maanantai 8. maaliskuuta 2010

Päivän pikaiset

 

Aivan kuvankaltainen, aurinkoinen päivä tänään ei ollut. Totta puhuakseni lunta satoi välillä enemmän välillä sakeammin. Maailmankirjat ovat säiden suhteen muutenkin sekaisin, tunturissa ukkostaa, toisaalla sataa räntää ja toisaalla pakkanen panee. Taitaa kevätsäät olla tulollaan. Tervetuloa vaan tännekin, lumia olisi sulatettavaksi asti. Aurinko ei käsittääkseni ole antanut lakkovaroitusta joten nyt tehot täpölle ja loimottamaan. Heti huomisesta alkaen, kitooos.

Naistenpäivän kunniaksi syötiin oikein tuhti maalaisaamiainen. Ja siitä sitten hankkiuduttiin kaupunkiin, naistenpäivän shoppailukierrokselle. Unohdinkohan eilen mainita, että saatiin vihdoin Sarikakin tänne visiitille, Pudiksen kummitustäti? Jokin meni kuitenkin pieleen koska kutakuinkin ainoa shopattu ostos oli sipulipurkki sekä kassillinen sapuskaa. Ja kierrettiin kuitenkin n kappaletta kauppoja. Ihmeiden aika ei ole ohi. Harvoin näin halpaa kierrosta on ollut ;-)

 

Tältä päivältä ei isompia mainetekoja. Sämpylät on paistettu ja hyvin on syöty. Huomiseen, moikka!2 kommenttia:

 1. Voi miten komea nuori mies!
  Onko ihan vasta nypitty?
  Meidän herra muistuttaa enemmän leijonaa pitkien niskavillojen kanssa ... nypitty viimeksi syys-lokakuussa.

  VastaaPoista
 2. Moikka Tuula, viimeksi on nypitty viimevuoden loppusalla, ennen Joulua. Mutta furminaattorilla olen karvaa ohentanut ja pitänyt silläviisiin siistinä.

  Pitäisi kyllä siivota alakaula ja hännänalus mutta karva ei ole irtoamassa, ärsyttävää.

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com