torstai 10. joulukuuta 2009

Ärsyttävä-Irriterande TOP-3

Nyt ei tule kuvaa, nyt tulee päivän renkutus:
 http://www.youtube.com/watch?v=hKm6iDvgKJ4

Ja sitten tämä on ihan Metulle, onnea uuden auton johdosta:
http://www.youtube.com/watch?v=XhfCsfSfqGg

Eikä sovi unohtaa tätäkään, ihan ykkösärsyttävä:
 http://www.youtube.com/watch?v=CXN1uJn1VYo

Ämyrit täysille ja hetkuta herneet pois kärsästä, torstai on hernekeittopäivä, ei herne nenään -päivä ;-)
Palaan asiaan myöhemmin, nyt on julmetun kiire :-)

3 kommenttia:

 1. Ja uutiskynnyksenkö on ylittänyt Annanpäivän vietto Raahessa? Silloin aamuvarhain paukutellaan kattilankansia sun muuta perinteistä härdelliä on tarjolla. Ei sen ihmeempää - kaamoshulluutta kai.

  Käväsin tänään rouva doctorin luona saamassa diagnoosin kukertavaan lärviini ja kyynärvarsiin. Soon kuulemma ihan selevästi ärhäkkää kosketusallergiaa. Kysy sitten että mitä olen tehnyt? Selitykseksi kelpasi vesieristeissä piehtarointi. Kiellettiin piehtaroimasta ilman kunnon suojavälineitä. Voiteita tuli neljää erilaista tuubia. Pidä niistä nyt sitten selkoa, ettei mene naamavoiteet käsiin ja vastoinpäin. 130 euroa oli lääkkeineen tämän päivän saldo. Kirveli.

  Naama näyttää nyt siltä kuin olin parit viime kuukaudet ryypännyt heti rankemmasti. Punoittava ja turvoksissa. Silmien alla on niin suuret kassit, että uroksia kadettaa. En kehdannut lähteä joogaankaan. Saikkua lääkäri kirjotti 9 päivää. Saahan sitä kirjottaa - ei siitä yrittäjälle ole kaksistakaan iloa.

  Taidan viettää illan tuoksuterapiassa. Kuorin lantut ja laitan ne kiehumaan, tytöille laitan piparileipomukset valmiiksi.

  VastaaPoista
 2. Voi Tita rukkaa! *hali*
  Maailman pienin mies: pussit silmien alla ;-)

  Vaan älä sure, kyllä sinä siitä palaudut entisellesi, anna nyt rasvojen tehdä tehtävänsä ja kohta on sileä hipiä. Aika myrkkyjä ne vaan on, et sitten sitä tullut ajatelleeksi kun primeriin pulahdit?

  Yrittäjän sairausloma on vähän sama kuin kotiäidin saikku, ihan yhtä joutava paperi.

  VastaaPoista
 3. Yrittäjän lomat.. huoh, on muistissa. Nyt kun on takaisin palkkatyöläisenä ja lomautus tulossa, selasin kuumeisesti nettisivuja. Mulla kun se pikkuruinen toiminimi on edelleen sivutoimisena, hiukan hengissä. Eli saanko vai enkö saa päivärahaa? Sen ratkaisee viranomainen, jotta olenko sivutoiminen yrittäjä jne. Armoa, pliis. Tiukkaa on olla 5 viikkoa palkatta....

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com