maanantai 26. heinäkuuta 2010

On the Road, tuassiinsa

Terkut Vanhan Mankkaan maisemista.
Torpalle jäi hautova helle ja uusi lammasaitaus. Keskiyöllä oltiin perillä ja varsin hikisissä tunnelmissa varsin tiiviisti pakkautuneina yö vietettiin. Aamulla heräsin ukkosen jyminään, nyt näyttää ihan kelvolliselta kesäpäivältä.

Nassekin lähti reissuun! Hyvin määrätietoisen näköisenä istui auton viereen ja helppohan se on tuommoinen pikkuinen pätkä autoon ottaa. Häkki ei mahtunut kyytiin tällä kertaa.

Mikäli suinkin saan alleni Suomen kilvissä olevan kuljetusvälineen tämän reissun ajaksi, pyyhällän ehdottomasti Inkooseen. Monta muutakin visiittipaikkaa olisi, mutta pakko tinkiä, aikaa on rajallisesti.

Soittelen Nitalle ja koetetaan sopia jotain tapaamisen tynkää jonnekin.
Loviisa jää tällä keikalla väliin, tulen sitten ilman narisevaa perhettä.

Paplulla on kyllä vallan mainiot suunnitelmat, niin sitä pitää. Sitten niitä itkupotkuraivareita jaksaa taas vähän aikaa. Seuraavaan reissuun saakka ;-)

Titan kissauutiset otetaan ilolla vastaan, eiköhän se miukulainen ole ns. ilmoitusluontoinen asia. Yllättävän pitkäksi on Iso-J:n pinnakin venynyt kuluneen vuoden aikana. Kanapoweria ja lammasvoimaa? Stressittömämpää maalaiselämää?

Tässäpä nämä tämän päivän osalta taitavat ollakin. Paitsi vielä tärkein:

HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ NEMPPA!!!

 

9 kommenttia:

 1. Savu kuittaa selvinneensä kunkkareista Kauhavalle asti. Vilkutin kyllä Titallekkin kun ohi porhallettiin, tai jossain siinä kulmilla kumminkin. Sää suosi sittenkin Oulussa ja hauskaa oli ihan koko rahalla ja loma jatkuu..

  VastaaPoista
 2. Voi vitsit... ohi ajoitte käymättä!

  Kävin ottamassa sinisen purjeperän aluista kuvia. Kaksi supersöpöä harmaata ja yksi mustavalkoinen. Näyttäisivät pitkävillaisen aluilta, aika pieniä olivat vielä.

  Kuvia illalla päiväkirjassani... :D

  VastaaPoista
 3. Nemppa kiittää onnitteluista ja superhienosta lahjasta. Jääkaappi järjesti ohjelmaa, jokin korttivika...rosee ei jäähtynyt enää optimaalisesti ja Nemppa alkoi epäillä, että jotain on vialla, vialla. Korjaaja visiteerasi tänään ja keskiviikkona pääsee todennäköiesti nauttimaan jääkylmästä roseesta. Onneksi taloudessa on viinikaappi, jonka avulla pärjäilee kyllä mainiosti. Viikonloppu vierähti Korpilahden kansallisissa hyvän ystävän ja Mr. HappyHorsen kanssa. Ja rusettikin tuli saaliiksi ja hyvää kokemusta. Nemppa oli synnynnäinen videokuvaaja ja kuvasi kaksi päivää Mr. HappyHorsen ratoja. Huomenna Laukaaseen pallojahtiin, keskiviikkona mailademoon ja jälleen pallojahtiin. Puutarhoista puheen ollen... minkälaatuisia ikivihreitä kasveja voisi istuttaa ruukkuihin syksyä vasten? onko sellainen edes mahdollista? Naapuritalon terdellä on tosi kivan näköisiä, olisiko tuijia?? Kyselee Nemppa

  VastaaPoista
 4. Tita, minähän just älysin jotta voin kuitata miukulaisella synttärilahjani ;-) Hevosensiemenet eivät ole (vielä) ihan konkreettinen lahja. Pitääpä kytätä kuvia päiväkirjastasi.

  Huoh, Ikea on läpijuostu ja helle on mmmmm... jäätävä? Kotona on kuulema vielä nihkeämpää.

  Nemppa ei totisesti jää pulaan, viinikaappi on osoittautunut taas kerran oivalliseksi investoinniksi. Pitäisi joskus treffata savossa ja tavata Mr. Happy Horse ja pilotti.

  Joku tuija lienee oiva ruukkupuu tai stydimpi mäntykasvi? Tita kommentoikoon lisää. Äitikullalla terassilla viihtyi hyvin vuorimänty joskin keväisin sitä piti harsotella ettei ruskistunut rumaksi.

  Savu, ootko siellä pidemmän kaavan mukaan? Suomikiertue?

  VastaaPoista
 5. Oiojoi kuinka ihana siniturkki Titan ylläreistä löytyikään! Milloin ja mistä voin hakea lapsosen?

  VastaaPoista
 6. No mutta... missä on ne lambin kuvat vaihdossa? Ei sitä ilman vaihtareita....!

  Minkähän ikäinen tuo lapsonen nyt olis... hyvin se jo käveli... pieni porkkanahäntä... 5-6 viikkoa? Kuukauden päästä kypsä noudettavaksi? Varataanko se pilkkunenä. Itse sen ottaisin, mutta en kurkkinut kumpaa sorttia on. Mahdottoman rohkea ja utelias. Sellaista Jerry Cotton ainesta.

  VastaaPoista
 7. Nempalle - tuijat sopivat oikein hyvin purkkeihin (noin ämpärin kokoisiin) ja sijoitetaan varjoiseen paikkaan. Talveksi kaadetaan purkki kasveineen ja roiskitaan vaikka haravointiroiskeita päälle. Suojataan kevätauringolta.

  Aurinkoisiin paikkoihin sitten pilarikatajaa, sama käsittely talveksi.

  VastaaPoista
 8. No okei okei, tuu sit toisen kerran. Ihan liian kuuma täällä olisikin ollut :-)
  Aamulla käveltiin alkuun ihan vaan pitkillä ohjilla kimon kanssa ja jo siinä nousi hiki pintaan. Tarttis yhden ukkosen, mutta nyt on jo niin pitkään tuntunut keräävän tätä painetta, että melkein pelottaa että tulisi liiankin kova ukkonen. Mutta tuntuu sateet ja ukkoset kiertävän Loviisaa.
  Ehditkö siellä päin ollessas moikata Fransua? Mun olisi jo pitänyt käydä siellä katsomassa pinkkiä hevosta, mutta tässä helteessä en vaan halua ajaa sinne asti saati viettää taas yhtä koko päivää poissa himasta - ja raivareiden parista :-) Jos käyt niin kerro terveisiä.

  Palaillaan...

  VastaaPoista
 9. Soittoa odotellessa... ; )

  Tänään istun Kirkkonummella frissan tuolissa ehkä iltaviiteen, sit nimet varsulin vakuutuspapruihin ja sen jälkeen kotio.

  Huomenna on koko päivä vapaata : )

  Me uudistettiin eilen jääkaappi-pakastin yhdistelmä. Edelliset ehtivät palvella kaksi vuosikymmentä. Jos nämä uudet kykenevät samaan niin seuraava vaihto on sit kun mä oon... eläkkeellä !? OMG.

  Nyt irti internetistä ja pihalle.

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com