perjantai 2. heinäkuuta 2010

Illan virkku


Torpan nurkalla on ruusuromantiikkaa -ja jokaisessa ruusussa äänitehosteena pörisee ja surisee. Kukkia ja mehiläisiä ponnekkaalla keskikesän asenteella.

Perhe on taas koolla ja hyvä näin. Tein survivalreissun kaupunkiin, linjuribiilillä taittuu matka puolessa tunnissa. Siellä tapasin taas Iso-J:n ja perilliset, ihanaa nähdä mokomia pistiäisiä.

Uusi kiesi on ihan vinha, kiva ajettava ja tilaakin riittää. Iso-J:kin mahtuu ihan mukavasti kuskinpenkin ja ratin väliin, noilla hujopeilla on välillä vähän vaikeaa löytää auto miestä myöten. Seuraava mun auto on varmaankin järkevä landeauto, neliveto pick-up jolla pääsee pellolle -ja pellolta pois.

Illan kruunasi saunaterapia ja sovittiinpa muuten, että annetaan naapurin päkättimille laidunmaata kesän ajaksi. Minä säästyn viikateriehunnalta ja pari lambadaa pääsee uusiin maisemiin. Lähiviikkoina pidetään aitatalkoot ja sitten ihmetellään eläviä ruohonleikkureita. Maalla kaikki on mahdollista. Ja välillä aika hauskaakin.


Kohtapian taidan heittää Winstonin tyylillä kintut oikoseen, en tosin ihan tuommoiselle mutkalle.
Huomenna uutta matoa koukkuun, hellumarei.

3 kommenttia:

 1. Winstonilla on staili hallinnassa. Sujuvaa joogaa syvään hengittäen ja tajunnasta vapautuen.

  Vai pökötti. Fjoordin jälkeen toinen yksilö, jolla on pikatie taivaaseen. Onnea ja menestystä yhteiselle taipaleelle. Uudet autot saavat miehet niin hyvälle tuulelle, että tykitä nyt kaikki toiveesi kehiin kunnon myötäkarvaan paijauksen kanssa...! Nyt on Se Hetki!

  Viikonloppu edessä! Nautitaan!

  VastaaPoista
 2. Heh, toi pököttidiili on niin poskettoman hyvä, suoranainen järkiliitto. Joten kestetään nyt ranskanpötkylää pari vuotta ;-) Kaupunkilullat ja pehmoiset tila-autot ovat nyt toistaiseksi turhaa kalustoa meidän tarpeidemme kannalta. Tilaa ja vetokykyä tarvitaan.

  Nyt voin tunnustaa, se ääsmaxi oli kivoin ajettava ikinä.

  Nyt olisi ns. Momentum hivuttaa monen monta neuvottelunvaraista hankintaa läpi mutta jääkööt, minä menen nukkumaan! On se päivä vielä huomennakin.

  VastaaPoista
 3. Ai joo, jäitkö sinä Titakuomaseni nyt lomalle? Vai oliko niin, että alkuviikon vielä painatat hommia? Meillä näyttää vähän siltä, että kenties torstaina tai perjantaina oltaisiin Limingassa... ehkä? Ja siellä muutamia päiviä, ehkä?

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com