lauantai 17. heinäkuuta 2010

Iltahuuto


Juuu, oltiin me kotona ihan ajoissa mutta vähän venähti tämä statuksen updeittaus...
Tällään huomenna kuvia lisää blogiin, siinä onkin pienen skaban paikka... etsi blogista uudet kuvat, kerro ne ylläpitoon ja voita viikonloppu täysylläpidolla täällä torpalla ;-)


Oli mukava olla reissussa -ihan huippua vierailla Majakarilla ja Särkällä -mutta on se vaan niin huippua ajaa omaa pihatietä pitkin omille maille! Viikonloppu meneekin sitten pistolapion varteen nojatessa, istutettavia kasveja on tsiljardi. Onneksi Tita lupasi tulla korjaamaan istutusmokkelot ja Maestro opettaa Iso-J:n kivimiehen hommiin. Minä sitten vuokraan Iso-J:n loma-ajoiksi steissin kellotapuliin jöpöttämään valokuula sylissä ;-) Valaistunut Kivimies kun kohta on...

Täällä on tuttavan subtrooppinen ilmasto, vieläkin +20 ja kello on kohta puoli 2, aamuyöllä.
Enhän minä muuten valvoisi tähän aikaan mutta Iso-J:n eka perillinen kaartaa lähiaikoina pärrällä pihaan... Ällistyttävän pitkään nykysin sataa kilometriä ajetaan, neljättä tuntia!! Ettei vaan olisi jotain aktiviteettia matkalla?

Noh, ainahan sitä voi spekuloida... mutta minäpä lähden nyt tuikitarpeellisille kauneusunosille vaalimaan väistämättä kuihtuvaa kauneuttani. Titaparka sen sijaan kärvistelee jossain Helsinki-Tampere -motarilla ehkä vieläkin. Siinä on oikeasti ihminen joka ansaitsee Vihreimmät Laakerinlehväkäädyt Urotöistään Suomen Pihojen Puolesta.

Ja nyt muuten minä hiljennyn, olen tänään kohdannun Puutarhagurujen Gurun, P. Alangon!!! Särkällä kaikki on mahdollista!
Moro, seuraavaan kertaan...

3 kommenttia:

 1. Ja nyt moro, mie tuun Imatralta rullaluistimillakin nopeemmin torpalle kun noi nykypärrät... tai sitten silloin ennen ei ihan noin tiuhaan tarvittu lepotaukoja, prätkälle. Lupaan huomiseksi kuvia Suomen virallisesta Pleasurepärrästä... K-35 -vähintään... ;-)

  VastaaPoista
 2. Virallinen status-update: olemme palanneet kotiin Loviisaan. Home erittäin sweet home ja borta ihan kiva joo mutta hemma aivan bäst.
  Poissaollessamme täälläkin tapahtuu pieniä ihmeitä puutarhan puolella. Mummi ja lapsuudesta asti ystävänsä (eli siis ystävyysvuosia mammoilla sellaiset just vaatimattomat vajaa 70 vuotta) Marjeli ovat siistineet ne sotkuisimmat kukkapenkit ja istutelleet niihin uusia nättejä kesäkukkia!!! Matkailu siis kannattaa!

  Loviisan Puhelin ei yhäkään ole ilahduttanut meitä nopealla toiminnallaan eikä meilit kulje juurikaan mihinkään suuntaan vieläkään.
  Ja huomenna pitäis sitten vihdoin alkaa niiden Könäreiden sisäänajo. Auts ja voih ja ***¤¤¤&&&&*** jo näin etukäteen. Ja kaipa pitänee jotain tehdä ratsastuksenkin eteen - tarkistin Ypäjän ilmoittautuneiden listat ja huhhuh, heA starttaajia vajaa 90 ja siinä "mun debyyttiluokassakin" vajaa 70. Kohta ei enää naurata....

  Ollaan yhteyksissä. Mäkin haluun jonkun pleasurepärrän. Toi lainaooppeli on sit kuitenkin vähän pieni näin hevosihmisen makuun....pitänee siis hakea oma takaisin heti maanantaina.
  Terkkuja!
  pau

  VastaaPoista
 3. Ihanat huulet tolla Aasilla! :D)

  Kävimme Ylivieskan koiranäyttelyssä,raviradan kuumassa +26 kattilassa hikoilimme. Pönöllä oli märkä pyyhe selässä kuin turnajaishevosella. Georgialainen tuomari moitti Pönön hyppivää kävelytyyliä, sen pitäisi ravata kuin hevonen ... johon minä heitin kentän toisesta laidasta 'com'oon he is A DOG' ja hetkessä olin häkeltynyt. Tuomari katsoi minua ja nauroi vatsa hytkyen.

  Suurpiirteisesti englannista suomeksi:
  Vahva maskulininen, hyvä luusto. Sievä pää, tasainen kallo. Lyhyt kaula, kaulaheltta. Hyvä edusta, hieman syvä rinta. Matalat kulmat takana. Hyppii, ei näytä itseään tällä hetkellä.

  Tuomari oli George Schogol Georgia
  Laatuluokka AVO EH
  Kilpailuluokka AVK 1

  Saimme siis kaksi punaista lastiikkinauhaa hihnaan ja lähdimme tyytyväisinä kotiin.
  Lupasin Pönölle että vasta ensi kesänä Kokkolassa käytän näyttelyssä. Sitten on lupaukset täytetty. HUH!

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com