keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Hello Kitty


No niin, nyt on torpalla kissa-asiat kondiksessa.
Nopeastihan se sitten kävikin. Aamulla ysin pintaan sain Kirkkonummelta puhelun ja illalla kuuden jälkeen kannettiin kattivelloset torppaan. Kiitos kaunis Inkoon Ihmeelle, Kiteellä on tietoo -ja kissoja. Menikö tarpeeksi sekavaksi?

Kiitos Satu H:n, meillä on nyt Milton ja Winston. Olin kyllä kuvitellut, että joskus tulevaisuusessa, torpan Wanhana Armona käppäilen tiluksilla mäkättämässä milloin mistäkin ja perässä vaappuisi mopsi nimeltä Winston. Vaan nyt on sen niminen katti. Eikä se suinkaan poissulje mopsioptiota, ei ollenkaan...

Tämä kirkassilmä on Winston, vnahemman perillisen nimikkokatti. Sähikäinen ja ilmeinen kovanaama.
Ylimmässä kuvassa on lapsosten mamma, käsittääkseni venäläistä alkuperää. Isäkissasta ei ole tietenkään mitään vihiä, väreistä voisi päätellä valkolaikkuisuuden olevan melko dominoiva.

Pennut olivat kaikki pörröisiä, kenties näistäkin jotain puolipitkäkarvoja tulee. Aika näyttää. Väreistä en mene sanomaan mitään, tabbykuviota on jommalla kummalla, ellei peräti molemmilla. Ja paljon valkoista "savukarvaa". Mielenkiintoisia.


Tämä tuijottaja on sitten Milton. Leuassa on valkoinen laikku jossa tumma täplä ja sitten tuo valkoinen hipaisu kuonopiissä. Hassu kissalapsi hänkin. Pennut ovat vielä hurjan pieniä, alaikäisiäkin. Joten nämä ensimmäiset viikot kasvavat ja varttuvat ihan vaan sisätiloissa. Winstonilla oli jo eka saaliskin, punkki yritti kaivautua pennun kaulaan. Elävänä saatiin irti. Huomenna synttäreitä juhliva 9-vuotias majoitti pennut huoneeseensa. Yleensä on hyvin tarkka ketä huoneeseen pääsee majailemaan, kummitäti, Nemi -ja kissat- saavat armon.

Huomenissa on kaiken juniorin synttärihässäkän ohessa piipahdettava apteekissa. Matokuurit päälle ja heti. Ettei vaan menisi matolääkkeet kakkuun ja kermat kissoille... pitää olla skarppina.

Kissamummot ovat tohkeissaan. Patsy linnottautui oitis juniorin huoneeseen ja kyttäsi tilaisuutta päästä tyhjentämään pentujen ruokakipot. Kauhea haukka, mokoma ahmatti. Justiina katselee pennusia nenänvarttaan pitkin. Nasselle tulee kohta rytmihäiriöitä ja hyperventilaatiokohtaus, pitää varautua paperipussielvytykseen koiran ylikuumenemisen takia.

Ettei elämä olisi suinkaan liian somaa kissannaamailua, täällä majailee myös Gordon Gekko ja rouvansa. Onneksi vain reilun viikon lomahoidossa. Ja mulla on jääkaapissa purkillinen matoja! Minä kuulun siihen wanhaan kaartiin jonka mielestä käärmeet ja liskot ovat parhaimmillaan käsilaukkuina ja buutseina. Joten on tässä kuulkaa tietäminen!

Urhoollisuus palkittaneen ruhtinaallisesti jossain tulevaisuuden elämässä joten otetaan tämäkin liskojen viikko National Geographic tyylillä, watch and learn! Toivottavasti saan edes kunnon kuvia noista keijurasiassa asuvista pökäleistä.

Kakkupohja on paistettu, nyt on suoraan sanoen korkea aika kulauttaa ääntä päin tilkkanen punaviiniä.

Kiitos vielä kerran Sadulle Kiteen Kirkkahista, hienoja ovat.

Heippahei ja miumau, Hello Kitty!

7 kommenttia:

 1. Tähtää huomenna linssi pienokaisten (karvaisten) koko bodyyn... veikkaisin naamakuvista että sileäkarvaista on. Voin olla väärässä - mutta kasvokuvat on niiiiiiiin ihanat! Nuo siniset silmät... oi onnea!

  Tarkistan harmaan katin tilanteen huomenissa....

  VastaaPoista
 2. Ne on niiiiiin suloisia. Kuvaan toki blogin täydeltä lisää joten katsotaan sitten kuvista lisää ja vilkaistaan välillä varttuvaa kissaakin. Minen osaa sanoa mittään karvanpituudesta, lyhytkarvoja kun olen itse kasvatellut.

  Muistelen kyllä, että ihana Putte, turkkilainen van, olisi ollut pentuna maksimaalisesti pörröisämpi. Iso-J ilahtunee lyhyemmästä karvasta ;-P

  Tekisi niin mieli mennä pyllerehtimään pentuaitaukseen mutta nukkukoot, torpan pienimmät.

  Jännityksellä odottelen harmaan katin vatsaääniä, sieltä tulee toivottavasti mulle ihan oma BioKill täsmätykki.

  Nyt on aivan pakko lähennellä tyynyä, huominen on piiiiitkä ja raskas päivä, kaiken synttärihumun ansiosta. Joko siitäkin on 9 vuotta kun länäriä ajettiin ja minä seisoin autossa...???

  Kuusisaaressa sanoin että mennään kotiin, ei tää synny. Ja puolen tunnin päästä meillä oli Tyyne-Hanhikki <3

  VastaaPoista
 3. Kitty-kummi kuittaa : )

  Hienoa, että asia ratkesi noin helposti ja jouhevasti. Potrat pojat teillä siellä varttumassa. Hyviä hiirenpyydyksiä niistä tulee !

  Itse kyllä luulin, että emo on "perus-maatiainen", mutta enempi tuo minusta näyttää ragdollilta tai joltain ?

  Kovasti terkkuja Winstonille ja Miltonille : )))

  VastaaPoista
 4. Tap... tap... tap...... naputtelen täällä sormiani tietokonepöytään ja odotan uusia kuvia penikoista

  Tap... tap... tap....

  Tap... tap... tap....

  Tap... tap... tap...

  Odotellessa päästän hevoset taliin ja tulen naputtelemaan sormiani lisää :)

  VastaaPoista
 5. Tita, armoa, ei tule tänään killikuvia ;-)
  Huomenna sitten, ok?

  VastaaPoista
 6. Satu/Nita, kyllä emolla on Maatiaisen M-merkki otsassa kun oikein tarkasti katsoo ;-)

  VastaaPoista
 7. Paljon Onnea toivotan pienten elämään uudessa kodissa!

  Pienet on ihania, lapset ... ja eläimet!

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com