perjantai 23. heinäkuuta 2010

Labalaba


Kuka on söpöin? Heli on söpöin!! Tänään vihdoin osuin lammasaidalle kameran kanssa ja muutaman söpöilykuvankin taisin saada.

Kiireinen päivä mutta ylen tuottelias. Nyt on vierasvaraa pakkasessa, ei tarttee pelkkiä hapankorppuja kattaa pöytään. Ihan vaan vinkvink, ei ne kauaa säily ;-)


Kiva huomata, että Paplukin kuittasi itsensä tämän arveluttavan lukemiston kestotilaajiin, JEE!! Mitään en anna takeita ilmestymisen säännöllisyydestä saatika laadullisesta sisällöstä. Ihan tätä jokainen oman sietokykynsä rajoissa saa klikkailla auki. Joskus tulee osumaa joskus huti. Sellaista elämä on.

Tapasin tänään ns. toisenlaisen osuman saaneen tammamamman. Yhtään ei mokoma hörselö vaikuta äidilliseltä, hirveätä, kerrassaan sopimattoman uskaliasta pukkilaukkaa tuleva äiti laiduntarhassa veteli. Pöyristyttävää *vitsivitsi*

Tänäänkin oli ensin rehkinyt oppitunnilla ekakertaa kankisuitsituksella, oikein rauhallisesti ja kauniisti oli asian ottanut. Joten kyllä sen kunniaksi sopii vähän revitelläkin kun laitumelle pääsi.

Tallilla osumaa saivat myös Winston ja Milton. Pyysin jarrupiikkiä mutta ihan tylsä kolmoisrokote taisi ruiskusta niskaan tirahtaa. Nassekin sai osuman ellän tikkatauluksi joutuessaan, kaksi napakymppiä. Better safe than sorry, rokotussuoja on tuikitärkeä juttu isoille ja pienille.

Iso-J:n velikin osui portista pihaan, kivaa! Viipyy ihan pitemmän kaavan mukaan, ainakin huomiseen. Anoppi ei tällä kertaa osunut kyytiin, ehkä joku toinen kerta sitten ;-)

Huomenissa jatkuu bäbättimien kakkoslaitsan aitaus, alkaakin eka ala olla autio ja tyhjä. Muutama nokkonen vielä törröttää pystyssä. Ovat nuo lambit kyllä tosi tehokkaita ekoleikkureita. Mukavampi äänikin niistä lähtee kuin Partnerista.

Jokaisella lambilla on oma nuottinsa määkimisessään. Yksi kajauttaa lyhyesti ja ytimekkäästi MÄ! Ja toinen visertelee Määä-äää-äääh. Kyllikillä on viskibasso ÄMBÄÄH ja Paavopässi möräyttää oman versionsa. Tuhnulla on hauskin, kovaa ja korkealta.

Nasse on kuin yksi lampaista. Hengaa lauman liepeillä ja putsaa pienimmiltä korvat! Oikeasti! Kiitos Nassen alkukotiin, aivan loistavan kaverin meille valikoit. Jos joku tahtoo nähdä borderin jolla on hermot ja sydän kohdallaan, tulkoon katsomaan Nassea. Ei voi olla piskiä parempaa.

Nyt jos olen oikein viisas ja ajattelisin huomisen hommia, menisin aivan kiltisti lehtipinkkani kanssa sänkyyn. Vaan koskapa ihminen ei opi, ainakaan kesäisenä lomaperjantaina, aion nyt passittaa perillisen petiin ja kaataa lasillisen punaviiniä iltaani sulostuttamaan.


En kuitenkaan jää Miltonin tavoin kippoon majailemaan. Lasillinen vain tämän hienon viikon kunniaksi!
Hellumarei, torpan kanava hiljenee hetkeksi.

LAUANTAIN TOIVOTTU:


Milton hurisi tyytyväisenä saadessaan armon nojata Maailman Ykkösparhaaseen Nasse-Setäänsä ;-)
Tarina ei osaa kertoa kuinka monta koiranpierua tarvittiin kissankarkoittimeksi. Ällistyttävän pitkään kaikilla riitti kärsivällisyys toistensa läheisyydelle. Winston purritti koiran partasuun siimeksessä.

6 kommenttia:

 1. Nyt on kyllä lähestulkoon pakko maastoutua punkan uumeniin. Huomiseksi on ennusteltu tympeän kylmää ja sateista päivää.. ja mulla kun olisi ulkoilma-aktiviteettia agendassa :-(

  Hyttyset ovat muuten kadonneet mutta paarmoja on koko lajitelma, semmoisiakin lajeja joita ei etelässä ole nähty. Hämärä luonto.

  Nyt moido! Sleep tight ;-)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Bäbättimistä - ja Miltonin varastan... tiedät kyllä minne. Valitukset voi osoittaa tuttuun osoitteeseen!

  VastaaPoista
 3. Hahaa, Milton leveilee nyt muillakin foorumeilla ;-)

  Sateinen päivä meinaa sitä, että vähän soveltaen hoidetaan pihapuuhia. Huomista varten pitäisi kyllä pakatakin *gnnnh*

  Pihalla pakkaavat rompekuormaa, Murray lähtee etelään korjattavaksi, ylimääräinen astianpesukone on lahjoitettu tarvitsevalle ja muutakin roinaa joutaa pois kuleksimasta. Pitäähän sitä tulevaa tallia varten vähän jo raivailla ;-)

  Hauskaa päivää, ha de gott!

  VastaaPoista
 4. Inkoossa sataa! En olis uskonu, että sateesta voi ilahtua näin paljon.

  VastaaPoista
 5. Sadetta kaivataan tännekin. Säätieto lupaa ja lupaa.. vaan mitään ei taivaalta heru. Epistä!

  Taas aivan luvattoman ihana kuva Nassesta ja Miltonista!

  VastaaPoista
 6. Tita, laitanko söpöilyvideota??? :-) Teille mahtuu lisäkissoja ja koira. Helposti!

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com