lauantai 9. tammikuuta 2010

Hyeenahippaa


No nyt tökkii näköjään kuvaohjelma, ei taida rajaukset tallentua ollenkaan. Tai siis minä töppö en osaa liittää oikeita versioita kuvahaun mukaan. Tsorge. Saas nähdä miten tekstit ja kuvat asettuvat, joskus tämä blogiohjelma tekee melko mielenkiintoisia asetteluja. Eli jos näkyy ihan viturallaan, ei kyse välttis olekaa meikäläisen übertaiteellisesta näkemyksestä.

Kuten kuvasta näkyy, vauhdikasta lauantaipäivää ainakin koiraosastolla. Jos tuon energian voisi valjastaa hyötykäyttöön... ainakin kanalan valaisu olisi taattu. Punaisen loimen loikkari on torpan oma poika, ruskeassa rotsissa esiintyy Bob, Iso-J:n serkkupojan koira.


Kauniista talvisesta pakkaspäivästä jaksaa iloita. Aurinko ei ole vielä saanut kytkettyä lämpöjä päälle mutta valoteho alkaa olla jo ihan kelvollinen.
Julmana äitinä tosin kielsin ratsastavan perillisen tunnin tänään, aivan liian kylmä edes maneesiratsastukseen. Nuo alkeiskurssilaiset kuitenkin lähinnä matkustavat siellä selässä, ja körötellessä tulee kylmä.

Nyt on Äitikullan ovessa ihan oikea lukko, asennettuna ja peräti oikein päin. Eipä siihen ammattimieheltä kauaa mene, kun tietää mitä tekee. Kiitos vaan asianosaisille, taas yksi rästihomma tehty.


Kun koirien riekunnalta nosti katseensa lepuuttaakseen silmiä (tai sulkeakseen ne reikäpäisten hyeenoiden hillumiselta) näkyi Sininen ja Valkoinen. Huikaisevan kaunis näky.

Tämmöistä täällä tänään. Radiosta kuulin kertakaikkiaan mainion biisin, se meni kutakuinkin näin: Puhtaat munat ja vilpitön mieli. Minusta se oli hauska. Pitää koettaa joskus etsiä sitä youtubesta. Näissä tunnelmissa,
Heipä hei ja loistavaa päivän jatkoa!

MUOKS:
http://www.youtube.com/watch?v=rjOFIf1KAxc&feature=PlayList&p=1A60C0730DA2FB32&playnext=1&playnext_from=PL&index=46
Osui ja upposi... *kierii naurusta*

9 kommenttia:

 1. Jösses, katsahdin matkamittariin, jo 1800 rikki!!!
  Saako lähettää terveisiä? No saa, lähetä sinäkin, lähetä kommentti. Kiitos :-D

  VastaaPoista
 2. Terveisiä!
  * huiskutus *

  On nyt pirtti hiljainen. Viiden nuoren lauma on lähtenyt kahvitettuna ja ruokittuna. Koko päivän on ollut mitä melkosin hulabaloo, mutta nyt on oudon hiljaista. Vain astianpesukone puuskuttaa. Oli mielestäni melko hyvä saavutus ruokkia 9 hengen porukka ilman mitään etukäteisvaroitusta. Onneksi kaapissa oli kaksi nakkipakettia. Niistä tein suurimpaan kattilaan valtavan nakkikeiton. Kaik män. Omenapiirakkaa jäi kapea slaissi.

  NYT voisi suunnata ensin tallitöille ja sitten pesuhuoneen paneloinnin pariin. Tai minä siis olen vain hanslankari, katkon panelit oikean mittaan maestron asennustoimintaa varten. Josko yhden seinän sais taas valmiiksi.

  VastaaPoista
 3. Täysi katastrofi käsillä. Mies teki koolauksia saunaan ja sahalla teloi sitten kätensä. Päästi suustaan sakeasti ärräpäitä ihan ääneen. Niin kuin nyt kuka tahansa tekisi. Käsien telominen tietää automaattisesti sairaslomaa, eli työkyvyttömyyttä. Ja rahan tulon loppumista. Pistää kiroamaan. Miehekkäästi.

  Kuopus saa kuitenkin hepulin kirosanoista. Se ei siis ole murrosikäinen. Vielä. Nyt se kollottaa hirveään ääneen lastenhuoneessa. Isi on puhunut rumia... Tässä tapauksessa omena on tipahtanut pirun kauas puusta. Pumpulissako sitä on kasvatettu? Kukaan ei loukkaannu tai haavoitu, jos pari ärräpäätä suusta pääsee. Oikeesti. Mutta eihän se kaunista ole. Silti.

