torstai 1. heinäkuuta 2010

Kohti korkeuksia

Up -kohti korkeuksia ja kohti kymppitonnia! Tänään, väistämättä blogin matkamittari kierähtää uusille tuhansille.

Huimaa!

Aamuyöllä satoi ihanasti, maahan asti. Valittiinpa eilinen parahiksi lannoituspäiväksi. Nyt ne ravinteet on just siellä missä pitääkin. Paluumuuttajan tuuria :-)

Nyt aurinkoinen aamupäivä lupaa hikisen helteistä iltapäivää. Minä saan tänään torpalle vieraan, Alf eli Anu tulee kahviseuraksi! Kivakivakiva.

Kahvista on pakko muuten mainita viiltävänä tosiseikkana, minulla on vieläkin aamukahvi ns. juotavana. Pupunaamaosasto pitää huolen siitä, että yhtään mukillista en ole vielä tänään saanut juotua keskeytyksettä, kuumana ja kahvirauhakin on enää muistoissa.

Kolinaa, pauketta ja karkuun koikkelehtivia mustapekkoja säntäilemässä...

Mukavaa päivää sinullekin, missä lienetkin. Laiturin nokassa, työpaikalla, matkalla matkalle -tai jotain.
Tää kaataa kohta kahvit kissan niskaan ja keskittyy päivän oikeisiin hommiin.

11 kommenttia:

 1. Terkkuja Anulle : )))

  Tita, sataako teittin korkeuksilla jo ???

  VastaaPoista
 2. Nita, kerron kyllä terkkuset. Pääsen kurkkaamaan paikallisen ratsastuskeskuksen tiluksia kun vien myöhemmin Anun kurssitettavaksi.

  Tähtipyrstötammalla on ollut eilen kivaa... *love is in the air* Tannerta on tarkoitus tömisyttää nyt päivittäin pyhäiltaan saakka... sitten 16 piinaavaa päivää ultrattuun totuudenhetkeen saakka ARGH!!

  Joko teillä valmistellaan tulevaa???

  VastaaPoista
 3. Haa, Nemppa nakuttelee vielä hetken Mr. Delliä, Dell jäänee kotiin vaikka lentokenttähotellin loungessa voisi saada aikaan jotain, vaikka viimeiset terveiset ennen singahdusta Kreetalle...Ensi viikon Nemppa pyörii bikinit päällä uima-altaalla tai Kitroplatian rannalla ja lähettää aurinkoisia ajatuksia kaikille blogin lukijoille!!

  VastaaPoista
 4. Koska Tita on nukkunut klo 11:00, niin vastaan minä melkein samoilta korkeuksilta, ei satanut vielä silloin ... mutta klo 11:50 alkoi jyrinä ja aika tiheä sade.

  Yhteensä yön ja päivän aikan tullut vettä peräti 75ml, tarkottaa selkokielellä vajaata ämpärillistä neliölle.

  VastaaPoista
 5. Voi ihme, Anu kävi katsastamassa torpan ja tilukset. Oli kyllä niiiiin kiva nähdä pitkästä aikaa.
  Palautin Anun sitten ratsastuskurssin merkeissä tallille ja sinne jäi, korkeuksiin keikkumaan. Hirmuisen isoja ne hevoset *hih*

  Kotieteisestä löytyi yhden kiireisen Tuhkimon kengät, pitää palauttaa huomenna vaikkapa sitten sinne kurssitallille :-)

  Tuskinpa näillä heltehillä on kiva pitempää taivalta tehdä ratsastuskengissä.

  Päivä oli tosi hikinen, helteinen ja vain vähäpätöinen pikkuinen ukkospuuska pyyhälsi torpan yli.

  Illalla sain puuhattua vähän kukkapenkkien parissa... ja kävin vielä kerran laskemassa erään söttissöpön koiranpennun valkoisia varpaita... ihan vaan turvallisesti pentublogin kautta :-)

  Nyt on kohtuullisen mukava olo pötkötellä soffalla. Jonkun pitäisi tosin pestä multaiset varpaat ennen vaalealle soffalle rojahdusta *ooops* Voinen kaataa tästä(kin) vähäisestä synnistä osan Pupunaamaosaston murheen mustaan niskaan.

