tiistai 26. lokakuuta 2010

Urbaanilegenda jatkaa elämäänsä

... Titan kommentti edellisen kirjoituksen kommenteissa oli kyllä silkkaa kultaa! Paitsi että en minä nyt ole ihan varma onko elämä torpalla mitenkään jaloa, älyllistä saati kehittävää. Muille paitsi meille sitä eläville. Luettuna saattaa olla hivenen tylsää ja itseääntoistavaa. So what ;-)

KOTI *sydänhymiö*
Tästä maisemasta on isojen kylien loiste kaukana mutta hohtoa riittää kotitarpeiksi.
Nemppariini poloinen kokee taas kerran matkailun avartavan ja tällä kertaa erityisesti kärsivällisyyttä kasvattavan vaikutuksen :-) Jokaisella meillä on taakkamme... olkoon se sitten ehta LV tai palohälytys keskellä katalonian yötä. Kumpikaan ei sulje toista pois eikä ehkä ilman toista olisi toista?

Koeta nyt kuoma hyvä väistellä rosmosektoria ja palata hyvässä järjestyksessä kotimaahan. Hieman arveluttaa näinä lentoliikenteen ankeina aikoina buukata lentoja niinkin riskaabeliin kohteeseen kuin rakas länsinaapurimme. Mutta yrittänyttähän ei ainakaan laiteta.Yritän tässä muuten samalla latailla paria kuvaa mutta näyttää siltä, että sen suhteen toivon saa heittää. Mikäli tuohon yläpuolelle ilmestyy joskus kuva, on se ihan silkkaa tsägää. Bellis ei vain malta lopettaa kukintaansa.


Torstai ei ole toivon päivä, meillä se on kollien pallien kohtalonpäivä, Velloset siirtyvät valmentajaportaaseen ja Elli saa rokotteen katalan maailman tauteja vastaan. Ja pääsee vihdoin ulkoilemaan sydämensä kyllyydestä.

Onhan se ihan epistä, että aamulla jätkät kaahaavat pihalle temmeltämään ja Elli jää strasseineen kimmeltämään radion päälle ja kaihoten kurkkimaan ulkomaailman ihmeitä, ikkunan takaa. Varsinainen ikkunaprinsessa.

Perilliset jatkavat epämääräistä kuumetteluaan ja totta mooses korvissakin jo tuntuu tukkoisalta. Ei kiva ei hyvä.

Että tämmöistä hohtohulinaa tänne meille. Huominen on taas oma lukunsa, Iso-J siirtyy hetkiseksi sinne sivistyksen ja kirkkaiden valojen hohteeseen, me möllistellään (melkein) täysikuun huomassa täällä kotosalla.

Olkaahan oppivaisina maailmalla ja siellä minne elämä teitä kuljettaakaan.
Finnair ei (aina) tuo illaksi kotiin :-/

Torppa vaikenee, mutta vain hetkeksi.

7 kommenttia:

 1. Hopsansaa, terveiset täältä jossa korot kopisevat ja ihmiset säntäilevät kahvipahvien kanssa ympäriinsä. Torpan tilapäivitys tänään poikkeuksellisesti täältä keskikaupungilta :-)

  Oli pakko ottaa kone töihin, ei niitä pienyrittäjän velvoitteita oikein ehdi/jaksa/pysty yöaikaan hoitamaan. Nyt saan vastauksen sähköposteihin melkein reaaliajassa ja hommat hoituvat muutenkin hienosti.

  Paitsi että nettiyhteys pätkii, tökkii ja vähintään tilttailee jatkuvasti. Toki voisin ujuttautua naapurin langattomaan verkkoon mutta miksi rassata ennestään raskautettuja pienyrittäjäpiirejä?

  Iso-J pakkaa parhaillaan kotimäellä ja lähtee sitten etelää kohti. Lupasi tulla kiireenvilkkaa takaisin, heti perjantaina.

  Nempalle tiedoksi, olen tänään kuitannut oman osuuteni kehitysmaamatkailusta, Ilona hoiteli minulle oman, kirjanpitoon kelpaavan laskun. Siinä on muuten hieno ihminen, matkatoimiston Ilona! Aploodit hälle. Kera suuren kiitoksen.

  Ulkona satelee kuulema hiljaksiin lunta ja meillä oli vielä kl.9 aikaan pakkasen puolella. Kyllä tämä nyt jo niin talvelta haiskahtaa.

  Hohdokasta päivää sinulle, missä lienet.
  Ja illaksi kotiin ;-)

  VastaaPoista
 2. Nemppa yrittää huomenissa kovasti illaksi kotiin, matkailu avartaa toden totta. Ihanaa käpertyä huomenna omalle sohvalle ja katsoa Kotikatua ja vaikka lämmittää sauna. Viimeinen ponnistus illalliselle, yritän selviytyä siitä ilman rosvoja. Perillisille paranemisia ja terkkusia Kataloniasta!