  * painelee keskustelemaan pienen hysteerikon kanssa *

  VastaaPoista
 4. AUUUUUH, Taikänäpin takia!!!!!

  Ja kyllä, minä tiedän miten järkyttynyt lapsenmielinen kaunosielu voi olla kun oma vanhempi sanoo Niitä Sanoja :(

  Meillä tulee perillisiltä penalttia heti kun yksikin perhana pyrkii ihmiskurjan suusta ilmoille eli lasten korville. Meillä on semmoisia kaksi. Joten omat suut on välillä teipattava jeesusteipillä tukkoon, purtava omaa peukaloaan tai jotain muuta hollille osuvaa uloketta.

  Toivottavasti Taikanäpin saikku ei ole pitkä.

  VastaaPoista
 5. Ja jatkanpa vielä. Touhukas päivä alkaa käydä vähiin. Tällä haavaa torpan tenavaluku on 2+3, koiramäärä 1+1 ja aikuisiakin 2+1. 2 aikuista poistui juuri ja vei mukanaan yhden lapsen.

  Ettei kukaan saisi väärää kuvaa tämän torpan asiaintilasta, poliisit jättivät 2 omaansa meille ja veidät yhden mukanaan :-D Ihanasti sekaisin ja täynnä elämää, kelpo torppa.

  Saunottiin kahdella saunalla, reteesti.

  Äitikulta skippasi saunan ja lirutteli omassa suihkussaan. Ihan varpisti viritteli kynttilät lavuaarin reunalle, oma kylppäri on itsestäänselvyys, yleensä. Mutta juhlan paikka ihmiselle, joka on asunut elokuusta asti ilman.

  Koirat vielä ramppaa portaissa, muuten alkaa olla hiljaista.

  VastaaPoista
 6. Jahas, noita on siis muitakin eikä vain meidän kuopus... helpotti heti.

  Tallissakin vedet taas juoksevat tarvittaessa. Piti taas vähän sulatella. Omaa tyhmyyttä vain. Pitäisi tietää, että lauhtuessa pakkanen pyrkii sisälle.

  Aika kallistaa pää pedille. Otava on muuten nostanut kuppinsa pystyyn. Se on kevättalven merkki. Kevät on edessämme... ihan tuossa hetkessä krookukset ja lumikellot kukkivat taas! Sitä ennen nautitaan keväthangista, hankilaukoista ja kirkkaista päivistä.

  VastaaPoista
 7. Tita, minen ymmärrä mikä näitä millenniumlapsia vaivaa, ovat yliherkkiä kaikelle inhimilliselle vuodatukselle. Ei niistä ainakaan hevosväkeä tule (Luojan kiitos)... tai sitten meidän käsissämme muhii aikapommi, kaunosieluiset hevosharrastajat Tähän saakkahan ne ovat olleet varsin... hmmmm, inhimillistä väkeä ;-) Kaikkine kommervenkkeineen.

  Täällä ulvotetaan miestä. Kyllä. Ja huutaa oikeasti. Serkku toisen penikkatautista koipea vatkaa.. Koiratkin pakenivat soffan selkänojilta, minne lie kylmään eteiseen. Ressukat.

  Ai Otavakin kertoo kevään sanomaa? Mie jo mietin miksi asento vaihtunut noin selkeästi. Onko se kesällä ihan kumollaan? En ole ennen asiaan juurikaan huomiota kiinnittänyt... *nolo*

  VastaaPoista
 8. joo,koiratkin ovat noita kaunosieluisia millenniumrakkeja :-(

  Niin pitkään on vissiin turvallista hevosia hommata kunhan ovat parasta ennen 12/99....

  Nyt ahistaa... -ja taustalla serkku toista kurittaa.

  VastaaPoista
 9. Penikkatautinen koipi on vain pakko työstää auki kiinnikkeistään. Mutta sen VOI tehdä ilman huutoa. Minusta hoitamisen pitää erota pahoinpitelystä. Kumpaa siellä tehdään? Selvitetään vanhoja sukuriitoja?

  Kroppa alkaa pistää hanttiin kun kokee tuskaa yli kipukynnyksen. Ja jos lujasti pistää yli sen, niin saa tulehtuneet paikat. That's ture. Minä en itse huudata asiakkaita, vaan houkutellen olen penikkatauditkin hoitanut. Sopivalla kivulla mutta ei tuskalla. Ah se hieno ero. No, vaikertaa saa...

  Otava ei heitä kuppiaan ihan nurin. Nyt se on maksimisasennossaan, sitten oikoo itseään kevään mittaan. On se vähän hullusti kyllä keväälläkin... Linnunradassa vain Pohjantähti pitää paikkansa - kaikki muut liikkuvat. Bonusta asua kaukana katuvaloista... näkyy tähdet!

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com