lauantai 28. elokuuta 2010

Hönö-Elli


Hmmmm, häkeltyneenä, väsyneenä ja itseäni olalle hakaten, I did it!
Iron Butt -kisan lämmittelyajeluna kurvasin n. 36 tunnin aikana vajaat 900 km. Autosta löytyi menomatkan munakuorman sijaan harmaa hattaraturkkinen Hönö-Elli ja kontti täys viherthingsejä, grön saker. Älköön kukaan kertoko ikinä Iso-J:lle lastin arvoa!

Olipa niin mainio reissu, että sulatteluun menee tovi jos toinenkin.

Selkäruoto on rustattu kuntoon, kiitos Timo, kiitos Tita. Molemmat jalat yltävät taas maahan asti joten loppuu se ärsyttävä kaariuran polkeminen ;-)

Lauantai-illan supertiikeriajelusta kerron kenties toisella kertaa, huikea homma!

Sarikankin tapasin mennen tullen. Menomatkalla sain ilmaisen lounaan (kyllä niitä vielä on) ja tulotiellä paljonpaljon kissanruokaa. Kiitoskiitoskiitos.

Mikä kätevintä, hämäsin perheen täysin kissayllärillä ja sain kaikessa hiljaisuudessa jemmata salavan alle kaikki kymmenet nyytit ja pussukat niitä viherjuttuja. Huomenna vielä vähän hajautan hankintoja, eikä kukaan voi esittää hankalahkoja kysymyksiä reissun kustannuksista *njähnjähnjäh*

Nyt jos koskaan on ansaittua pläjäyttää iron butt sohvan pehmukkeisiin ja keskittyä Wallander-leffaan. Yksi oli jäänyt välistä *dislike*.

Palajamme huomenissa ja silloin on kissaa karvoihin katsominen. Mitä ilmeisimmin sininen turkki pitää sisällään yhtä sun toista karkoitettavaa. Matokuuri, ensimmäinen seitsemään sukupolveen, kynsien leikkuu ja korvien rassaus noin ensi alkuun. Myöhemmin vielä punkkiliuos koko lössille.

Lienee myös syytä päättä kissaressun nimi, Hönö-Elli kuulostaa hieman... hönöltä.

Kiitos myös Nempalle ansiokkaasta taustatuestasi.

Pupunaamat ovat lievästi sanoen "pihalla" ja Justiina, vanha vosu yrittää vielä vikitellä Kiteen kirkkahia. Pitää nyt oikeasti siirtää Kithen Kirkhasotsat konsulttihommiin jottei Ellille käy köpsästi.

Ehtiväinen on kissa.

Nyt moi, huomenna lisää!

Kiitos vielä kerran kaikille asianosaisille. Erikoisterveiset välittäköön Tita, sinisen talon miehille ja Pää Puutarhurille.

2 kommenttia:

 1. Kiitos, kiitos käymästä! Oli tosi virkistävää, ihanaa ja mahtavaa. Ja vieras, joka ei ole aamulla klo 6 ponnistamassa liikkeelle on aina siunaus talon aamu-uniselle väelle!

  Mukavat hankinnat tuli minullekin Särkältä. Ne on jo istutettu :D Sulla taitaa kestää vähän pitkempään kuokkiessa...

  Toivotan mukavaa yhteiseloa sinisen kissan kanssa! Anna se yhdet pennut tekee - mustan kollin kanssa! Siellä on hyvä geeniperimä niin puolipitkävillaisuutta kuin multivarpaisuuttakin. Myös töpöhännän geeni saattaa satunnaisesti putkahtaa esiin. Oikeesti sangen mielenkiintoinen coctail luomujalostusta.

  Nyt minäkin asettaudun vaaka-asentoon ja suljen silmäni. Päivä on ollut loistava!

  VastaaPoista
 2. Kovin hitaasti käynnistyy tämä päivä. Onhan tässä toki valveilla useampi tunteroinen jo pyöritty mutta ulos en ole nokkaani pistänyt.

  Jostain pitäisi nyt saada forssi päälle niin hevosnäyttelyn kuvaamisen, kissanpesun, pyykkihuollon, kasvituliaisten lajittelun kuin monen muunkin suhteen. Huoh.

  Ei ole pannukahvia boosterina, siksi nuutuneisuus!

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com