos ei kato läheltä. Ja asiakkailtahan me riistämme silmälasit heti ensi metreillä.

  Huomenna on muuten mulla vapaapäivä!
  (Lue=pesuhuoneen seinien saumausta)

  VastaaPoista
 4. H-Jestas missä karvassa Tuhtitähti on. Tuloo hiki jo pelkästä ajatuksesta.

  Oleksä Tita nyt vähän väärin ymmärtänyt ne happokuorinnat? Ei niitä primereitä kuulu ymmärtääkseni ylähuuleen asetella. Toki itsekin joskus silikoonituubin äärellä hiljennyn ja mietin pitäiskö sittenkin truutata.... olisi ehkä hiilijalanjäljen kannalta fiksumpaa imaista persposkesta vähäsen -ja lykätä rintalastan suuntaan se poistoputki.

  No, ne ovat vain niitä illanhämyn synkkiä aatoksia ne.

  Koeta nyt lääkäriin törmätä vaikka paikallisessa marketissa ostoskärryinesi, antaa ne lennossakin reseptejä. Sulla on kohta joku kamala krooninen silsa nenänpäässä! Ja joudut kidkaappaamaan paikallisen optikon, ei auta enää asiakkaiden prillien riistäminen ;-)

  Iloista saumauspäivää, älä innovoi yhtään uutta saumausaineen käyttökohdetta huomenna, ethän????

  Minä perehdyn vielä hetkisen aiheeseen Pyhä Birma (pyhä pirhana) koska Iso-J pelasi taas kerran itsensä pussinperälle. Tähän jos mihin sopisi teemalauluksi How deep is your love *LOL*

  VastaaPoista
 5. Laulu voidaan muokata mielialan mukaan. Meillä kuuluu biisi "How shit is your love". Mies on taas ollut niiiin vähäsanainen viime ajat. Ei oikein jaksa itse pitää toistuvia yksinpuheluja. Ollaan sitten hiljaa, kun ei vaan niinkö jaksa yksikseen jatista. Kai se alkaa puhua kun on jotain asiaa. Nih.

  Painun punkan pohjalle nauttimaan unen tuomaa lepoa. Huomenna pitäis lähteä yrttipostaus eri puolille Suomea. Hirnu pliis tekstaa uusi osoitteesi kännyyni, niin sixpäkki lähtee Hammaslahtea kohti terästettynä Vilustus pullolla.

  VastaaPoista
 6. Piii Ääääs:
  http://joulukalenteri.positiivarit.fi/1.html
  Kannattaa laittaa kirjanmerkkeihin täksi kuukaudeksi!

  VastaaPoista
 7. Jeppisjee, laitan kohta tekstarilla tiedot.
  Kiitos linkkivinkistä.

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com