maanantai 1. huhtikuuta 2013

No huh, HUH... Huhtikuu!!

Ladies, start your engines...


Huhtikuu on täällä ja sen myötä on aika raottaa viitan varjoja, siellähän sitä jo odotellaan, kuukauden Kilpisoturi on täällä taas.

Voi miten minä olen iloinen kun saan jakaa nämä heku herkulliset lihakset kanssanne. Tiedän, että annatte minulle anteeksi surkean kuvalaadun, kohdehan on mitä miellyttävin. Kameraa pitelevä käteni väpätti samaa tahtia liikuttuneen leukani kanssa, että käsivaralta kuvaaminen illankähmyssä oli hyvin hyvin haasteellista. Kun siihen lisää vielä muut maalliset piinani (joista kohta lisempää), ymmärtänette, että parhaani yritin. Tässä on se mitä kameran muistikortille tallentui.


Pääsiäinen meni tältä vuodelta vähän keturalleen. Olin ladannut äärimmäisen kovia fyysisiä kilvoitteluja laiskan lihaksistoni varalle, kestävyyttä parantavia juoksulenkkejä Siskolikkani kirittäminä ja jopa perinteistä turistihiihtelyä kevätauringon kultaamilla hangilla.

Tosiasiassa ne olivat rakkaat koiramme jotka kultasivat hankea kiitettävällä tarmokkuudella ja ponnella. Minä hiihtelin tuvassa villakalsarit kaulan ympärillä ja raakuin komentojani kuuroksi muuttuneelle perheelleni.

Flunssa ei tullut mutta ei mennytkään. Kytee aina vaan. Hannari! Himmari! Pelkuri! Raukkis! Tyhmä flunssa!

Iso-J manasi maaliskuun viimeisen täysikuun voimallisessa hohteessa ties mitä henkimaailman henkipattoja avukseen ja kas, tänään minulta meni ääni. Pientä pihinää vain jäljelle jäi.
Oli lähes liikuttavan harras hetki kun näin ison miehen heittäytyvän hankeen (siihen koirankultaamaan) polvilleen ja vesissä silmin kiittelevän yläkerran isäntää. Minä mykkänä a) v-tutuksesta b) kurkkukivusta c) typerryksestä katselin tätä spektaakkelia. Voima olkoon kanssaan jahka tästä tokenen ja ääni taas kulkee.


Noh, kosto on suloinen ja se elää kauan. Sitä odotellessa ihailkaamme kylän suurinta kypärää!

Tänään tämä koppihoito otti jo niin paljon otsalohkoon, että latasin treenikassin ja Siskolikan autoon ja sitten me porhallettiin nastat ropisten lihan ilojen temppeliin, rakkaalle kuntosalille. Tiesin, että tänään vuorossa oli raskaampi pyhäpäivän hartaus. Tein minkä jaksoin ja aika vähään se loppujen lopuksi jäi.
Huomenna perslihat huutavat hoosiannaa tai todennäköisesti jotain hyvin synkkää syntivirttä.

Yökyläreissulta noutamani Esikoinen näytti Peetun kanssa erinomaista osaamistaan koiratreenissä. En pystynyt huutamaan hurraata joten pompin vähän yläpystyä. Peetu osaa oikeasti juosta jo aika näppärästi agilityrataa, tänään sai juosta aikuisten koirien korkean puomin, hyppysuoran, mutkatunnelin ja teki ryökäle kaiken virheettä.


Virheitä on vaikea löytää tästäkään adoniksesta. Hänen nimensä on Mikko Kukkonen. Ei mikään Nuuskamuikkunen eikä muikkukukkonen.

Iloista Huhtikuun alkua, monella onnekkaalla tämä maanantai on vielä vapaa. Vietä se viisaasti, missä lienetkin.


Tätä kuunvaihetta rytmittäköön muutama näistä kuvista inspiraatiotani lietsonut videopätkä. Heittäkää nutturan kiristävät neulat viimeistään nyt mäkeen ja antakaa mennä:11 kommenttia:

 1. Ahhh.... minä nautin näkemästäni, vaikka kroppa kärsiikin tunnin jetlagia. Hitaasti, nautinnollisen hitaasti rullasin tekstiä alaspäin ja kohtasin jokaisen kuvan suurella hartaudella. Teksti oli niin hersyvää, että ei tullut mieleenkään pikakelata kuvia esiin. Täydellinen suoritus - touche!

