lauantai 5. kesäkuuta 2010

Lomalaitumille

No nyt se on sitten takana, paluumuuttajalasten ensimmäinen kouluvuosi maalaiskoulussa.
Erinomaiset todistukset saivat molemmat perilliset, ei voi moittia. Lomallepääsyä on juhlistettu mm. G-Force -leffan torppaensi-illalla. Hauska näky kun perilliset ja Nemi kököttivät soffalla ja silmät renkaina jännäsivät marsujen edesottamuksia... ;-)


Kuva on toissailtainen, oli hieno iltataivas ja tuo sateenkaari vallan veikeä kaartuessaan torpan katon yllä.
Tämä päivä on mennyt lähinnä sadetta väistellessä, toki piipahdettiin puutarhalla hakemassa täydennystä. Rakeitakin satoi mutta ei onneksi mitään sen lumisempaa.

Nyt vähän väsyttää, eilen  meni myöhään. Hyvässä seurassa aikakin saa siivet. Illan ohjelmistossa on ilmeisesti sateen väistelyn lisäksi pihasaunan löylyjä ja jonkinlaista evästä weberin parilalta.

Kissakaksikko, nuorempi, käy ja kukkuu jos ei ns. täysillä niin ainakin täydellä teholla. Niillä on ilmeisesti joku "ollaan vuoronperään kissapetoja" diili, toinen söpöilee ja toinen riehuu reikäpäänä. Hassuja, aivan syötävän suloisia.

Ja ihan kiva jos ovat edes puolipitkäkarvoja, lyhytkarvaisuus olisi ihan jymypaukku. Emon karvoitus oli ns. tuhti. Otetaan mitä annetaan ja hienot kissat saatiin.

Hoitoliskot ovat aika hyytäviä, en usko pääseväni samalle liskotaajuudelle tämän hoitoviikon aikana. On näissä omissakin taajuuksissa välillä käsittäminen.

Letkeää lauantai-iltaa, tää lähtis nyt neuvomaan lapsia laventelin ja miniorvokkien istutuksessa.

4 kommenttia:

 1. Hauskat savut saunan piipussa!

  Juma mua kadettaa kissanpoikien leikkien seuraaminen... Mutta niistä kasvaa isoja, laiskoja roikaleita - tiedetään. Osaa ne söpöillä sitten isompinakin. Mutta pentuina niiden valloittavuus on jotain ihan ihmeellistä!

  * MeilleRiittääViisi, MeilleRiittääViisi... *

  Pottu on pantu maahan, viimeinkin! Aloitin paskarallin ja katan kukkapenkkejä lantakompostilla. Sitä menen jatkamaan. Tarkistin vain täällä sisällä esikoisen flunssanpoikasen tilan. Kurjaa alkaa loma sairastamalla.

  VastaaPoista
 2. Tita, kissupissut on niiiiiiiin vaarallisia ;-)
  Matolääkkeet meni ihan ahneuteen vedoten keittokinkun kera eikä meinannut riittää. Hirveän seurallisia ja sosiaalisia kissuja. Ovat just niitä sydämenvaltaajia joiden touhuja katsoo aina ihastellen, pinkit daijulasit päässä.

  Kohta pääsee saunan värikkäiden savujen lähteille, sauna on aarre!

  Pikaista paranemista lomalaiselle, häijyä aloittaa loma kipeänä. Mutta jospa sitten lopun lomaa saisi touhottaa terveenä?

  VastaaPoista
 3. Kissanpoijjaat ovat sulosöpöliinejä, mutta valitettavasti tämä meidän ärrieri hotkaisisi semmoiset välipalaksi jos tälle mäelle eksyisivät : (

  Sen verran topakka täti.

  Hepposet olivat pettyneitä kun eivät nyt aamulla pääseetkään heti vihreelle läskistymään.

  Mutta ei. Aamu ja yöheinät ovat vielä ällökuivaa, päivällä saavat riekkua pellossa mielin määrin.

  Laidunheinä kasvanut todella hyvin esim. viime vuoteen verrattuna. Nyt on millä mällätä.

  VeeÄrrä etenkin syö vihreetä minkä ehtii ja pötsi on sen mukainen. Eihän kukaan ennätä edes liikuttaa sitä, minkä ylenpalttinen syöpöttely vaatisi... ?

  Meillä tulevan kauden abiturientti kotiutui läntisen Uudenmaan kierrokseltaan joskus aamun varhaisina tunteina. Ohjelmassa oli ollut mm. Siuntio ja Tammisaari.

  Nyt niillä on se. Kesäloma : )))))))))

  VastaaPoista
 4. Wau, Hirnakan saunassa on aarre! Eikös sellainen sateenkaaren päästä löydy?
  Minäkin myöhäisherännäinen pistin vähän hernettä ja tilliä multiin, toivottavasti ehtivät vielä..Loppupäivän taidan laiskotella, ens viikko on töissä vallan kamala joten voimia tarvitaan.

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com