sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Muffin top ja muuta löysää


Aivan huippu-upea talvipäivä, kaunista kaikkialla. Puut ovat syväjäädytettyjä, kuurakerros on jotain aivan käsittämätöntä, en muista ennen moista nähneeni. Omenapuussa ei kuura näy, kuva on eiliseltä. Yritän saada huomenna pari osumaa ja kenties napakympinkin parhaista kuurapuista.

Pakkanen on nyt asettunut ilmeisen tanakasti -15 lukemiin, kyllähän se mulle passaa mainiosti -kunhan ei tuule.

Ja älkää minulta kysykö mihin tämä päivä on kulunut, en minä tiedä. Kävin perillisten kanssa penkomassa kaupungin alerekkejä ja kyllähän sieltä muutamia kivoja asuja mukaan lähti. Itselle en kyllä jaksa edes katsella. Mulle on maailmanmukavin harmaa Indiskan villatakkimekko juurtunut päälle, en osaa muuta enää pitääkään.


Jostain syystä sitä etsii mahdollisimman löysiä ja mukavia vaatteita. Jostain syystä farkut puristaa. Ja nyt minä ymmärrän mitä "muffin top" termi tarkoittaa. Se on se lötkö juttu joka tursuu farkun kauluksen yli. Ihan kuin jenkkimuffinsit pursuvat kyli kipostaan. Seuraavan kerran kun löydän itseni Arnold´sin jonosta, koetan muistaa oman muffin toppini. Se toivottavasti aikaansaa kielteisen ostopäätöksen.

Elämä on kovaa. D´oh!

No eikä oo, pientä säätöä ruokailutottumuksiin, lisää liikuntaa ja se on siinä. Tupakassa oli kyllä saletisti joku rasva-aineenvaihduntaa vilkastuttava aine, heti kun olen ollut polttamatta, kaikki laardi kertyy kroppaan.

Äitikullan keittiö -yllättäen taas ruokaan liittyvä juttu, edistyy huimaa vauhtia. Aika tarkkaan saa kyllä levypinkkaa käännellä ja pasianssia niillä kaappielementeillä pelata ennenkuin asettuvat oikein päin ja muuntuvat keittiökaapistoiksi.

Tästä on hyvä jatkaa uutta viikkoa päin. Iso-J:kin palailee hissuksiin työkiireisiin, pitkän lomanhan hän malttoikin pitää.

Tita, aika pitkän tovin minäkin seistä tönötin pihalla niskat nurin tähtiä katsomassa. Kun se näkyy nyt hyvin. Nappikauppa ;-)

5 kommenttia:

 1. Tulithan sinä sieltä näkösälle... :)

  Otava on illasta kuppi oikein päin, yötä myöten taivaankansi pyörii napansa ympäri ja kuppi nousee pystyyn. Eri vuodenaikoina tähtitaivas muutaa muotoaan, ursan sivuilta näkee tähtikartan kulloisenakin ajankohtana. Ynnä muuta ajankohtaistietoa. Kannattaa silloin tällöin poiketa.

  Meillä on suloiset nelisen astetta pakkasta. Passar bra, tuntuu helteeltä.

  Poistun talliin puhaltemaan höpöjän hevosten sieraimiin.

  VastaaPoista
 2. Heippa Tita. Sinä se olet semmoinen iltatähti tässä blogissa, kanavalla kymmenen jälkeen ;-)

  Täällä on melko lähellä jonkinlainen tähtitorni, pitää koettaa haeskella netistä yhteystietoja ja kotisivut. Vanhempaa perillistä tähtitiede kiinnostaa kovasti, voitaisiin liittyä paikalliseen yhdistykseen, Seulaset vai mikä se nyt onkaan. Hmmm, guuglelle hommia.

  Onkohan Metu palannut jo thaikkulasta? Kuittaa please itsesi saapuneeksi.

  Menen googlettelemaan.

  VastaaPoista
 3. Seulaset komeilee Subarun logossa :D Tai ne kaikkein kirkkaimmat siitä tähdistöstä.

  Ja kävin minä jo aiemmin lurkkimassa täällä, mutta kun emäntä itse ei ollut raportoinut, niin pidätin minäkin...

  Suihkun kautta petiin ja seuraavaa viikkoa valmistelemaan. Unissaan.

  Tänään tuli yksi seinä saunasta valmiiksi. Minä sahasin (oli jo hyväksi koulutettu saha) ja Timppa naulaimella ampui kiinni seinään. Onnistuu se yhdelläkin kädellä.

  VastaaPoista
 4. Pii äääs: tervaleppäpanelit on toooosi siistit! Hieno väri ja oksaton laatu. Aivan bueno tulee.

  VastaaPoista
 5. *haukotus* hirmuisen huonosti nukutun yön jälkeen kuittaan olevani zombie. Ei hyvältä näytä päivän hommat tällä väsymyksellä.

  Tervaleppä on sellainen materiaali joka meidänkin sisäsaunaan tulee, kunhan joskus niihin hommiin päästään.

  Minkälaiset ruhjeet siihen työmiehen käpälään loppujen lopuksi tuli? Pitkä saikku?

  Aamuhommat ei anna armoa, mie menen taas.

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com