  VastaaPoista
 3. Taivas on kaunis ja korkealla Karjalan kunnailla. Niin tunnelmallinen kuva, jossa pitäisi isolla kursiivilla lukea KOTI <3

  Toivotellaan perillisille paranemista ja sinniä isommille pysyä terveen kirjoissa. Samaan syssyyn voi toivottaa nopeaa toipumista kollipojille sporttileikkauksesta! Ja viimeinkin Elli pääsee pihalle! Se kun ihan pienestä pitäen on saanut pihaoloissa mellastaa... nyt saa hiiret kyytiä!

  Minä kuittaan lomapäivän sujuneen niin syvän laiskottelun, ikkunanpesu, pizzalla käynnin ja yleisen vötkistelyn merkeissä. Lapsetkin palautettiin kasin jälkeen Zumbassa käyneinä... oli ollut kuulemma rankka laji.

  VastaaPoista
 4. Tita, puuttuva kuvateksti täydennetty ;-)
  Ihan juuri ryhdyn hinaamaan bärsseäni kohti sänkyä, pakko oli vielä hetki hengähtää.

  Nasserekkusen kasvattajan sivuilla oli linkki youtubeen jossa temmelsi pieniä mustia herhiläisiä. Valitettavasti tallenne jumitti joka neljäs sekunti joten en ihan kaikkea nähnyt. En myöskään linkitä sitä tänne suoraan, kysykää jos tahdotte tarkemmat koordinaatit.

  Huomenna on todellakin kollipoikain aika siirtyä valmentajaporukuihin eli konsulttikeikkaa sitten jatkossa. Elli, rasvamonttuprinsessa, pääsee nyt sitten Iso-J:n luvalla rokotettuna, madotettuna ja pannalla varustettuna ulkoilemaan. Vain hyvällä säällä kuulemma... hmmmm, kerropa se kissalle!

  Hiirenraatoja saa jo nyt kantaa kompostiin päivittäin useamman, saati sitten kun Elli pääsee vauhtiin. Elli saisi keskittyä myyriin, ne penteleet lähestyvät taas torppaa. Kekoja on aina vain lähempänä etuportaita *heristelee nyrkkiä*

  Äitikulta tilasi uuden satsin savupanoksia (myyräkarkotteita) ja niillä lähtee! Varpisti.

  Ja nyt lähtee tämä huomista vapaapäiväänsä vimmatusti aikatauluttava kurjaparka koisimaan. Moi!

  VastaaPoista
 5. Et sitten ole pystynyt visioimaan kalsaripäivää vapaapäiväksi? Tällääpäs nyt allakkaasi punainen viiva koko päivän yli ja kirjoita: kalsaripäivä - ei edes tukkaa kammata.

  Toisaalta tässähän olen tosi hyvä neuvomaan... mulla on viikko lomaa, jonka käytän siivoamiseen tavalla tai toisella... ei ole varaa revittää rentoutumisen taidossa.
  * punasteleva hymiö *

  Suuntaan minäkin pehkuihin ja koitan viserrellä Maestron leikkikumppaniksi... Huomenna tulee 10 vuotta täyteen kuopukselle... Herran jestas kun aika kiitää! Vastahan se oli pienen pieni, tuore ja vauvantuoksuinne pötkylä...

  VastaaPoista
 6. Juu ei tullut kalsaripäivää täksi vapariksi. Vapaapäivinä on näköjään ihan rutiinia veivata herätys 06.30:ksi ja aikatauluttaa päivälle kaikki mahdolliset muina päivinä vähemmälle jäävät hommat.

  Lämpimät onnittelut 10-vuotiaalle! Eikä ole ajanjuoksussa enää mitään rotia. Onneksi ne ovat vain ne lapset jotka vanhenevat, meillä vanhemmillahan vuodet eivät kulu ollenkaan samalla kiertonopeudella. Eiväthän?

  Suihkuhuoneessa lojuu kaksi krapulaista valmentajaa. Pallit, ne pienet oliivinkiven kokoiset aivonjatkeet ovat eläinlääkärin roskikssa. On kieltämättä aika ankea herätys; posket oksennuksessa, pussit turvoksissa ja pallit pöllittyinä. Ja hirveä kohmelo siihen päälle :-(

  Voin vain kuvitella sitä vtutuksen määrää jota Veli Miltonin ja Veli Winstonin päässä tällä hetkellä kiehuu. Reppanat.

  Nyt on kahvitauko pidetty ja taas mennään...

  VastaaPoista
 7. Kissuli-konsulteille päänsilityksiä. Parissa päivässä pahin on ohi ja sitten loppuelämä on helpompaa; ainakin omistajille... : )))

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com