sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Kiitos!

Tämäkin päivä on nyt sitten nähty.
Blogin matkamittariin rapsahti taas uusi tuhatluku. Ja kaikki tämä on tapahtunut reilun neljän kuukauden aikana. Muistaakseni marraskuussa vihdoin julkaisin hengentuotokseni.

Ensialkuun vähän jänskätti mitä tästä tulee, luonko hirviön ja tuleeko kuraa tukehtumiseen saakka. Yllättävän kiva tätä on ollut päivittää, kuraa ja hatemaileja on tullut ällistyttävän vähän ja positiivista palautetta sitten senkin edestä. KIITOS!!!

Ehkäpä ne, jotka ainakin ennen tuntuivat tietävän elämäni käänteet paremmin kuin minä itse, pihisevät kaunaansa ihan hissuksiin omissa oloissaan. Elleivät ole löytäneet uutta reposteltavaa. Tai sitten epähuomiossa löysivät oman elämänsä. Ja siitä KIITOS!!!

Eniweis, elämä jatkuu eteenpäin, otetaan vastaan mitä elämä antaa. Nyt näyttää antavan vesisadetta ja sen myötä kevättä. Otetaan vastaan, KIITOS!!!

Antoisan päivän vietin myös toisaalla. Paikallisella hevostilalla sai kuulla punnittua puhetta ja kokemuksen tuomaa tarinaa moneltakin hevoshomman osa-alueelta. Lyhyt demo kertoi enemmän kuin kymmenen kalvoa. KIITOS!!!

Juhlapäivän kunniaksi en laita kuvaa. Selatkaa vanhoja. KIITOS!!!
Hali.

6 kommenttia:

 1. Hitsinpimpula, Nitan kisakaksikolle lämpimät onnittelut, vain lahjattomat harjoittelee. Oliko muuten Kasiksen vanha voila siivittämässä askeleita?

  VastaaPoista
 2. Onnittelut kans Inkoon ylpeelle äiteelle. Ja koko porukalle tietenkin! Pizzat tuli sitten vissiin syötyä, vai olettko muuttaneet perinteitä?

  Meilläkin lumisade vaihtui vesisateeksi. Litimärkiä trulleja on kulkenut sohjoisia teitä pitkin. Iski kelirikon heti kerrasta. Nelivetoautokin oli yhdellä tienpätkällä melkein hätää kärsimässä, kun sohjon määrä ylti akseleihin asti ja alkoi kantaa pohjasta.

  Kummottisia trulleja siellä Laulumailla sitten oli? Noitia vai sieviä lapsosia?

  Meillä rysähti pieni ongelma. Tallin takaosan koko lappeellinen lunta tuli kerralla alas. Tallista ei päässyt takakautta tarhaan - eikä kyllä portinkaan kautta. Hevoset viettivät suurimman osan päivää tallissa ennenkö aitaa saatiin purettua ja ursuksen etukuormaajalla purettua reitit taas toimiviksi. No - parempi niin kuin romahtanut katto.... semmoisiakin kun on tänä talvena kuullut tulleen.

  Soon sitten komento vällyjen väliin. Hyvää alkavaa viikkoa kaikillen!

  VastaaPoista
 3. KUVIA !!! KIITOS : ))))

  Vaikka Hassesta jos ei muista urooista nyt irtoa ; )

  Tita. Ei syöty. Tuli näet kaksi rusettia. Sininen. Ja valkoinen. Ihan kuin Kuoppamäjen poijjaan laulussa. Ja Hirnun taannoisissa kuvissa.

  Pizzaa tulee vain jos nämä värit esiintyvät samassa rusetissa ; ))

  Ei vaineskaan. Kotona oli muuta (parempaa) ruokaa tarjolla, joten jätettiin pizzanpuputtaminen tuonnemaksi.

  Ehkä ne värit jonain päivänä kohtaavat vielä...

  VastaaPoista
 4. Tita, virpojista en suoraan sanoen tiedä. Yhtään en nähnyt. Täällä kun on vähän se eriskummallinen tyhjiö näiden uskontokuntien takia. Ja penskat aika hajallaan, tässä meidän lähialueella ei edes asu otollisen ikäisiä, kirkollisia pyhiä juhlivia lapsia.

  Omat kävivät huiskimassa mummolassa pitkää ikää ja terveyttä, pikkuiset korit on nyt sitten piripintaan täys karkkeja *ne mummot, ne mummot*

  Nitan poppoo saa varmasti sitä pizzaa tälläkin kisakaudella mussuttaa ihan riittämiin, mihinkä se tahti siitä muuttuisi?

  Yritän tänään kurkata muistikorttia, kuvia on paljon. Mutta tilan muista hevosista ei juuri mitään, vesisateessa ei oikein saa kunnon kuvia -oripojistakaan.

  Siellähän on elokuun lopulla kolmipäiväinen hevosnäyttely/kantakirjaustilaisuus eestiläisille hevosroduille. Iso tapahtuma tulossa.

  VastaaPoista
 5. Pian pari vuorokautta plussalla! Vettä on irrallaan täälläkin, mutta tirpat ei ole käyneet kylpemässä. Ehkä täällä on ollut niiin kylmää koko talven, että odottavat sovulla uimavesien lämpenemistä. Tosin tuo joki on taas sula, siellä voi käydä varovasti varpaitaan kastamassa.

  Koitin löytää pälvipaikan, kun kuvittelin kevään edistyvän. Ruhvelsin reittä myöten hankea vanhan tallin taakse - paikkaan jossa aina ensin tulee pälvet. Suojainen eteläseinusta. Juu ei olis kannattanut vaivautua.... Tosin seinustalla on enää 5-10 cm lunta, niin että joku päivä sieltä ekat koiranputken rusetit kurkistelevat.

  Nyt lähden lapioimaan tietä lantalaan auki. Samalla pitäis tehdä muutamalle lantakuormalle tilaa. Tuli aika rumasti lunta lantalan päälle katolta....

  Kerään kaiken pahan sisuni ja menen purkautumaan lapion varteen....

  VastaaPoista
 6. KIITOS itsellesi kun viitsit iloksemme kirjuutella. Ahkerasti käyn lukemassa vaikka harvemmin kuittaan käyneeni. Kelit kostui het kun miulla alkoi loma, tää ja ens viikko lomalla ansiotyöstä. Ens maanantaina pariks päiväks Tallinnaan, muuten kotihommien parissa.

  Ja jättionnittelut Nitalaan kisamenestyksestä!!

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com