tiistai 19. lokakuuta 2010

Häiriöitä kuvayhteyksissä

"Image uploads will be disabled for two hours due to maintenance 
at 5:00PM PDT Wednesday, Oct. 20th."

No nyt on bloggerhomman propellipää vihdoin saanut kivasti tulosta aherruksestaan. Hallintapaneelissa on nyt ihastuttavasti tuommoinen info kertomassa tökkäävistä kuvansiirtomahdollisuuksista. Se on kuulkaa edistystä tuommoinen tiedottaminen.
Mie laitan vastavetona ja infosta kiitollisena kuvitukseksi datahenkistä symbolia:

@@@

Tänään tuli kyllä kuvanlatausrajoitus tarpeeseen, ei mulla olisi mitään tuoreita kuvia ollutkaan. Päivä päivältä aikaisemmin laskeutuva hämärä asettaa kummia rajoituksia ennestään rajalliselle kuvauskalustolleni. Kaamoksen edistyessä ns. päiväntuore tavara on torpan blogissa harvinaista herkkua :-) Eipä kyllä ole bloggaajakaan ihan tuore tapaus joten samoilla häpeillä menee.

@@@

Satu T. ja 2/3 perillistä tulivat pullapussia heristellen kahviseuraksi, kivakiva ja kiitos juttutuokiosta. Elämä on mielenkiintoista ja välillä hieman haasteellistakin, etenkin teenixien kanssa. Olkoon voima kanssasi ja muita Star wars -henkisiä tunnelmanpiristäjiä. Perästä tullaan, kuulen jo finnikeijun siipien läpsytystä *gnnnh*
@@@

Ja ettei orastava autokuumekaan suinkaan laantuisi, yksi viekkaan autokauppiaan kätyreistä lymysi puodin oven takana kun rullailin murtoportteja kiinni. Ennemerkki?! Viekasta vakoilua? Ajantasaista tarvekartoitusta? Noh, hemmo saa puhtaat paperit, oli tuttu mies ja ihan säädyllisillä asioilla; treffeille menossa.

Lupasi tosin toimittaa auton paperit allekirjoitusta varten heti seuraavana työpäivänä, mikäli akuuttia autonvaihtohalua ilmenee lähiaikoina. Onneksi saan oman pikkukiesini huomenna pärnäseltä, entistä ehompana. Pahuksen inhorealistinen tilitoimisto, istutti mokomia autoajatuksia hölmöön mieleeni.

@@@

Seuraavana lohtua ja lämpöä pienyrittäjän paineistettuun elämään tuo kotisauna, bastuista parhain. Olenhan juuri onnistuneesti täyttänyt elämäni ensimmäisen työsopimuslomakkeen, työnantajan ominaisuudessa. Tukka pystyssä kauhusta, vastuusta ja muusta aikuisuutta vaativasta.

@@@

Palataas taas, torpalla toki jatkuu avointen ovien päivät, kohta paukkuu 14000:n kävijän lukemat. Hoplaat sille, kiitos teille! Tuttua hölinää, ajatusten tonavaa ja kyseenalaista kuvataidetta jatkossakin tarjolla kaikille torpan nettivieraille.

4 kommenttia:

 1. Paineiden kanssa sun pitää oppia elämään. Et kotona mieti työasioita... siihen oppii - siperia opettaa!

  Elämässä on nautintoja monenlaisia - lapset (toisinaan ehkä jopa Iso-J!), Nasse, katit, kanat kotkotuksineen... luonto ympärillä... nää on ne parhaat!

  Kelit on sangen harmaat täällä pohjanmaalla - kyllä nyt pitää ilo repiä vaikka takkatulen lämmöstä ja loimotuksesta.

  Iloa loppuviikkoon itse kullekin!

  VastaaPoista
 2. Melko hienoa - ensimmäinen työsopimus työnantajan ominaisuudessa!! Kyllä meikäläisellä ainakin housut pikkuisen tutisisi. Hyvin se menee, tsemppiä vaan!!
  Nopea kommentti tuohon autokuumeeseen....en enää ole ihan vakuuttunut kumpi on pahempi, hevos- vaiko autokuume. Voi hemmetti, tänään taisin löytää "sen oikean". Ja nyt sitten pitäisi päästä eroon tästä nykyisestä....vinkkejä otetaan - ihan tosissaan siis - siihen liittyen, että mihin saa oman autonsa myytyä, sopivaan hintaankin vielä. Kun nääs tää tahtoo ostaa "sen oikean" ihan suoraan sen nykyiseltä omistajalta, yksityishenkilöltä siis. Ei siis mene oma nykyinen vaihdossa mihinkään, vaan jotenkin siitä pitää eroon päästä kuten sanottu. Silloin kun pick-uppia myin, siitä pääsi helpolla ja hyvällä hinnalla eroon Rinta-Joupin toimistolla, mutta entäs tällainen amerikan merkkkinen SUV-peli???!!!

  Niin ja joo Hirnakan emäntä - se kalenterien tsekkaus? Laitellaanko viestiä privana ja katsellaan josko oikeasti lähtisin sinne teille päin ajelemaan joku kerta? Ehkä....sillä uudella ja isolla autolla, jos siitä joskus oma tulee..? ;-)

  VastaaPoista
 3. Pabla hablaa asiaa, taas.
  Autokuumeessa polttaa helposti näppinsä ;-)
  Onkos nyt kyseessä se c-korttia edellyttävä menopeli josta oli jo sivumaininta iphone-viesteissä?

  Melkein antaisin sen auton toimeksiantona jollekin osaavalle ja nohevalle myytäväksi. Ei sullakaan liene aikaa ja intressejä kuunnella kaikenmaailman renkaanpotkijoiden jorinoita?

  Kalenterien tsekkaus on syytä tehdä suht pian, vapaita viikonloppuja toki on ja valmistetaan edelleen myös meille pienyrittäjille. Mutta tilaus on syytä tehdä ajoissa. Täysin kiinni olevat viikonloput ovat vko 46 (kehitysmaamatkailua) ja 4.12. (häät pohojalaasittain).

  Jatkamme aiheesta privaatissa, vaikka naamarissa?

  Sieltä teiltä päin on hyvä ja joutuisa tie tänne Karjalan kunnahille, niinkus tiiätkin. Ja ihan samat sanat sitten Titallekin, hyvä tie on Raahesta meille, suora ja joutuisa ;-)

  VastaaPoista
 4. Jos siis antaa auton myyntitoimeksiantona jollekin osaavalle ja nohevalle myytäväksi, niin kuka tai millainen se sellainen henkilö/yritys siis olisi? Olen aika uuno näissä...sorry :-)
  Ja joo, oikein osui veikkaus auton suuruusluokasta.
  Palataan noihin weekend-aikatauluihin naamarissa. Hyvin tiedän tien, ainakin osan matkaa. On tullut sitä ajeltua useampaan kertaan traileri auton perässä talvipakkasilla. Tiedän myös sen tärkeimmän, eli mistä matkan varrelta saa hyvän latten :-)

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com