keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Sunshine reggae

Woohooo, meillä paistaa aurinko. Se kauan kadoksissa ollut keltanaamainen kaveri. Tästä kehkeytyy vielä hieno päivä. Kukkokin laulaa kuin henkensä hädässä. Herra Isolla Herralla on ilmeisesti kevättä


rintafileissä kun noin kovasti ujeltaa.

Iso-J hakee tänään Kolin mökiltä kaikki meidän kamppeet. Onhan sinne kymmenen vuoden aikana kertynyt kaikenlaista hilua ja killutinta. OMG, mihin minä nekin kaikki laatikot laitan?

Itse aloitan tänään kirpputorille lähtevän kuorman lajittelun. Menee varmaankin taivasteluksi, sitä kamaa kun on aivan järkyttävät määrät.

Pitäisi myös saattaa loppuun ärrierin nyppiminen, jätkä on yhä toppaloimessa -ja varsin vinkeän näköinen. Minulle vihjattiin, että Joensuussa olisi joku bordereihin perehtynyt trimmausta taitava ihminen odottamassa meidän hönön tapaamista. Joten hyvällä tsägällä minä vain rouhin karvat pois ja oikeasti taitava henkikö sipistelee loppusilauksen. Niinhän me tehtiin Espoossakin. Kasvattaja tuli sitten Mosereineen ajelemaan koiran helmat ja alustan siistiksi.

Illalla on vielä pilatestakin luvassa. Mutta nyt ihan ekaksi pikku kierros pihalla, auringonvalossa. Otan juhlan kunniaksi kaffemukin käpälään.

Hauskaa päivää muuallekin Suomeen.


Päivän kuvitus on auringonpaisteen  myötä kissahenkinen. Ylemmässä kuvassa Justiina nautiskelee helposta elämästä. 

Ja tämä kuva on sitten kummitädille sinne pohjoiseen. Nuorempi perillinen on väsännyt tuon kissapedon ihan itse. Melko ystävällisen näköinen leijona vai mitä?

Nyt tää lähtis päivän hommiin.

7 kommenttia:

 1. Sitä tekstaria odotellessa... :P

  Sain istutettua tänään 11 puuvartista - semmoisia henkilaitoja, joille annetaan vain tilaisuus sittenkin jäädä henkiin. En tiedä olisiko selkeä teloitus kuitenkin ollut niille paras vaihtoehto... Vielä jäi neljä purkkia istuttamatta. Tunnen muka ahkeroineeni.

  Ruokahuollon kautta pesuhuoneen kimppuun...

  VastaaPoista
 2. No joo joo... luin sitten sähköpostini ja tekstailen Hirnakalle päin :D

  VastaaPoista
 3. Kivakiva kun yhteydet pelaa ;-) Sain sun numerosi kadonneen korvikkeeksi, saadaan hätätilanteessa kuuma linja pelittään.

  Jään odottelemaan pullopostia, laitatko matkahuoltoon? Meillä on tuossa omalla kylällä matkiksen asiamies joten eiköhän putelit löydä perille.

  Kävin pilateksessa (hyväminähyväminä). Saunan jälkeen on nyt niin veto veks ettei jaksa mithän. Menen nukkumaan.

  VastaaPoista
 4. Siis matkahuollon kautta. Järjstyy!

  Huokaus sitten tähän. Saumasin suurimman osan pesuhuoneen seinistä, samalla lämmitin leivinuunia ja keitin mehua. Kuulostaa tehokkaalta, mutta onneksi kaksi viimeistä sujuu ns. itsekseen. Tai no pienellä huollolla.

  Soitin homeopaattiystävälleni koskien lärvini surkeaa tilaa. Sain ohjeet. Katotaan miten niillä onnistuu. Sekin kysyi (kuten Timppakin - joka nykyään osaa taas puhua) että onko sulla stressiä. Hullua tässä on se, että en koe olevani mitenkään stressaantunut. Olenko niin pihalla, etten ymmärrä? Tekemistähän on ja yrittäjällä krooninen rahahuoli, mutta ei munsta stressiksi asti. Eikä mulla ole edes hermot lyhyellä.

  Nyt kipaisen talliin ja alan sitten pestä saumattua seinää. Kiva nähdä valmista!!!

  Lauantaina tulee yks kaveri laittamaan putkihommat kondikseen, joten saan pesutornin paikalleen eli pyykkihuollon toimimaan. Samoin suihkun! Voi luxusta!!! Sauna saa odottaa vielä hetkosen, se ei niin välttämätöntä ole kuin suihku.

  Valmistuu se! Pesu- ja pyykkihuollon tilat ovat lapsiperheessä jokseenkin kriittisiä.

  VastaaPoista
 5. Kummitus täältä pohjoisesta on niin ylpeä jellonasta,aivan ihana eikä yhtään pelottava.Tuollainenhan otus teidän eläintarhasta puuttuikin.Nuo teitin kanaset tuntuu ihanilta tapauksilta,jään innolla odottamaan mitä kaikkea ne keksivätkään...Terkkuja!

  VastaaPoista
 6. Kokkolassa asustaa borderi jota ei ole nypitty elokuun jälkeen ... näyttää tällä hetkellä ylipainoiselta kuvatukselta! Taitaa kyllä ollakin hiukka liian painava, huokaus, 10kg mittarissa.
  Eilen käytiin taas agility harkoissa ja saatiin ohjaajilta kehuja, 'vain nämä kaksi borderterrieriä osaa ja uskaltaa'. Varmaan halusivat miellyttää meitä kahta vanhaa, kun näkivät, että minun pipo höyrysi hiestä.
  On se vaan mukavaa hommaa, vahingossa juoksee lujempaa kuin uskaltais ja saa luille äkäsiä harjotuksia!

  VastaaPoista
 7. Vilkutus pohjoisen kummitukselle O/
  -ja heipatus Kokkolan borderikuskille O/

  Kiva kuulla teistäkin.
  Tulee ihan huono omatunto kun tuota KESÄKUUSSA trimmattua koiraa pyörittelee. Eikä meillä ole toivoakaan agilityharkkoihin lähtemisestä. Liian laiska emäntä :-/

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com