perjantai 1. lokakuuta 2010

Autuas laiskuus


Je-bou!
Se on perjantai pikkuhiljaa pykälässä.
Ja varsin uupunut pienyrittäjä inspiroitui kovasti Elli-Tolvanan posetuksesta. Tahtoo samaan moodiin äkkiä itsekin.

Ennen soffalle siirtymistä voin kuitenkin kertoa päivän olleen antoisa ja tuottoisa. Ei hullumpaa.

Tosin työpäivän päätteeksi potkaisin kiukuissani parkkihallin maksumaattia kun ei kelpuuttanut seteleitä. Väsyneen pienyrittäjän piti vielä kerran kipsutella piiiiitkä käytävä toiseen päähän maksusuorituksen merkeissä. Perhana että harmitti :-/

Villasukkin ja crocseihin tottuneet kuljettimeni kirkuivat jokaisella ylimääräisellä korkkariaskeleella. Hyvät on kengät mutta 8 tuntia samoilla seisomisilla ja käppäilyt päälle on too much.
Tässä kohtaa lienee syytä vaatia konsultointia Nempalta, korkkarigurulta. Tai sitten joutuu investoimaan työkenkiin... saisin vihdoin ne himoamani Tod´sit *mmmmmmmh* verovähennyskelpoisina... hyvinkin jees :-)

Tässä piti olla kuva, mutta koska kuvalataus on
sikamaisen hidas, en sitä tähän nyt tällä kertaa laita.

Huomenna on vielä työpäivä, sunnuntaina huilataan. Korpikankaalta tuli lupaavan painava boksi, siinä lienee sipuleita, mukuloita ja juurakoita. Toivottavasti viikonloppuna lykkää hyvää istutuskeliä.

Vanhempi perillinen kituu kuumeen kuumottamana, nuorempi kuittaa unille terveenä. Saas nähdä mikä on tilanne aamulla. Minä en ole buukannut sairauspäivää, itselleni, joten kiertäköön kaukaa. Nyt on forssi päällä! Pärgeles.

Tähänkin arvelin lykätä varmaa Vuoden Luontokuvafinalistia
mutta kun Blogger ei nyt jaksa niin olkaapa ilman ;-)
Nyt on kuitenkin se hetki, kun kohtuullisen naatti pienyrittäjä pötkähtää soffalle lepoasentoon ja syventyy hetkiseksi televiissorin antimiin (bb).

Huomenna lissee!

3 kommenttia:

 1. Niin että ihanko sitä jo liikettä pidit auki tänään... ehhh... siis eilen?

  Onnea ja menestystä - sitä näkyy horisontissa!

  Korkkareissa esiintymisen a ja o on tosi hyvin oman jalan mallin mukainen kenkä. Eli lestin pitää istua kuin hansikas... tai kenkä. Ja välillä istutaan, potkaistaan salaa kenkimet jalasta ja pyöritellään nilkkoja ja ojennellaan ynnä koukistellaan varpaita. Sitten taas sujuvasti korkkarit jalkaan ja kepeää askellusta.

  Mutta näin terveydenhoitoalan ammattilaisena tietenkin tuomitsen jatkuvan korkkareissa kävelyn. Niitä käytetään tarvittaessa elvistelyyn, mutta töitä jalkojen päällä tehdään ns. kompromissikengissä. Korkoa, mutta sopivasti vain. Ei piikkareita. Ne on näyttäviä iltatilaisuuksia varten.

  Oikeesti hyvät kengät on ihan must.

  Vetäydyn silittämään huomisia kamppeita. Yööök - inhoan silittämistä. Mutta se on viimeinen silaus viikonlopun messuille. Ja mitkähän kengät laittaisin 9 tunnin seisoskelua silmällä pitäen...

  VastaaPoista
 2. Keli oli varsin hohdokas ulkoilmatapahtumalle, joka tuossa naapuri Mangsissa järjestettiin. Jatkuu huomenna.

  Länsi-Uudenmaan lähiruokamaistiaisia oli tarjolla oikein kunnolla. Ja porukkaa piisasi. Jumpe, että oli lössiä ! En tod. kaipaa tuollaista liikennöintiä näille kujille normisti.

  Huomenna Monsterin luo tiemme vie, ihan ikävä sitä pikku koltiaista : )

  VastaaPoista
 3. Iltaa,
  en ole lainkaan varma, että jaksan päiväkirjamerkintää tehdä. Sain kameranrungon huoltoputsauksesta tänään enkä todellakaan jaksanut lähteä luontoon kirmailemaan kuvien toivossa.

  Eikä oikeastaan ole mitään uutta julkituotavaa.
  Mukavaa, että Allu-niminen lukija on tullut lukijapiiriin, teretulemas :-)

  Tita lausuu taas kerran viisaita sanoja kenkähommista, semmoinen nelisenttinen on kai ergonomisesti paras työkenkä. Muistelen joskus jostain lukeneeni. Pois se minusta, että jossain namiskuukkelilouboutineissa koikkelehtisin. Pelkkä ajatus sovittamisesta kauhistuttaa.

  Ja Nitalta odotan kuva-antia ;-)
  Nyt elvyttäviin pihasaunan löylyihin ja sitten vielä pari uunituoretta karjalanpiirakkaa väsähtäneen pienyrittäjän inessiiviin.

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com