tiistai 13. heinäkuuta 2010

He ain´t heavy, he´s my brother


Ei ole veli toiselle paha, rento mieli ja kroppa kummallakin. Se on Pupunaaman kesää.
Jätkät köllöttelivät torpan viileässä sisäilmassa. Samaan aikaan toisaalla hiottiin äärimmäisissä oloissa. Eivät ole nämä helteet ja ilman kosteusropsentit tästä maakunnasta, eivät. Mittarin punaviiva jöpötti varjossa terhakkaasti +32:ssa ja auringon puolella loppui asteikko kesken.

Huomiseksi on vielä rajumpaa keliä luvassa. Voi meitä!


Taverna oli tänään ihana pikku paratiisi. Sieltä löytyi kiitettävän kylmiä janojuomia, suolapalaa ja muuta mukavaa tankkauspisteen valikoimaa, aamupäivän sitruunatäytteisistä oliiveista iltayön roséviinitarjoiluun.

Minä tuhannen daiju polttaa kärväytin olkapääni (moneen kertaan tänä kesänä rusketetut) enkä siitä viisastunut. Könysin lounaskattausta odotellessani trampoliinin matolle lueskelemaan... ja selkä kärventyi hiileksi.


Onneksi torpan kaapista löytyy aina Tummelia ja muita varmoja voitehia. Rupisinkin kurpannahka vertyy ja notkistuu kummasti Tummelikäsittelyssä. Mikäli tämä mediterraaninen ilmanala tekee ns. pesää tänne kauniiseen Karjalaan, on pakko hankkia jotain raakaa oliiviöljyä jolla elvytellä kovia kokenutta kroppaa. Ja saunoa koko yö. Toimiskohan terva??


Päivän muihin hohtohetkiin kuuluu ehdottomasti se, kun Iso-J meni sörkkimään harjanvarrella saunan katon reunaa... ja sai ampparipimpparit silmilleen. Nenä ja otsa saivat osumaa *virn*

Lambit köllivät tyynenä, makoilevat enimmäkseen varjossa maata pitkin -ja märehtivät. Voi luoja mitä länkytystä. Maitohorsmasylyksen heristely aikaansaa yleisöryntäyksen, ovat tosi persoja rentun ruusulle.


Niin, kuvituksessa on siis Pupunaamabändin hellepäivää... ei voisi kissanpäivät lokoisampia olla?
Eipä tässä ole kyllä omassakaan olossa tai elossa moittimista. Mitä nyt väsyttää vähäsen.

Huomisesta en tiedä, tässä on vähän vääntöä roadshow:n alkamisajankohdasta. Minä en kuitenkaan liikahda mihinkään ennenkuin Korrestäydennys on hallussani. Kiitos jo etukäteen Nempalle avustasi.

Ja otsikko tuli mieleeni heti, kun näin Pupunaamojen päivän koreografiat ;-)
Tämmöttis, moi.

3 kommenttia:

 1. Soleil soleil!! Jaksaa paistaa.
  Ja niin siinä nyt sitten kävi että reissuun lähdetään tänään, palataan kotiin perjantaiksi. Silloin tänne pölähtää Ilosaarirockin ajaksi majoitusta kaipaavia ihmisiä.

  Eikä torstaiksi Ouluun sovittua (työ)tapaamista voi siirtää.

  Niin että nyt ei mun ja Nitan leppoisa mehuhetki onnistunut, tällä kertaa :-(
  Minä tulen kuitenkin etelään vielä tämän kuukauden puolella ja hakaisen Ovaskalta juustokakun, kahvitellaan sitten entiseen malliin Päivölässä.
  Toivottavasti tiet johtavat tännekin, joskus.

  Ja ihan vaan tiedoksi rosvoryökäleille... torppa ei jää tyhjilleen joten keikkausreissulle on turha tulla. TalonMIES ottaa vetovastuun Äitikullan kaverina.

  Soittelen Titalle tuonnempana, kenties keskiviikkona voisi karauttaa Majakarille?? Illalla jokatapauksessa majoittaudutaan Liminkaan.

  Pudiskin jää nyt tällä reissulla näkemättä. Eikä vissiin Pentikinmäellekään ajella *däääm*
  Noh, tämmöistä tämä välillä on. Aikataulut ohjailevat ihmisiä ja on asioita joita ei voi siirtää tai edes laittaa Pause-asentoon :-)

  Hellumarei ja hauskaa päivää. Voi olla, ettei tänään tule päiväkirjamerkintää. Riippuu aivan Limingan nettiyhteyksistä ja omasta inspiraatiosta.

  VastaaPoista
 2. Voi harmi. Noo, sitten 30 vuoden päästä me varmaan taas tullaan : )

  Treffataan sit Sol Bergin auringon alla. Ja ehkäpä olisi asiaa karauttaa myös EkeNääsiin ; )

  VastaaPoista
 3. Et sitten varmaan ole tätä lukemassa, mutta teretulemas!!! Whenever!

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com