perjantai 4. kesäkuuta 2010

Mahdoton tehtävä

Näyttäkääpä mulle kaksi kissanpenikkaa jotka seisovat kauniisti paikallaan poseeraamassa niin minä kerron teille, että ne eivät voi olla kissanpoikia ;-)
Yritin kuvata Winsua ja Miltonia ja 99:stä ruudusta noin kolme on jollain tavalla järjellisiä. Noin 90:ssä kuvassa näkyy kissan hanuri. Mutta tässä nyt kuitenkin muutama räpsy.

Ei kertakaikkiaan pärjää kamerakalusto noille epeleille. Hyppyä, loikkaa, kylkimyyryä ja voltteja. Yksi tulee ja toinen menee ja kamera on auttamattoman hidas, myös se 8 kuvaa per sekunti -asetus. Kun ei salama riitä. Joten tämä erä kissoille 100-5.

Kohta on aika saatella perilliset koulubussiin ja lähteä itsekin piakkoin kohti kaupunkia, laulurinteellä kajahtaa illalla komeasti! Kun vain saisi parkkipaikan jotakuinkin läheltä, taitaa olla toiveajattelua.

Käytin Äitikultaa kukkakaupoilla ja siellä nähtiin taas tarmokas seniorikansalainen kipittämässä kasvipöytien välissä kuin maanisempi sähköjänis... autossa oli tuoksua ja tunnelmaa kun kotia päin päristeltiin. Pysyypä Äitikulta poissa pahanteosta lopun päivää kun purkittaa ostoksiaan.

Jos nyt keskittyisin ruokahuollon pariin, olisi illalla mukava chillailla kylmän roseeviinin ja poropiirakan äärellä. Ei paha näin perjantai-illan ohjelmaksi, etenkin kun saan Nemin iltaseuraksi :-)


Mukavaa perjantaita sinne sun tänne ja vähän tuonnekin. Erityisesti kaikille kouluvelvollisille, yksi aamu enää ja sitten se on loma!

1 kommentti:

  1. Mukavaa perstaita Hirnakan poppoolle - ja tietysti kaikille muillekin tätä lukeville!

    Tiedän kuinka eläinlasten kuvaaminen on hankalaa. Nukkuvista se onnistuu joten kuten - tai kiinni pidettyinä. Ei muuten.

    Kuvista tarkasti sihdaten veikkaisin Iso-J:n mieluista turkkikuosia. Lyhyemmät villat eniveis mitä meidän kattirykmentillä. Ja huokaa syvään - pitkävillaiset on työläitä takkuineen. Olen monasti manannut sitä, että miksi ihmeessä meillä pitää olla noita pitkävillaisia... Karvoja piisaa ja piisaa. Vaatteissa, sohvilla, sängyissä ja takuissa.

    Ihana, vapaa viikonloppu edessä! Ipanat lasketaan huomenna kesälaitumelle todistukset kourassa. Pitäisköhän kiikuttaa tää sakki vaikka pitsalle! Se on niin harvoin syötyä evästä, että kävis juhlalounaasta.

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com