  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 2. Ollos hyvä. Makaan soffalla ja pihisen. Kiukusta. Ääni ei kulje vieläkään. Mutta kyllä täällä vielä kajahtaa!

  VastaaPoista
 3. Karjalasta kajahtaa, näin ilman muuta. Perhe nauttikoon tämän tilapäisen hiljaisuuden annista, mutta tilanne parantukoon pikaisesti.

  Täällä on suku syötetty, vaikka vannoin huilivani koko pääsiäisen. Että niihin uppoaakin ruokaa 8) Nuorisolla on hyvä ruokahalu... Kiva kun tulevat meitä "vanhoja" moikkaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin paljon potuttaa, että satuloin ratsun ja karautin penkan kautta hankeen. Hevoselle tuli hiki ja meillä oli hauskaa. Kuviakin on, mutta tutkin niitä myöhemmin. Vasemmassa rystysessä on jumalaton knööli, turposi ja mustui enkä tiedä mistä se tuli. Nyt vähän kylmä- koho-kompressiohoitoa ja katsotaan sitten mutä sieltä löytyy. En kuitenkaan pätkinyt hevosta vaan kolhin käteni varmaan veräjän salpaan. Tämäkin vielä!

   Poista
 4. En pysy laskussa kuinka montaa olen käynyt huhtikuun kuvat taas katsomassa. Kiitos tästä. Osaat koukuttaa ainakin naislukijasi blogiisi eri tehokkaasti ;-D

  Uskoisin ajaneeni tänään torppanne ohi matkalla Nivaan. Ainakin näytti torppa samalta kuin kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan ajoit ohi, poikkea seuraavalla kerralla pihaan nyt kun talon tiedät.

   Ja kyllä minä parhaani yritän tehdä, että uskollisia lukijoitani ilahduttaisin edes kerran kuukaudessa silmää hivelevillä muodoilla. Ja saat kurkata Kilpisotureiden tulevaa antia jos poikkeat täällä livenä...

   ;D

   Poista
 5. Uuuhhh... Nyt vasta havahduin katselemaan kuukauden kuvatusta eiku komistusta. Olen mykistynyt...

  Pikaista paranemista!
  Täällä on vielä jäljellä jonkun sortin kuiva köhä ja Virallinen Valvoja taitaa luulla sitä jonkunlaiseksi kutsuhuudoksi... Ainakin se heti tulee kun mä köhin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virallinen Valvoja on ihana. Juuri sitä mitä koiranpentujen kuuluukin olla.

   Poista
 6. Epsaniassa raikui hetki sitten Jypinkylä, tuli oikein kotoisa olo. Aika on mennyt todella nopsaan, aurinkoa, unta n 12 h yössä ja kumma juttu en herää klo 4:00. Pitänee noudattaa sisaren neuvoa ja sisustaa kotona uudelleen Radisson Blu-effektejä makuuhuoneeseen niin johan uni maistuu illasta aamuun. Oripoika on nyt nähty ja hienoksi todettu ja huomenna suunnataan ahdistelemaa pieniä valkoisia palloja:) Poikkesin myös siellä Fugen suunnalla syömässä erinomaisen tapas-aterian. Terkkusia kaikille! p.s Banuksessa on koirulaisten oma luxuserikoiskauppa, nimi varmaan Kiki von Knebeln or något sådant. olin jo lähettämässä Nasselle ja Peetulle kuvatervehdystä. Mm. ruokakuppeihin saa nimikointia ja niin edespäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jypinkylä on korvamato :D

   Käy vaikka kuvaamassa sitä Kiki von Knöödelin ikkunaa, tiedänpä sitten missä poiketa jos joskus niille nurkille hairahdun.

   Mukavaa lomanjatkoa sinne lämpimään *jypinkyläjypinkylä*

   Poista
 7. *Tekee ristinmerkkejä ja viskoo vihkivettä litratolkulla*
  No niin, täällähän sitä pakanamessua vietetään ja voihke kuuluu kauas maantielle saakka!

  Onneksi oikeus on olemassa ja vilpittömästi iloitsenkin siitä että Iso-J:n rukouksiin on vastattu :D

  Vaikka tämä tulee hieman jälkijättöisesti niin paranemista sulle ja voimia (sekä itsehillintää) <3

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com