sunnuntai 1. elokuuta 2010

Elokuun eka

Ihan aluksi meidän täytyy Hejata Heikki-muulille, huippuratsu omassa luokassaan!!! Heja! Heja! Heja!


Ja mikä kuvassa opiksi otettavaa, koutsi eli valkku on teljetty pyöröaitaukseen ;-)

No niin, torpan juhlakuukauden eka päivä alkaa kääntyä viimeisille hetkilleen. Asiaankuuluvan aurinkoinen ja melkein lämmin (+24) päivä tänäänkin saatiin. Bäbättimet ilmoittivat kakkoslaitsan kalutuksi ja himoavat ilmeisen tarmolla kolmoslohkoa. Joka on vielä aitaamatta.... sporttia ja äkkilähtöjä luvassa ensiviikoksi kun jaagataan horsmanhimoisia lambeja isolta pellolta...

Tämäkin pikkuneiti kävi koeponnistamassa trampan, ihana ipana!

Muutoin tälle päivälle ei suurempia ansioita voidakaan lukea. Ihan löysä sunnuntai. Ja tuikitarpeellinen sellainen kaiken reissaamisen päälle. Joskus sitä vain kaipaa laiskuutta ja lupaa vetelehtiä. En sentään pyjamassa hengannut koko päivää.

Nyt olisi luvassa Iso-J:n serveeraama iltapala ja upouusi Wallander-leffa. Iltapalasta en kyllä niinkään välitä mutta leffa kiinnostaa enemmän.

Huomisesta alkaakin loiva lasku karuun arkeen, viimeinen lomaviikko. Koulu täällä alkaa jo 11.8. Mutta sitä ennen vietämme Paluumuuttajien Comebackin vuosijuhlaa, ekaa sellaista. Ja ihan ällistyttävästi siinä onkin perässä Torpan Wanhan Kurpan synttärit.


Nassekin sai tänään kesäkamun, Romeo kävi pikakäynnillä ja ilo oli ylimmillään. Katsokaa  nyt tuon puolipjervon koiran ilmettä ;-) Ja minä sitä jaksan (ja kehtaan) olla ylpeä koirastani.
Torpan tenavien nuppiluku lisääntyi yhdellä, Lottakin ehti Karjalan kiertueellaan kyläilemään.


Niin, saatiinhan me kissat hushatuksi puuhun, päivän paras ansio.
Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin, huomenna lisää!
Adios amigos! Mukavaa maanantaita ja tomeraa työviikkoa. Olen hengessä mukana *joo-o, oikeesti olen*

4 kommenttia:

 1. Autsh, koulu teillä jo 11.8 :-I Vaikka ollaan melkein naapurissa, niin meillä vasta 16.8. Vähän semmoinen todellisuuteen herääminen tuossa lauseessa iski tähän päähän :-/ (kesä vielä, kesä vielä, kesä vielä...)
  Juupa juu, minäkin täällä lueskelen, melkein joka ilta, vaikka vierailutkin tekemättä ja kaikkee.
  Mutta ehkä vielä joku päivä...

  VastaaPoista
 2. No jopas on Nasse-sedällä ilmettä! Ja Pampersin pehmustama peppu on luxusta trampalla!

  Arki rytkyttää huomenna päin naamaa iloisin ilmein. Kiva oikeesti mennä taas töihin! Rahahanat aukeaa kuukauden kuivan elon jälkeen. Se jos mikä on iloinen asia!

  Pakko siis saada kauneusunet, etsiä kadonnut maskara ja kammata tukka siistiksi. Loma on ohi. Ja tervemenoa - en olis jaksanut pitempään...

  VastaaPoista
 3. Ihana aurinkoinen elokuun aamupäivä. Pepeliton mittarikin näytti +24 kun kylillä jo kurvailin.

  Hanna, kiva kuulla sinustakin. Tule ihmeessä poikkeamaan kun näillä kulmilla ajelet. Ja oliko mulle varattu joku kitkemishomma ;-)

  Tänään ohjelmassa on Saskatoonsadon poimintaa kilpaa räkättien kanssa ja toki sitä seuraava luonteva jatkumo meinaa hillonkeittoa.

  Sitä toisenlaistakin hilloa kyllä tarviis, rahahanat on kuivilla :-/ Kumma miten kehnosti tästä Torpan emännöinnistä maksetaan...

  Pakastinkin pitää hommata, entiset käy ahtaaksi.

  VastaaPoista
 4. Lojo stad aloittaa koulut jo 10.8. Pikkasen nihkeetä kun Kyrsälässä serkkulikka saa olla miltei viikon pidempää lomalla. MUTTA. Lokakuussa meidän nuorisolla on sitten luvassa viikon syysloma. Hähhätihää ; )

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com