  VastaaPoista
 6. Kuittaan nukkuneeni pitkään. Mutta vastaavasti valvottiinkin myöhään. Päivä meni shoppaillessa, tivolissa ja pizzalla. Kotona otin pienet päiväunet kruunaamaan loistavan laiska lomapäivä.

  Ei vois hienommin sujua!

  Illalla viileni radikaalisti. Suorastaan kylmää ulkona. Menen istuttamaan kasveja. Ei tule hiki...

  VastaaPoista
 7. Hieno homma, Tita nauttii elämästä. Se toisaalla lanseeramasi "nukkuu sorkat suorana" ilmaus on niin hyvä. Pakko lainata.

  Säätieteilijä lupaili huomiseksi viileää, kiitos ja kumarrus, otetaan vastaan. Ensi viikon kolmenkympin helteet kelpaa myös. Kasvaapahan salaattia marsuille. Ja kukat.

  Sain terveisiä oivallisen koiranpennun kasvattajalta, nyt kyllä pukkaa kuumotusta ;-)

  Pitänee panostaa parisuhteeseen ja neuvotella pari asiaa uusiksi. Just kun saatiin hevosalan sopimus tehtyä pitää tarkistaa koira-alan sopparin reunaehdot. Kissasoppari on ns. kestävän kehityksen linjaustemme mukainen. Ja ns. sekalainen sakki tsekataan tarpeen mukaan. Minulla lienee viimeinen sananen lausuttavana mm. aasin ja riikinkukon suhteen ;-)

  Tiskikoneen sisältöä tarkastellessa tuli vähän halju olo. Siellä on yksi (!) kahvimuki, yksi (??) viinilasi ja loput kissan- ja koiranruokakippoja. Mitähän täällä on viikon ajan syöty?? Suoraan kaapista kylmää nakkia? Pitäisköhän nyt hävetä?

  VastaaPoista
 8. Meillä syötiin pizzaa ao. ravitsemuslaitoksessa. Halvatun hyvää ja tosi täyttävää.

  Vai pukkaa kuumetta... tätähän on hauska seurata turvallisesti sivusta :) Minulta saa lisää tikkuja ja tuluksia ihan ilmaiseksi.

  Oudosti pimenee yöksi. Äkkiähän se keskikesän lumous valoineen katoaa...

  VastaaPoista
 9. Kello on vasta 10.30 ja mulla jo kattipaholaiset toista kertaa jäähyllä. Pitää vissiin innovoida pienet valjaat joista Pupunaamat voi ripustaa jäähykoukkuun hellanreunalle ;-)

  Iso-J ja perilliset kurvailevat jo kotia kohti uudella kuljetusvälineellämme. On siinä taas kylälle puhuttavaa kun kiesi on epsanjan kilvissä.

  Nemi taitaa juuri nyt valmistautua laskeutumaan Kreikan auringon alle, onnentyttö! Minä valmistaudun pikaiseen siivoukseen. Yritän epätoivoisesti vielä ylläpitää jonkinlaista "meidän mamma on kodin hengetär" -illuusiota.

  Ihan koiruuttani otan puheeksi tassumäärän maltillisen lisäämisen. Eihän sitä tiedä miten pehmoisena Iso-J uuden kiesin ansiosta on.

  VastaaPoista
 10. Vai bc on kiikarissa. Siinä jos missä on kaveria kaikkeen puuhaan. Ikävä on omia entisiä. Taidan joskus hankkia itselleni vastaavan riesan...

  Mitä merkkiä teidän uusi kiesi on?

  VastaaPoista
 11. Tita, aito Espanjan tuonti Pösön minivan Tepee ;-)
  Ihan hauska ajettava. Tavara-auto jossa kulkee myös 5 istujaa mukavasti. Ja koppi perässä.

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com