sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Back to the basics

Kyllä vaan, takaisin perusasioiden äärelle. Olemme onnellisesti palautuneet kotiin. Hellassa rätisee pari klapia ja muutenkin alkaa olla kotitunnelma kohdillaan. Äitikulta oli leiponut pullaakin <3

Kiitos vielä kerran: Satu, Seija, Tommi, Tuomas, Margit, Rainer, Teemu, Tomi, Jonas, Juha, Otto... joku varmasti unohtui muttei tarkoituksella. Oli ihana nähdä teidät kaikki! Satu ja Seija, enää en kutsua esitä, se on nyt vaan älyttävä tulla.

"Dogs have many friends
because they wag their tails
instead of their tongues"

Ystävät ovat kalliita. Kiitos teille kun olette olemassa, aidosti.

Ihan lyhyt raportti vaiherikkaasta päivästä, siis eilisestä. Kello kelvoton näpsähti jo aikaa sitten yli puolen yön.

Aamutuimaan kirmattiin taas Omenaan, Isoon semmoiseen. Indiska on ehdoton suosikkikauppani (yksi niistä) ja ainahan sieltä jotain pientä kivaa löytyy. Seuraava etappi oli Kodin Ykkönen, sieltäkin löytyi Yllätyspäivien kunniaksi pari kivaa must-have asiaa. Ja ihan vaan mentiin katselemaan aikamme kuluksi. Eihän siis kukaan voi olla ilman parfymoitua Hello Kitty vessapaperia ja nenäliinoja, eihän? Ei ainakaan meidän 9 v-juniori ;-)


Kuvasta: toivoakseni tämäkin ritarinkukka älyää nyt jäädä kesälomalle, eihän tuommoinen hullunakukkiminen ole viisasta, eihän?! Minä olisin kiitollinen vähemmästäkin, kukaan jaksa maaliskuussa katsella tuommoista kukintaa.
 
Entisillä kotinurkilla pyörähdettiin hakemassa nuorempi perillinen, sitten kiireenvilkkaa Ruoholahteen Verkkokaupan myymälään erinäisiä datavelhojen nettivermeitä varten. Hälytys siis Ollille, nyt olisi vahvistinta ja ties mitä härpäkettä asennettavaksi. Juniori, se nuorempi, bongasi röntgenkatseellaan uuden "apinapaidan" ja tottakai höveli isukki senkin kustansi.

Siitä kumit ulvoen Hernesaareen konttorille lastaamaan julmetut mallistot autoon. Tita nyt ainakin tietää mitä tarkoittaa kun meidän auto on ns. lastissa... Ja vielä Kampin keskuksen Blippoon, pitäähän lomailevan lapsen nyt laukkuostoksilla käydä *rolleyes*

Kameran haku Mankkaalta, kahvitermarin tankkaus, vanhemman perillisen haku ja vihdoin, Kehä III itään.

Ajettiin vaihteeksi Lahden kautta ja minäkin sain puuhatuntini kohtuullisen isossa Kärkkäisen myymälässä. Härregyyd, onhan tavarataivas. Sarikalle heti porttikielto ja elinikäiset bannit ;-) Talousmarkka jäi tsekkaamatta tällä reissulla. Ensi kerralla sitten ohjelmistoon sekin kohde.

Pimeää oli kuin hmm... naapurikansalaisen helvetissä, mutta tie vei eteenpäin ja vuorokuskein matka edistyi. Iso-J:n unenlahjat ovat ilmiömäiset. Se on tasan kaksi minuuttia kun tyyppi on umpiunessa. Noh, valmiiksi tyhjää ei kauaa tyhjennä ;-)

Ja sitten, Joensuun ohitustiellä Poliisipojat kotiinpaluumme kunniaksi heiluttelivat väripuikkoja tienposkessa. Minä jo melkein hilasin äässini kuskinpukille, arvelin Iso-J:n vetäisseen Mustan Pekan. Vielä mitä, tuli Kirjallinen Nuhtelu. Olivat jutelleet kaikkea muuta paitsi asiaa. On ne vaan oikeita ihmisiä Poliisitkin. Tai sitten meillä on jotain erikoisentsyymiä pohjavedessä. Ei kompastella lillukanvarsiin ;-)

Hitsi, on niin siistiä olla kotona. Oli ihana käydä reissussa mutta kyllä me tänne kuulutaan. Koira makaa sorkat suorana tuvan sohvalla, Patsymummo torkkuu tuolini käsinojalla ja kaikki on just niin oikein.

Hyvää yötä ja mukavaa Sunnuntain jatkoa. Käytä aikasi viisaasti, ole kiltti itsellesi ja kiitä ystäviäsi. Eiks joo?

Tässä vielä muutama viisauden sananen. Tämä sekä aiempi kursivoitu sitaatti ovat kylteistä jotka ostin tänään... Ostan vain osuvimmat:

Please God -if you can´t
make me thin make my
friends fat!!!

Huomenna, heti huomenna alkaa muffin topin sulatus. Saas nähdä kumpi on sulanut Juhannukseen mennessä, kinokset vai jenkkakahvat.

8 kommenttia:

 1. Hyvä kun pääsitte turvallisesti perille, "kirjallisista" huolimatta ...

  Täällä aamu valkeni aurinkoisena, nyt soolendaali hilasi ihtensä pilviverhon taakse mutta kyllä se sieltä vielä esiin tulee.

