keskiviikko 4. elokuuta 2010

Suihkuvirtauksia ja hellelukemia


Ei tämmöisenä päivänä voi tehdä mitään muuta kuin läähättää hiljaa jossain varjon paikassa.
Tuulikaan ei auta, se vain vatkaa lämmintä ilmaa eestaas. Lämpötila on varjon puolella +32, auringon puolen mittarihan on yli ennätyslukemien ollut jo aamusta alkaen.

Nakkaan penskat uimarannalle ja haen itse viilennystä vaikka kepulaisten tyyliin perunakellarista ;-)
En ole ihan varma tarkoittaako päivän virallinen puheenaihe Suihkuvirtaus suihkuna virtaavaa hikeä vai äkillisiä myrskyjä ja mylväyksiä. Riippuu vissiin keskustelijan sijainnista Suomen kartalla..

Koska olen tunnetusti avarakatseinen mitä musiikkiin tulee, tämä clippi on kutakuinkin pakko laittaa jakeluun. Joku vois vaikka tykätäkin

Ja jotenkin näissä helteissä myös tämä jaksaa vetää naamaa hymyyn, kerta toisensa jälkeen

Osanottoni teille, jotka kahlaatte raekuurojen sotkuissa, sahaatte kaatuneita puita ja kalastatte (kirjaimellisesti) hevosia, karjaa tai jotain muuta rankkasateista.

Soleil soleil...
*poistuu vihellellen vääntämään ilmastointiin lisää tehoja*

Sokerina pohjalla:
http://www.youtube.com/watch?v=YKSgbkeRjUw

7 kommenttia:

 1. Ukonilmaa ja sadetta 20 mm tälle päivälle. Sadekin tuli monen tunnin sievänä tihuutuksena. Töistäkin tulin ihan vasta, joten siinä se päivä sitten sujahtikin. Huomenna vielä täys työpäivä ja perjantaina vähän kevennetty. Viikonloppu menee kouluttaessa. Ja taas jatkuu uusi viikko...

  VastaaPoista
 2. Höh mä sanon näille säähommille. Paljon melua -tyhjästä. Vettä tuli hätäisesti ehkä sata pisaraa, tuuli oli kova ja taivaalla salamoi sekä jyrisi. Mutta ei onneksi mitään sellaista, että massamedia syöksyisi näille nurkille juttua tekemään.

  Uskollisesti nypin kyllä telkkarin takaa piuhat irti ja työhuoneesta kaikki sisääntulevien datavehkeiden letkut. Ällistyttävää, sain ne kaikki ilmeisesti oikeille paikoilleen koskapa netti toimii moitteetta.

  Lampaat eivät korvaansa lotkauttaneet jylinöille ja neljä kanarouvaakin puuhasi ihan entiseen tahtiin.

  Saisi kyllä nyt sataa.
  Onneksi edes Majakarilla satoi :-)

  VastaaPoista
 3. Nemppa nautti ukkossateesta aamulla nukkumalla omassa vuoteessa...hiukan pidempään. Sitten Tampereelle nääs, normityöpäivä. Perjantaina huristan kohti Keravaa Mr. HappyHorsen, Mr. Lahtisen ja heidän pilottinsa avuksi, ainakin videoimaan ja ehkä kanniskelemaan vettä heposille. KIVAA! Ihastuttava kesäretki ennen Naantalin.. sanonko mitä viikkoa. Kivaa oli myöskin vaihtaa kuulumiset Hirnakan kanssa pitkän kaavan mukaan puhelimessa eilen.Toivottavasti pääsen Torpan Tarvernaan vielä elokuun kuutamoiltoina:)

  VastaaPoista
 4. Voi vehkeet, ei sitä vettä edelleenkään tule muualta kuin hanasta. Mitenköhän sateinen syksy onkaan luvassa?? Jotenkin voisin kuvitella, että vuotuinen sadesumma on about vakio joten jokainen sateeton päivä tässä kuivassa kaudessa lisää sademassaa tuonnempana. Voi kunpa olisin väärässä :-/

  Nemppa kertoo sitten Happy Horsen tiimille paljon terveisiä ja esittää puolestani visiittikehoituksen. Tulkoot vaikka kisoihin tänne, mie tarjoudun vesienkantajaksi. Ja kenties meille voisi majoittuakin, kyllä tänne yksi hevosauto mahtuu ja laitsaa riittää. Omat sähköt mukaan ;-)

  Onhan se aika rienausta piinata ihmisiä elokuun ihanilla helteillä Naantalissa, kokonaisen viikon ajan. Myyntikokouksessa :-(

  Jos en olisi näin laiska, matkustaisin ko. kaupunkiin ja leikkisin Jack in the Box -leikkiä Nempan iloksi koko viikon. Koskaan ei voi tietää mistä ylläripylläri kuikistaa! Varo vaan.

  I´ll be back, selässä ollaan ;-)

  VastaaPoista
 5. Toivotaan että se vuotuinen sademäärä tuli jo talvella kun sitä valkoista tuli niin maan perusteellisesti.

  Ja loma jatkuu...

  VastaaPoista
 6. Hyvää lomaa Savulle!

  Minä olen työpäivän lisäksi kuokkinut kamalia kuoppia entiseen hevosten laitumeen ja muuttanut sitä puulajipuistoksi. Monta omituista puuvartista siellä koittaa nyt oleutua viettämään eloa ihan liian pohjoisella vyöhykkeellä.

  Hullutta on monenlaista... sen määrä on kuitenkin vakio?

  VastaaPoista
 7. Savu, mulle kelpaisi tosi hyvin viime talven lumet, vaikka tuplana (noooooh) kunhan ei loskaantuisi välillä. Eikä olisi sateinen syksy. Ja tulisi pikakevät niinkuin tänäkin vuonna ;-)

  Hauskaa loman jatkoa sinulle, mulla olisi piakkoin asiaa Lappeenrannan Plantageniin mutta saas nähdä milloin sekin toteutuu. Siellä on just mun himoama lepotuoli ja vielä alessa. Mahtaa olla marraskuussa myöhäistä kysellä sen perään.

  Titan touhuja pitää lähteä kurkkimaan ensihätään muille sivustoille ja kenties pikaisestikin livenä, jos nyt se killinhakureissu osuu kotimatkalle. Se taas riippuu eräistä kauppiaista ja se taas noh, ties mistä. Kassellaan. Ja Särkällä poiketaan.

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com