tiistai 24. elokuuta 2010

Näitäkin päiviä tarvitaan


Eivät ole vielä valmiina jättiunikon siemenkodat mutta otanpa joitakuita mukaani perjantaina, Tuula voi hakea omansa Majakarilta. Näin se käy. Vie mennessäs, tuo tullessas... Saamistani ennakkotiedoista voinen päätellä, että pikkufarkun persus raapii asfalttia kotimatkalla.

Ja mitäpä sitä torpalle tänään?
No eipä just mittään. Ei niin mittään. Jonninjoutava päivä. Näennäisesti.


Heti perään on puolusteltava, tälle päivälle oli ilmeisesti jokin sosiaalinen tilaus. Veikkaanpa, että alitajunta tai mikälie teki isosti töitä koska nyt alkaa moni ajatus hahmottua ellei peräti kristallisoitua. Ja se on aika hyvin se.

Eikä sellainen päivä voi olla läpeensä turha jolloin torpassa tuoksuu pannukakku!


Laskin muuten tänään ihan huvikseni heinänhennon esikoiseni päivän liikuntasaldoa: 15 km pyöräilyä, 1 km juoksusuoritus iltakisoissa ja muu leikkiliikunta siihen päälle. Jää monelta isommalta tekemättä. Huonoa omaatuntoa omasta liikunnanpuutteesta potien hinaan bärsseni sohvalle. Mutta teen sen ripeästi ja ajatuksella ;-)

Huomisen tahtia sanelee kalenteri, siellä on MERKINTÖJÄ!!! Oumaigaad, böönautti tuloo.
Heissuli, see you sitten!

5 kommenttia:

 1. Tuo Nemppa se on outo elävä... suhaa sinne ja tänne univormussa... rattoisia hetkiä poronkäristyksen parissa! Siis muualla kuin bemarin säleikössä... Porot on halvatun tyhmiä eläimiä. Oikeesti sen tietää ne, jotka niiden kanssa koittaa ajelle teitä pitkin.

  Ja Hirnakka - et kyllä jätä unikoiden siemenkotien osalta minua tyhjin kourin. Mulla ei ole tommosia. Että kiitos - kaverille kans!

  Lupaan sulle mukavan puutarhapitoisen konsultaatio/elämyspäivät. Teretulemas! Olen hionut sormeni muutenkin teräviksi...

  VastaaPoista
 2. Hahaa, nyt on ehkä pakko hieman raottaa Nempan salaperäisyyden verhoa. Se on bisnesunivormu ja bemu muuten vaan poliisimalli. Viritetyt vehkeet pitää olla mikäli meinaa Nempan tahdilla bisnestä takoa.

  Virkavallalla ja Nempalla on ilmeinen love-hate-suhde eikä jännitystä puutu ajolupakirjan hallussapidosta. Kumpi vetää mustanpekan vai ehtiikö synnit vanheta ennen uusia?

  Porot eivät älynlahjoillaan loista, eivätkä kai enää säteilekään pahemmin? Enimmät beccereillit lienevät puolittuneet jo Tsernobylinkin laskeumasta?

  Otan mukaan sylyksen unikonkotia, niillä somistaa useampaakin tilusta. Tita jaelkoon niitä valitulle kansanosalle jemmastaan.

  Kuulostaa hieman pelottavalta kun Tita hioo kynsiään ;-)

  Nyt vielä päivän viimeinen liikuntaponnistus, portaat ylös ja kellahdus vaakaan.

  VastaaPoista
 3. Poro on parasta lautasella, söin nimittäin niin HYYVÄÄ käristystä, nam! Ennen sitä ostin farkut ja uusien farkkujen kunniaksi kipaisin juoksemaan. Hirnakan kommentti virkavallasta on niin totta. Tämä keskinopeusasia aiheuttaa suurta päänvaivaa Nempalle mutta vielä enemmän hänen ystävälleen Mrs M:lle, jonka Volvo-merkkisessä autossa lienee joku valuvika kaasupolkimessa... loppu jääköön arvailujen varaan heh... Nempan synnit vähenevät jälleen 2kk:n ja yhden päivän kuluttua, jihaa!!! Joten Hirnakan toteama love-hate-suhteesta lienee siis varsin totta. Hugs from Napapiiri!!

  VastaaPoista
 4. Keskiviikkohuomenta! Päivä kyllä alkoi jo monta tuntia sitten mutta vasta nyt on aikaa istahtaa kohvimotin kanssa, hetkiseksi.

  Sitä paitsi minulla on jokin periaate että aamu aloitetaan perheen, ei läppärin kanssa. Eikä ennen kahdeksaa ole mitään asiaa nettiin, kotiaamuina.

  Onneksi sataa ja on muutenkin harmaata. Ei harmita yhtään kurvailla kaupungilla.

  Turvallisia ajokilometrejä kaikille ja antoisaa päivää, tietysti!

  VastaaPoista
 5. Hihoo, työviikko keskiviikkoehtoossa ja masu täynnä aivan loistavaa illallista ja julkkiksenkin Nemppa bongasi, Sedu Koskinen itse asteli samaan ravintolaan pohjoisessa Suomessa. Vähän aikaa Mr. Delliä ja sitten unten maille. Hirnakalle ja Titalle loistavaa, ihastuttavaa ja kuplivan hauskaa tapaamista ja ehkä vähän skumppaakin... Mr/ Mrs. Nelson vetää *verkkarit jalkaan* ja suuntaa kohti Pohjois-Karjalaa! Jännittävää, toteaa Nemppa ja toivottaa kaikkea ihanaa. Nemppa kääntää bemun nokan kohti kotia ja on iloinen. Muulla hyvä, kotona paras!

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com