  Molemmat tyttäret vielä yökyläreisuillaan.

  Juu, meillä oli isännän kanssa eilen parisuhdepäivä.

  Päivä meni siellä metsätyökurssilla ja iltakin mukavissa merkeissä. Ihan kivaa.

  Nyt oon jo pessyt pari koneellista pyykkiä ja imuroinut, kohta ulkohommiin. Talli ja tarha kaipaavat putsausta ja tämä ruho liikuntaa. (En uhallanikaan toteuta sun huoneentaulujas : )

  "Muista ilmoittautua Hassen kurssille" !

  VastaaPoista
 2. Tsissus mikä kierros kaupoilla. Olisin tippunut jo kahden puodin jälkeen kelkasta... Mulla on kaupunki- ja kauppa-ahdistus.

  Mutta nyt klapit ja makkarat lisukkeineen kainaloon ja lasten kanssa metsään nuotioimaan. Maalaisten tolloja iloja... tarjolla oli myös elokuviin lähtö, mutta ipanat ei halunneet.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Nita muikkarista, minäpä ihan ensitöikseni hoidan asian.

  Tita, nyt on minullakin kiintiö täysi muutamaksi viikoksi. Käyn vain oman kylän leipomon kaupassa ja satunnaisesti pikkumarketissa. Enkä leipomolta hae munkkipossuja vaan ihan ehtaa riihiruisleipää.

  Meillä ei ole mitään asiaa metsään nuotioretkelle, lumipeite senkun vahvistuu :-(

  Ja laikkari lähti sitten vauhdilla käyntiin, pienimuotoinen vatsatautipöpö huolehtii tyhjennysharjoitukset ihan käden käänteessä. Aamuyöllä se alkoi eikä loppua vieläkään tunnu.

  Jatkan lepäilyä.

  VastaaPoista
 4. Osanotto Hirnakalle. Laihduttaminen ei suju vatsataudilla. Vetää vain ihan voimattomaksi ja elämän riutuneeksi. Voimia - kyllä se onneksi ohi menee.

  Toivottavasti se ei ole tämä uusi versio Noroviruksesta. Soon häijy. Siinä missä normivirus tekee täyden tyhjennyksen 12 tunnin aikana, niin tää uusi, kehittyneempi ja paranneltu versio Norosta antaa kunnon vauhdit molempiin päihin puoleksi vuorokaudeksi, eikä kolmeen päivään uskalla pieraista muualla kuin pytyllä... Tai siis ei kannata.

  Virusten kehitys menee samaan tapaan kuin Wintoosan päivityksetkin. Jokseenkin heikompaan suuntaan.

  VastaaPoista
 5. Hirnakalle tiedoksi että me ollaan saamassa uusi ikioma Kodin Anttila tänne käpykylään. Tervetuloa tutustumaan sitten kun avaavat, informeeraan sua. Ja pikaista parenemista taudista, se noro on kuulemma paha...

  Kovasti yritti aurinko viikonloppuna paistella mutta yhtään ei hanget huvenneet. Huomenna meinasin olla taas reipas ja kavuta suokin selkään tätikyytiä saamaan. Pakko aloittaa pikkuhiljaa ja varovasti tai ei pysty kävelemään :D

  VastaaPoista
 6. Savulta tuli tervetulleita uutisia, Kodin Ykkösen antiakin arvostaa, silloin kun se ei enää ole kävelymatkan päässä ;-)

  Ei tämä mun tautini esitellyt itseään asettuessaan raihnaiseen ruhooni. Loroviirus siitä tuli, ihan aiheesta *brrrrh*

  Nyt on kieltämättä semmoinen olo, että tekisi mieli pureskella jotain. Yritän vaikka kurkunpalasilla aluksi.

  Kuorosodan finaaliin menivät just oikeat porukat. Aika härskisti Hietalan isäntä veti kotiinpäin, finaalissa niillä on varmaan pussillinen kissanpentuja ja vetistäväsilmäinen bambi vetoamassa äänestäjiin... ;-) Sawolaeset...

  Helppoa elämää tallenteelta ja sitten piikkimaton kautta nukkumaan. Ei se nyt oikein muukaan taida auttaa.

  VastaaPoista
 7. Iso kiitos kaikesta,kaikille olen muistanut hehkuttaa teitin koiruutta,on se vaan niin ihanan energinen :) Teidän eksymistä tänne pohjoiseen odotellen ...

  VastaaPoista
 8. Hahaaa ja etähali Sar(i)kalle. Hyvä kun kuittauduit järjestelmään. Koirapojalla pakahtuu sydän kehuista ja onhan Nasse toki kelpo rakki, koirasta käy ;-)

  Kassellaan nyt miten sinne pohjoiseen päästään, voipi mennä kesäänkin. Tai eihän sitä tiedä. Pääsiäisenäkin on joutoaikaa monen päivän verran. Tosin nekin pyhät menee lumia kolaillessa, nytkin kun sataa...

  Nyt on helpot elämät katseltu (ei se näytä ihan helppoa aina olevan) ja voisin heittää nukkumaanmenoon vaikeusastetta, nyt jo puoli tuntia piikkimattoa.

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com