tiistai 20. heinäkuuta 2010

Seuraelämää ja Ameriikan herkkuja

Vaikka nyt en niin isosti keltaisista kukista innostukaan, on pakko myöntää, että tuo unikkopenkin pätkä on aika energinen.  Varsinaista väriterapiaa.

Pienimuotoinen kansainvaellus torpalla jatkuu. Tänään aamutouhut keskeytyivät julmettuun pörinään. Kyllähän minä HD:n plörinän tunnistan mutta Äitikulta luuli oikeasti, että nyt mäjähti helikopteri vähintään pihaan.

Ei ollut Pasi Panssarivaunu eikä Elicottero vaan  Matti-serkkuhan se tuli serkkulikkaa ja tätiään tervehtimään. Aivan älyttömän kiva juttu!
Meidän suvussa ollaan tunnetusti äärimmäisen laiskoja pitämään yhteyttä sukuun, hyvä kun perhepiiriä jaksetaan isommissa käänteissä informoida.


Suoraan sanoen, välillä hävettää omakin laiskuus. Pitäisi kai olla piirun verran aktiivisempi, suku on oikeasti tärkeä. Etenkin kun se on melko pieni ja maailmalla hajallaan.

Hauskoja ovat nuo Ameriikan herkut. Ja kivoja ovat myös serkut. Entisessä elämässä asuttiin likipitäin naapureina serkkupoikien kanssa eikä juurikaan tavattu. Paitsi mummon hautajaisissa 500 km:n päässä kotoa.

Iltapäivällä piti piipahtaa kaupungin loisteessa ja mietin siinä ajellessani kuinka seuraelämämme on vilkastunut maallemuuton jälkeen potenssiin kymmenen.

Torpan vieraskirja (jos sellainen olisi) täyttyy loppuviikosta lisää ja ensi viikollakin nimiä tulee taas monta lisää. Minä niin tykkään. Oikeasti.
Tässäpä muuten omalla tavallaan harvinainen kuva... kuvassa bloggaaja itsekin ;-) Ihan turha yrittää zuumailla, siinä on kuitenkin varuilta canoni kärsän edessä. Ei ole kuulkaa torpanrouvan feissi lasten ja viattominen katsottavaa aamupäivällä(kään).


Nyt sitten ihan muihin hommiin, Nasseboyn karvakuosi kaipaa trimmiveitsellä veistelyä ja Pupunaamojen kynnet ovat kuin sirpit. Jotain tarttis tehrä. Jotain... *tää poistuis nyt täältä lorvimasta*

10 kommenttia:

 1. Huh, onhan vaivalloista saada taas kuvia ja tekstejä asettumaan edes jotenkin säädyllisen näköisesti. En edes viitsi kuvitella miltä nämä blogisivut näyttävät eri selaimilla ja eri näytöillä... Mä niin tiedän taiteellisten sielujen kokeman tuskan kun lay-out on keturallaan ja kuvat vinksottaa.

  Onneksi sisältö korvaa pienet puutteet ulkoasussa ;-)
  *hahahhahaa*

  VastaaPoista
 2. Johan tokenin tännekin! Puutarhapitoinen turnee etelään on ohi, jetlag on voitettu ja osa kasveista istutettukin.

  Inkoota ohittaessa keula kohti Hankoa tuli vallan mukavia muistoja mieleen.... mikäs vuosi se olikaan kun RaatoRalli ajeli sielläpäin? Joko siitä tulee 2 vuotta?

  Kesä on kukkeimmillaan, kerrassaan valloittavaa ja runsasta! Täällä olis vähän haralle ja kitkeville käsille töitä... jos ei omalta pihalta löydy...

  VastaaPoista
 3. Nemppa on kotiutunut saaresta, jossa oli aivan ihanaa. Pari iltaa löysin itseni mökin terassilta ja portailta vain katselemassa järven selkää. Grillailin sujuvasti vaikka aiemmin se oli Mr. Birdin yksinoikeus...ehkä sain nyt taivaallista tukea. Aitassa nukuin paremmin kuin pitkään aikaan, ei puhettakaan aamuöisistä ilmatilan valvontahetkistä. Oli suorastaan haikeaa lähteä kotiin mutta kivaa olla taas kotonakin ja suunnistaa pallojahdin jälkeen kohti Savonlinnaa. Carmen se iki-ihana... tiedän taas kyynelehditään Carmen-polon kohtaloa. Torpalle terveiset ja big hugs kaikille ja vielä erityisesti *Vausa-projektille*. Staralle nyt vain kaikkea hyvää ja parasta mahdollista!

  VastaaPoista
 4. Päivä on sujunut puutarhatöissä. Ja jälkeä syntyy!!! Huippua!

  Painun takaisin pihalle!

  VastaaPoista
 5. On ihan pakko kysyä kun tällaisen jutun huomasin :-)
  Ypäjällä se luokka jossa mun pitäis ratsia, on nimeltään "Prix de Hirnakka GT".......siis häh?

  jäi pohtimaan pau

  VastaaPoista
 6. Wheeee... Paun kommenteista päätellen Blogisi on saanut vihdoinkin ansaitsemaansa huomiota!

  VastaaPoista
 7. Siis HÄH???? Hirnakka GT olisi ehkä meitsin kerran vuodessa siemailema Gin Tonic mutta mitään en kyllä tunnusta Ypäjällä hääränneeni?!!! Oikeesti, otetaas selvää mistä kyse!

  Ja GTi:n i on se sitruunalisävaruste ;-)

  VastaaPoista
 8. Joo, katsoin Ypäjän kisaviikon ohjelman ja kyä näi o! Nyt dekkarit asialle, kuka selvittää asian ekana? Kylläpä nyt uteliasta jäytää epätietoisuus. Mutta kaikkiaan hauska yhteensattuma, ihana kerrassaan.

  VastaaPoista
 9. Ja hemmetti. tässä tulee suorastaa pärjäämispaineita kun kerran Hirnakka GT:ssä starttaa varsinaisen kisaurani. Jos saan yli 60& niin tarjootko kunnon shampanjaa sitten kun joskus syssymmällä kerkeän teidän korkeuksille...? :-) Jonkinlainen porkkanahan pitää kisaamisessa aina olla.
  Ja Eira - muistikuvissa olen sulle tarjonnut aikanaan Laakspohjan maneesin ovella huikan Jekkua ennen sun ja ison harmaan heA-debyyttiä. Nyt meillä on taskumatissa tulossa Ypäjälle mukaan samaista juomaa, tarjoilen siitä huikkasen Ronjalle ennen hänen ja viisaan harmaan hevosen heA-debyyttiä ja vaadin, että mullekin sitä tarjotaan - ehkä jo siinä verkan aikana :-) Sekä silloin kun Ronja starttaa heA että silloin kun itse pitäisi ratsastaa se Hirnakka GT. Koska luulenpa että se heA katsominen saattaa jännittää jopa enemmän kuin oma ratsastus.
  Pitää ottaa selvää mikä on tämä Ypäjän Hirnakka-homma. Palaillaan! Helteitä pitelee jälleen...

  VastaaPoista
 10. Paplu, totta mooses! Ja kuule ihan jo hyväksytty suoritus, 50,1 % on syy avata paukkukorkkijuomalekkeri.

  Kisajekkuasi olen lämmöllä muistanut, suitsijuoppoudesta ei voi enää syyttää, rikos on vanhentunut ja rikoksentekoväline taivaallisessa rakuunarykmentissä.

  :-)

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com