torstai 3. kesäkuuta 2010

Synttäri-iloa


Tänä suloisena suven päivänä on nuorempi perillinen juhlinut yhdeksättä synttäriään. Lapsuutta on vielä hetki jäljellä ja aito taito iloita elämästä tallella. Onnellinen lapsi, Hulda Huoleton.

Hymy on ollut herkässä jokaisella tänään. Pienet tassuterapeutit tuovat lisähupia. Nähkääs kissanpentujen tassuttelua seuratessa ei voi muuta kuin iloita. Voi sitä pontevuutta millä kissapojat marssivat elämänsä seikkailuja kohti. Velipojan häntä kelpaa leluksi ja vesikipolle kuuluu sähistä joka ikinen kerta. Muroja pitää mättää antaumuksella pois kiposta ja märkäruokaa voi läpsytellä tassulla tainnoksiin. Joo, kissanpentu voi tehdä ihan mitä vaan koska se on Kissanpentu ;-)

Juhlia vietettiin alkuillasta, monta koulukaveria ja neljä pikkuserkkua päälle. Onhan tämä meidän torppa varsinainen ipanoiden aarreaitta, eläimiä, kiipeilypuita, hyviä piiloja ja tramppis. Hikisiä lapsia ramppasi mehutankkaukseen ja jopa täytekakku kelpasi.


Onneksi sain pelastettua pienen biitin kakkua Nempalle huomiseksi, varsin mehevä ja onnistunut mansikkakakku.

Saunassa olikin sitten väsähtänyt päivänsankari ja muutenkin lopen uupunutta väkeä. Nyt niitä ei kuitenkaan meinaa saada unten maille millään, virkistyivät ja katselevat kattirallia. Ja sitähän riittää.

Itselläkin pää kolisee tavallista kumeammin tyhjyyttään joten taitaapa olla viisainta päivittää status ZZZ-taajuuksille ja siirtyä käpälöimään tyynyä uniasetuksille.

Huomenna saadaan nukkua pitempään, perillisillä on kouluun lähtö vasta 15.40. On se Suomen Suven avaus Laulurinteellä. Kivakivakiva.

Ja Nemppa karauttaa liekkinokkabemulla pihaan. Erikoisbonus perjantaille.

Kiitos vielä kummeille päivänsankarin lahjomisesta ja muistamisesta, Sarika oli hommannut järjettömän hienon setin! Kiitos ja kumarrus.

Ulkona on hieno ilmiö, sade ja auringonlasku, taivaankannen yli piirtyy sateenkaari ja pohjoisen taivas on oranssinpunainen.

Mistäköhän muuten johtuu se, että yöt ovat käsittämättömän pimeitä? Milloin ne valkeat yöt tulevat?

4 kommenttia:

 1. Tap... tap... tap....

  Istun ja naputtelen tässä huomiseen asti :D

  Tap... tap... tap...

  Sillä välin menen muokkaamaan uutta hostapenkkiäni, niin että relax vain!

  Ja onnea päivänsankarille! Ei mene kauaa, niin paukkuu ovet ja vanhemmat ei ymmärrä mitään. Ainakin hetkittäin. Tämmöisiä kummia oireita meillä täällä. Mikä lie virus?

  VastaaPoista
 2. Tita, huomenna tällään monta kuvaa pikkupainajaisista!

  VastaaPoista
 3. Nemppa nakuttelee Mr Delliä ja suunnittelee yöpuulle siirtymistä. Tänään visiteerasin kummipoikaa tervehtimässä, ihmeteltiin ukkosta ja puhallettiin saippuakuplia. Huomenna kurvi pohjoiseen ja sitten illan hämyssä nokka kohti torppaa ja sitä luvattua synttärikakkua...kiva nähdä ihania ystäviä niin kahdella kuin neljällä jalalla niin tänään kuin huomennakin. Näkemisiin ja kauniita unia ja nallen kuvia:)

  VastaaPoista
 4. Meillä on vieläkin valoisaa - kello on 1:49. Eli pohjoisessa sijainnissa on jotain etua. Omenapuut repee kukkaan huomenna. Sen verta jälessä...

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com