maanantai 28. kesäkuuta 2010

Koirakuumetta ja muita outoja asioita


Koirakuumetta yllyttääkseni täräytän heti alkuun vauhtia Ällin ja Tällin malliin ;-) Harmi ettei mulla ole nyt kätten ulottuvilla parhaita pentujen söpöilykuvia. Nassen aito Hyeena- look ei ole ehkä ihan parasta peeärrää borderien kannalta. Reality bites?!

Nemille heitän bensaa liekkeihin ja nakkaan tuluskukkaron ilmaan, näin etänä. Ensi keväthän olisi kenties vallankin oivallista aikaa totuttaa pikkuwestie bemukan penkkeihin ja sitten olisi pian lomakin.*hush puppies*

Tuulan talostakaan ei vauhtia tule puuttumaan kun Pönö saa opetuslapsen, kirjaimellisesti. Toivottavasti Pönön kuivaharjoittelut ja teoriaopinnot tepsivät ja Esterin eteen marssii oikea Lemmen jättiläinen.

Titaakaan ei sovi helpolla päästää, ihan vähän vain vielä rassaan.. näkyy pentujakin (työlinjaisia) olevan hyvin saatavilla -ja lisää tulossa kesän aikana. Myös pohjoiseen *whistling* Olisihan tuommoinen Hypno aivan mahtava... herra on hyvä paimen, mister is a good cowboy *auts, kohta kopisee taivaasta kuuma kivi päähän* MUOKS: http://www.sbcak.fi/pentueet.php TITAAAAA.... ;-)


Tänne laskeutui outo ja ennenkuulumaton hiljaisuus kun Iso-J ja perilliset kaarsivat kutostielle etelän suuntaan. Perilliset olivat vähän hämillään kun Mamma jäikin hengailemaan pihalle ja he lähtivät reissuun. Harvemmin näin päin. Mutta hyvä näin. On hyödyllistä venyttää napanuoraa... molempiin suuntiin.


Tänään en lapiota sitten multaan polkaissut, kukkapenkkiprojekti vaatii vielä vähän tuumausta. Valtaus on jo merkitty ja asianmukaisesti rajattu. Mutta joku siinä nyt tökkii. Enää pitäisi tietää mikä. Ja puuttuu suurin osa kasveistakin.

Taitaa olla paras ottaa ilo irti yksinolosta -ja painua kirjan kanssa petiin. Telkassa huudetaan Kakaa hätiin ja vuvuzelakuoro surisee. Itse asiassa, siellä on kentällä kuulema Kakan mentävä aukko... OUMAIGAAD!

Minulle ei ole tähän ikään mennessä selvinnyt futiksen syvin olemus. Ylipalkatut pojat polvihousuissaan löntystävät nurtsilla huitomassa ja katsomo mölisee. Joku välillä ottaa pari juoksuaskelta ja sitten taas mölistään. Parasta mitä futis on minun elämääni antanut on Posh Beckham.


Okei, kummipoika Mikke on futari parhaasta päästä ;-)

Pupunaamat mellastavat tuvassa joten olisi mainio hetki luikkia salaa karkuun yläkertaan. Toivottavasti huomenna ajatus kulkee sähäkämmin ja elämän suuret linjat selkiintyvät, edes kukkapenkkien osalta ;-)

Moiskis ja pläiskis, osu ja uppos. Hyvää yötä!

6 kommenttia:

 1. Ei osunut, Hirnakka - työlinjaiset kuuluu oikeisiin töihin :P Pelkkien kanojen paimentelu ei ole oikeita töitä... jos niitä kanoja nyt yleensäkään saan aikaiseksi.

  Maestro laittelee kasvihuoneen pohjia. Viimenkin! Ehkä se nousee tänä vuonna! Sitten mulla on 4 x 10 metriä kasvaria. Jee!

  Kuivuus vaivaa tätä tilusta jo kovasti. Sadetta pliis! Kai nyt joku säänhaltija tätä blogia lukee?

  VastaaPoista
 2. NO höh, minä luulin että vain ja ainoastaan työlinjan beecee on oikeasti toimiva beecee, showlinjaiset vain hulmuavat ympäriinsä. Tai näin minulle on mielipiteenään erittäin vakuuttavasti työlinjaisen koiran omistaja sanonut.

  Ja minähän yleensä uskon mitä minulle sanotaan... *ohops*

  Beecee ja pari beeteetä olisi ehkä ihan hyvä tiimi ;-)

  Yöunia riitti ja riitti. Pupunaamat malttoivat nukkua sievästi ihan aamuun saakka. Nyt on kyllä torpassa jytinää ja kopinaa senkin edestä. Pitäisi poistua hetkeksi tiluksilta ja mietin, uskallanko jättää tassujengin irti vai rajoitanko vahingot yhteen huoneeseen.

  Titalle vielä lämpimät onnittelut upouuden ansarin johdosta. Tupisten paikka?!

  Wanhan Raatolan väelle tiedoksi, Alf on tulossa Karjalan kiertueelle ja tänne meillekin! Jippii!!!

  VastaaPoista
 3. Titalle laitoin ihan pientä täkyä tuonne varsinaiseen päiväkirjamerkintään... ihan pientä vain.

  VastaaPoista
 4. Just tolla menolla bortsut saa hymyt ihmisten kasvoille. Hyeenailme on riemastuttava, vielä pitäisi olla lerput suippokorvat lennossa. Elämässä pitää olla liikkumisen riemua ja säpinää ... ilman koiraa se ei oikein onnistu.:D)

  Tästä haaveilin kun jäin töistä pois, nyt se kaikki on tässä, eikä toimintaa puutu. Koira ja puutarha! Talvisin puutarhan sijaan tulee harrastukset, mm maalaus.

  VastaaPoista
 5. Vasta ansarin pohjaa on kateltu. Tarvikkeet on vielä osiltaan rautakaupan hyllyssä. Ja töitä piisaa, harrastusaikaa niukemmin. Aikataulut tulee sitä rataa vähikseen.

  Tulin järkiini jälleen tuossa koira-asiassa. Toistaiseksi. Kävin kyllä tsekkaamassa bc-pentueet.

  Työlinjaisten harrastajat vannovat aina tiukasti omiensa puolesta. Mutta niillä onkin oikeaa työtä ja käyttöä. Vähemmälläkin viettivoimalla varustettujen kanssa piisaa vipinää ihan rittävästi lampaaton (vaan ei hampaaton).

  Keskityn nyt vain harrastamaan paikallaan pysyviä kasveja. Kuopusta vaivaa koirakuume jonkin verran, potekoot se sitä.

  VastaaPoista
 6. Se on toi koirakuume aika vakava tauti. Löysin eilen itseni mäyräkoiraliiton pentuvälityksen sivuilta *ou mai gaaad sanos hirnakka*
  Päätin kuitenkin toistaiseksi passata, antaa muorin muiston hiukan himmetä niin on uuden helpompi raivata tiensä sydämeen. Sen kuitenkin päätin sivuja selatessa että samalta kasvattajalta uuden haluan miltä entinenkin oli. Samat syyt jotka saivat minut silloin aikoja sitten hänen puoleensa kääntymään pätevät yhä. Aina ei vaihtamalla parane...

  Kerro Alfille kovasti terveisiä, kiva olis hänenkin kuulumisia kuunnella. Meidän kesälomareissu taitaa suuntautua länsirannikolle joten Karjalan kunnaat jäänee toiseen kertaan. Elättelen edelleen toivoa että Hirnakka joku päivä pihaan pöllähtää :D

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com