perjantai 25. joulukuuta 2009

Ihan Parasta -Joulupäivää


Ei parempaa voisi olla.
Perhe nuhjailee pyjamapäivää, lämmintä, rauhallista, ruokaa, läheiset.

Aurinkoinen pakkaspäivä vihjailee ulkoilun tärkeydestä mutta katsotaan nyt... ehkä menen ehkä en.

Tänään ei tule ketään visiitille, huomenna saadaankin kahviseuraa. Se on kyllä ihan hyvä, että tänään ei tarvitse olla sosiaalinen. Paras joululahja kun saa vain olla.

Jep, hautaudun lukemisteni ja jugurttirusinoitteni kanssa löhötuoliin.
Koira änkeää kuitenkin viereen namusten toivossa ja kissahan siellä jo onkin, niskatyynynä selkänojan päällä.
Vuoden paras päivä tämä Joulupäivä!
Nauttikaa Ystävät hyvällä omalla tunnolla.

Hyvää matkaa kauas matkaavalle Ystävälleni. Hyvää lomaa :-D

Ai niin, vuoden kauneimmat jouluvalotkin on nyt valittu. Ne ovat anopin auton takavalot.
Kiitos Jukka illan parhaasta tervehdyksestä... ;-)

4 kommenttia:

 1. Ah juuri samanlaisissa fiiliksissä täällä - ihanaa lepopäivää viettäen. Julistin jo eilen, että tänään en sitten tee mitään. Yhtään mitään. Hevoset hoidan ja pirttiä lämmittelen, muuten olen makoillut ja rentoutunut.

  Eiliseen kuuluu yksi kardinaalimoka. Vaikka kävinkin alkossa milloin mitäkin ostamassa (joulutervehdyksiä yheistyökumppaneille jne.) niin unohdin ostaa perinteisen joulukonjakin. Jessus, siis tosiaan UNOHDIN! Joulupukki toi kuitenkin Chivas Regalia pullollisen. Skottipoikien 15 vuotta vanhaa laatutavaraa. Ensimmäinen hörppy tuntui viiltävän terävältä, toinen pehmeältä. Skottipoika on noitunut aineensa...

  Jouluyön sauna oli todellinen suksee vihtomisineen kaikkineen. Lapset olivat ihan täpinässä uudesta saunastakin. Kaikin puoli loistava joulu!

  Eilen keli oli lempeä pikkupakkanen, tänään -18 oli aamun lukemat. Sitten on muutamalla asteella lauhtunut.

  Taidan alkaa kaivella ruokavärkkejä lämmitykseen. Kinkku oli jotain stressilihaa, vaikka sen ylikypsäksi paistoin, niin sitkasta on. Mutta ohuina siivuina menee täydestä. Maku on kuitenkin ok. Pitää ensi vuonna katsoa josko jotain muuta kuin Atrian pakastetta ottaisi kinkuksi. Onhan täällä näitä sikaloita.

  Sininen hetki vaihtui jo pimeydeksi. Kevättä odotellessa... Leppoisia joulunpyhiä itse kullekin kanssatallaajalle!

  VastaaPoista
 2. Oulun "lapset" eli A-sarja sai kuin saikin vanhan Foordinsa pakkasesta käyntiin ja tulivat iltaamme piristämään. Sain tuupattua niihin runsasta ruokatarjontaamme, kahvia nisuineen ja lopulta vielä glögiä. Mukavaa iltaa vietimme, juuri Sierran perävalot katosivat kujalle. Ihanaa kuinka A- ja B-sarja ovat toisilleen läheisiä. Se on meille tärkeä juttu. Ihanat joululahjat olivat vähistä varoistaankin keksineet. Olen onnellinen kaikista lapsista!

  Tämän päivää olen tehokkaasti levännyt, nyt taitaa kiintiö olla jo täysi. Katsotaan mitä huomenna keksitään, lomaa on mukavasti jäljellä.

  Oliko Hirnakan pukki lahjakas?

  VastaaPoista
 3. Heipähei!
  Talven tuulet tuiskuttavat lunta ja ujeltavat nurkissa. Eilen oli kova pakkanen, nyt yli 10 astetta lauhempaa.

  Pukki oli lahjakas ja antelias, oli ilmeisesti kurkkinut "vaate"kaappiini kun paketeista paljastui yhtä sun toista vaatekappaletta. Tarpeeseen tulivat. Eikä uusia valkoisia villasukkia voi olla koskaan liikaa.

  Kohta hiipparoidaan Äitikullalle syömään ja sitten voikin taas pötkötellä soffalla. Ellei niitä kahvivieraita sitten tule, eihän sitä tiedä minne kenenkin Tapaninajelu vie.

  VastaaPoista
 4. Rauha ja hiljaisuus laskeutui tähänkin taloon, labradorin kanssa vietän laatuaikaa ihan kahdestaan. Kulta lähti eilen mäyräkoira matkassaan lapsiaan katsomaan ja oman lapseni vein äsken isälleen.
  Aamupäivä menikin lumitöissä, sitä mokomaa on tullut ihan ylipaljon, onhan valkea joulu tosi ihana mutta rajansa kaikella.
  Mukavaa tapaninpäivän jatkoa Hirnakalle ja muille lukijoille.

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com