perjantai 18. kesäkuuta 2010

Tietää eläneensä

Kuten äsken todettiin Nemin kanssa perjantai-illan terapiapuhelussa, tämän viikon jälkeen tietää taas eläneensä. On tullut sattumaa, osumaa, hutilyöntiä ja ties mitä taklausyritystä, kaikin tavoin ja valitettavasti useammalle tämänkin blogin lukijaksi tunnustautuneelle.

Onneksi on tullut myös paljon iloa, naurua ja muutama hohtohetki. Niillä sitä jaksaa.

Kuvat kertovat karua tarinaa Koiranelämästä. Nasse-Sedälle iski kesäduuniblues ja kaksi vahdittavaa Pupunaamaa on liikaa jopa hevoslaumassa kasvatetulle, liikkumaan tottuneelle borderille ;-) Jätkältä loppuu kunto! Mutta onneksi hermo pitää.

Winston ja Milton pyörittelivät puistotäti...eiku setää kuin Stockan ovia ja makasivatkin itseensä tyytyväisinä pitkät iltanokoset. Yörallia en tohdi edes ajatella... vielä.

Toistaiseksi Nasse on saanut pidettyä Pupunaamat yläkerrassa, huomisesta en tiedä. Pikkuväellä on kova pyrky suureen maailmaan...

Huomenna saadaan torpalle yksi odotettu vieras... tai siis neljä. Sisareni kera kolmen teini-ikäisen poikansa jatkaa etelä-Euroopan kiertueen jälkeen kotimaan rundilla. Lämpimästi tervetuloa, täällä on paaaaaljon ruohonleikkuuta ja muuta aktiviteettia energisille pojille ;-)

Huomiselle olisi muutakin aktiviteettia, parasta laittaa kello soimaan varhain ja digiboksi tallennushommiin. Kuninkaalliset häät pitää taltioida tulevia skumppahuuruisia spekulointituokioita varten.

Kyllä, tämmöisen viikon jälkeen on lohdullista huomata edelleen olevansa elävien kirjoissa -ja toisaalta, tietääpä eläneensä. Eipä tarvitse mummonkäppänänä vänistä elämännälkäänsä.


Ja tuolla samalla killerinkatseella mitä Milton tuijottaa kameraa, voittaa monta tuijotuskilpailua. Yleensä noita Pupunaamoja ei nauramatta katso minuuttia pidempään. Täytyy nyt panostaa kaikki toivo siihen, että naurunrypyt suoristavat rupsahdusrypyt. Sitten voinkin patentoida Miltonin ja Winstonin ikuisen nuoruuden lähteinä. Energiaa niissä pikku pupsuttimissa piisaa isommankin ryppyremmin oikaisemiseen ;-) Tämä kavereille tiedoksi, täältä pesee! Härifrån tvättas.

Tähän loppuun vielä Liberacen Huono Hetki:


Ilmeisesti Justiina sai yliannoksen Pupuenergiaa, ei suurin surminkaan tullut ilolla tervehtimään torpan uutta työväkeä. Mokoma snobi, ylenkatsoo työläisiä.... ei olisi tällä myyräpopulaatiolla varaa sniiduilla.

Tähän kuvaan on helppo ja luonteva lopettaa päiväkirjamerkintä:


Rennolla söpöilyasenteella on onnellista surffata elämän virrassa, ainakin aurinkoisella säällä ja etenkin myötätuulessa. Kissanpennuille elämä on aina aurinkoista ja ihanaa. Mutta myös räntäsateessa ja mutavellissä on hyvä muistaa elämän tarkoitus: muista elää!

Päivän linkit: http://www.youtube.com/watch?v=YE0-KWo_dhs&feature=PlayList&p=C99309852F36AD65&playnext_from=PL&playnext=1&index=65

Ettei alkuperä unohtuisi:
http://www.youtube.com/watch?v=LlIjTECarkg

Eikä mies nimeltä Eros voi olla läpeensä paha...
http://www.youtube.com/watch?v=Zq5ZkHrN4BA&feature=related

3 kommenttia:

 1. Ja vieläpä jatkan, kaikenlaista peluria sitä kentälle pääseekin, tämä Nemille... ;-)

  Uusin ja käsittääkseni toistaiseksi viimeinen Wallander-leffa on saapunut meille. Ihanaa, nyt kokoelma on täydellinen. Viimeisen kirjan filmatisointia en tahdo nähdä. Kirja vei Wallanderin kunnian :-/

  VastaaPoista
 2. Minä kun tulin ruusunkuvia katsomaan, mutta törmäsinkin kuolettavan söpöihin penikoihin.

  * ViisiRiittääViisiRiittää *

  Tuo alkaa kuulostaa jo kuluneelle matralle....

  Kyllä kävi työstä istua kursseilla 09:00 - 18:00. Vielä huominen ja sitten on vapaata. Viimeinkin.

  Elvytän aivokoppaani jollain ravinnolla ja koita ajatella taas vähän kirkkaammin.

  VastaaPoista
 3. Oj så fina bilder : )

  Täällä ollaan vieläkin niin häästudio-humussa, että endå sentään.

  Tapitettiin tyttöjen kanssa koko kolmituntinen töllön edessä ja ah kun oli ihanaa.

  Oli ne. Söpösiinejä : ))))

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com