keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Täyttä töhinää


Jeeba!
Saunan kautta vasta pääsin tupaan.
Iso-J oli enempi niuholla päällä eikä päästänyt illan peltoriennoissa crocseissa bailanneita kuljettimiani torpan sisätiloihin. Väitti liian likaisiksi. Aikani kun luudalla rapsutin, huomasin toki itsekin varpaankynsien kaipaavan remonttilakkausta... se, että varpaanväleissä itää Siikli ja Rosamunda -ainakin multaisuuden puolesta- on ihan sivuseikka.
Ja voin muuten kertoa ihan tähän väliin, että tänään on harvinaisen työlästä lisätä kuvia tekstin väliin. Jotakuinniin tunnin olen veivannut kuvia ja tekstejä balanssiin vaan eivät mahdu samalle ikkunalle millään. Grrrh.

Älköön kukaan tulko minulle palautetta antamaan surkeasta lay-outista tai mistään muustakaan visuaaliseen juttuun liittyen.


Tässä nyt ois tää Kullervo Kukko solidaarisella kyykyllä iltajyvien äärellä. Kanasten hartaushetki, kaikki kumartaa ;-) Tänään oli sikäli merkityksellinen päivä että kanojen koppileiritys päättyi virallisesti, lintuinfluenssan riskiä ei nyt ole *laki sanoo niin* ja siipikarja saa ulkoilla vapaasti.

Takimmainen otus ei muuten ole kana vaan siipikarjaksi pyrkivä hangarounder-jäsen Nasse, melkein jo itseoppinut kana. Perilliset muuten vainusivat bisnesidean ja aloittivat koiran nyppimisen. Puolessa tunnissa koiran selkään ilmestyi melkoinen läntti. Voinen odottaa trimmauspalveluista huikean suurta laskua ;-)


Tässä vielä vähän säätiedotusta Karjalan kunnahilta. Syreenit kukassa, taivas kirkas ja lämpöasteita mukavasti, ei liikaa.


Vipo kuva ihan sisäpiirin vitsinä Titalle, toi ja sen kaifferit kituu aina vaan kun kukaan ei osaa niille paikkaa näyttää...

Joku surkea kärhö kurkkii väliaikaisesta kasvilavasta noin desperadona. On sillä muutama koditon kaverikin, taidan heivata kanalan koristukseksi parempien ideoiden puutteessa...

Nyt moro tämän päivän osalta, taisi kääntyä päivä jo keskiviikon puolelle. Heipatihei tai jotain sen suuntaista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com