torstai 11. maaliskuuta 2010

Ei millään pahalla...

...mutta oli mielestäni armeliasta Espoolle jättää julkaisematta tämän päivän kuvat. Itse asiassa poistin ne kameralta suoraan. Pelkkää rapaa ja loskaa. Aamuaurinkokin katosi jonnekin tuulentuiverruksen mukana.

Ansiokkaasti kierrettiin kauppaliikkeitä ja ihan Helsinkiä myöten. Korkkareissa keikkuminen alkoi jo huimaamaan joten pakkasin penskat autoon ja loiskuteltiin loskavirrassa takaisin Mankkaan syrjäkulmalle. Pihatie viettää kätevästi alamäkeen joten ihan sukkana solahdettiin pussinperälle. En todellakaan jaksa funtsailla millä pelillä aamulla päästään ylämäkeen... etenkin kun yöllä sataa lisää röhnää :-(

Iltalenkillä käytiin Ikean ihmeitä ihailemassa ja koskapa Ikea on Ihmekauppa, sieltä löytyi TAAS kassillinen tavaraa jota en tiennyt tarvitsevani. Onhapan mitä myydä kirpparilla sitten keväämmällä ;-)

Nyt olisi oikeasti aika heittää vaakaan, huomenna on kova päivä, muutama puutarhaliikekin pitäisi pikaisesti läpijuosta. Otan kameran taas mukaan ja käyn vaikka Plantagenilla kuvaamassa "ainavihantia pelargoneja", kunhan nyt jotain väriä saataisiin blogia piristämään.

Kirkkonummella on päiväkahviseuraa tarjolla, sinne siis, vanha paikka sama pöytä??
Nyt sitä vaakaa... buona notte & baci!

1 kommentti:

  1. Yep, yep.

    Sama paikka, toivottavasti sama pöytäkin on vapaana : )))

    See ya !

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com