keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Moi serkut!!


Ihan piti vasiten tuoda urbaaneille serkkupojille farmville-matskua. Tosi kiva kun löysitte netissä perille, kenties jonain sopivana hetkenä kurvaatte pihatietä pitkinkin. Osoitteen kerron privaattipostissa, nähdään!!

10 kommenttia:

 1. ILMEISESTI hammasoperaatio meni ihan ok? Pahemmitta jälkiseuraamuksitta...

  Kärhöt voi istuttaa huoleti isompaan ruukkuun ja antaa kasvaa kokoa. Talvetus maakellarissa tmv. viileässä tilassa. Suosittelen tuota jalokärhöille, alpinat ja kiinankärhöt menee nyt ihan missä vain... kunhan ovat juuret alaspäin.

  Huoh... huominen uusine haasteineen on taas ihan liika likellä. Oi miksi vuorokaudessa on vain 24 tuntia?

  Pakko painua tallin kautta pahnoille itsekin. Hyvät yöt.

  P.S. En saanut vielä vastausta siihen hernepensas juttuun. PääPuutarhuri kyllä kävi kahvilla, mutta en muistanut sitten tuota juttua. Laitoin kyllä sähköpostilla eilen kyselyn. Vastaus tulee siis kun tulee... Tulee se kuitenkin :P

  VastaaPoista
 2. Päivää..
  Tita, eilen leegoja operoitiin vain pienen paikkauksen verran, elokuussa nypitään pois joutavia hampahia.

  Tänään on luvassa aikataulutettu päivä. Kentis kurvaamme lupaavan mirrivinkin perusteella Kiteellekin, kiitos vaan Satu H:lle kun kilautit vinkkiluuriin.

  Torpalle tulee tänään kaksi leopardigekkoa (yöks ja puist) viikoksi hoitoon. Voiskohan ne majoittaa vaikka aiv-torniin? Mä en henkisesti mahdu saman katon alle liskojen kanssa. En!

  VastaaPoista
 3. Heips Torpalle!
  PIkaisesti vain tiedoksi, etten ole suinkaan hävinnyt sen pitemmälle kuin Tapiolaan (joka on kyllä siitä meidän normiarjesta hyvinkin kaukana, henkisesti ja muutenkin...), mutta sen myötä myös pois oman mailini tavoittamasta. Siispä Palailen tätä kautta ajoittain, FB toimii yhä hienosti kännykällä ja välillä myös koneella ja puhelinkin tietty pelittää.

  Joko löytyi kisut?
  paplu, jota nyt kiskoo hihasta yksi kolmivuotias, eli mennä täytyy

  VastaaPoista
 4. Nemi on palannut hetkeksi kotikonnuille suunnatakseen huomenna kohti Pohjois-Karjalaa, joskaan ei vielä vermarit jalassa. Huoh, kiireinen on ollut alkuviikko ja HIRVITTÄVIÄ it-ongelmia...isona rupean nörtiksi ja ne ajat kun en edes yritä ratkoa sisäisten asiakkaiden ongelmia, ostan punaisen avolava-auton ja ajelen sillä keskellä tietä. Haa, nyt tulevaisuus on selvää kuin pässin liha. Kommenteista tihkunee turhautuneisuus isolla T:llä...

  VastaaPoista
 5. Hello Kitty, meillä on kissat :-D

  Palaan asiaan kuvien kera myöhemmin, nyt vain tämä pikainfo -kun sitä kenties muutamat innolla odottavat.

  Paplu, koeta kestää Tapiolan leiritys, sitten sitä taas arvostaa raikasta maalaisilmaa. Ajatteles miten paljon sitä muutamassa vuodessa muuttuu, asenteiltaankin.

  Nempparaasu, ei ole uraohjuksellakaan aina hohtohetkiä ja winneripäiviä. Kunnon redneck-meininkiä luvassa jos ja kun torpalle karautat. Pitäiskö meidän maalata sun bemuun kunnon liekkikuviot? Ihan maalaisliiton hengessä :-)

  Kohta tulee ne gekkot, tulevaisuuden käsilaukut. Voi kyynel... *puistattaa*

  VastaaPoista
 6. Vastaus hernepensaasta:
  "Siperianhernepensas lisätään lähinnä siemenistä. Sitä voi yrittää lisätä myös kesäpistokkaasta, mutta vaikea se taitaa olla."

  Lämpeni reippaasti yli +20. Patoutunutta itikkaenergiaa liikkeellä - nälkäisiä monen päivän lentotauon jälkeen.

  VastaaPoista
 7. Jep, just nyt liekkikuviot sopisi kuin nenä päähän. Hienoa, että kisuja on löytynyt, saako Nemppa uusia kummilapsia- siis kummikissoja? Raitis maalaisilma tekee hyvää ja palauttaa junan raiteille:)

  VastaaPoista
 8. Tervehdys!
  jos vain, löytyhän se tie tänne perille. Vaikka urbaani kaupunkilainen olenkin niin kuitenkin heinäkuussa suunnataan auto jälleen kohti enonkosken mökkisaarta "middle of nowhere", siellä saa nauttia suomen kesästä ja ladata paristot, kiire ja hulina jää tietty tänne kaupunkiin siksi aikaa :-)

  Terveiset kaikille ja voikaa hyvin, Kim

  VastaaPoista
 9. Tita, kiitti ja kuitti. Antaa puuksi tulleen pensaan hautautua luontoon, en lähde sitä särkemään. Korkeintaan voin käydä syksyllä riipimässä palkoja ja kokeilla siemenlisäystä.

  Kim, kiva kun kuittasit käyntisi. Tule toistekin, myös ihan livenä.

  VastaaPoista
 10. Heips jälleen,

  Ja kiitos kiitos, kaipa tässä nää reilut pari viikkoa vielä menee... v älillä paremmin ja välillä sit ei ihan niin paremmin.
  Oi oikeasti onnea, tänään ratsastin paitsi meidän omaa kimoa, myös Ronjan pyhä Yrjö-tasoista ruunikkoa. Voi herranen aika, enpä ole ikinä eläissäni ollut niin hienon hevosen selässä. Ja vitsit sitä keveyttä ja herkkyyttä ja liikkeen kokoa...ja perhana, sehän jopa liikkui ihan kelvosti myös meikäläisen alla. -liitelen!!!!! - Ja kaupan päälle meidän ikioma Kakekin oli varmasti paras mitä tähän mennessä on ollut. Nyt tiiraillaan kisakalenteria ihan kuumina...sain nääs kisatakin toissapäivänä vihdoin haettua, upouudet valkoiset pöksyt ja kisapaita ja hanskat tuolla jo odotteleekin, Königsit on mitattu ja tilattu...huhhuh, etpä säkään tätä varmasti olisi ikinä uskonut, mutta kouluratsastusta tässä siis taidetaan oikeasti harrastaa...elämän kevät ja joopa joo.

  Ihanat kisut teillä. Tosi nätit!!! Ja kiva kun löytyivät.
  ¨Palaillaan jälleen. Nyt yritän rauhoitta tuota kolmivuotiasta villiriiviötä....huoh.

  paplu

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com