torstai 2. helmikuuta 2012

Tänään on parempi päivä


Nyt mennään jo helmikuun toista päivää ja toivottavasti tästä alkaa parempi päivä, parempi jakso.
Alkuviikko oli jotakuinkin katastrofaalinen. Onneksi kukaan ei ole satuttanut itseään ja kaikki ovat terveitä (kop-kop, koputan puuta). V*tutukseen ei näköjään voi kuolla vaikka pahimpina hetkinä siltä tuntuikin.

Eilen illalla saatiin vihdoin lämminkin vesi piharakennukseen. Se, että jouduin kantamaan yövedet muutaman metrin, ei tuntunut enää missään. Kantaminen tapahtui kuitenkin sisätiloissa. Varsinainen tallin vesiletku oli yhä jäässä, vaikka sen säilytyspaikka on lämpimän puolella. Tänään se pitää kelata auki ja antaa sulaa kunnolla.

Iso-J tuli eilen kotiin ja tuntuu mukavalta kun ei tarvitse ihan yksin säätää näitä arjen kiemuroita.

Tänä aamuna oivalsin, kuinka vähän lunta loppujen lopuksi onkaan. Siis onhan sitä noin 40 cm mutta jotenkin se tuntuu kovin vähältä. Muistelen vain niitä viimetalvisia jymykinoksia, ne olivat huimat.

Nyt kun pakkaskauden jälkeen toivottavasti talven selkä taittuu, tulee kevät kohinalla ja ryminällä ja jo maaliskuussa haravoin rakkaiden roskasalavieni lehtiä pois. Joohan??

Ennen ryhtymistä päivän oikeisiin töihin, kokeilen kyhätä listaa seuraamistani blogeista. Partapapan plokissa oli päteväntuntuiset ohjeet. Älkää siis hermostuko jos etusivu on kohta tuhannen sotkua ja täys toimimattomia linkkejä...mie en vain ole hyvä lukemaan ohjeita vaikka ne olisivat miten selkeät tahansa. Minä sen sijaan olen älyttömän pätevä kertomaan muille miten heidän pitää minun mielestäni tehdä :D

Häntä pystyssä eteenpäin, missä lienetkin! (Vanha myyntimiesten sanonta)


4 kommenttia:

 1. Voi jee!! Mie osasin kyhätä tuohon viereen tuommoisen Lisää lukemista -listan.... lisään siihen enemmän blogeja kunhan joudan ja inspiroidun.

  Nyt pitää ryhtyä viranhoitoon, karjanhoidolla aloitetaan ja sitten siirrytään sisäköksi. Siitä talonmieheksi, koululaiskyydittäjäksi, kokiksi ja äidiksi. Enempää rooleja tälle päivälle, kiitos!

  VastaaPoista
 2. Oi jestas kun olen ollut ahkerana! Katsokaas nyt tuota blogin oikean laidan Lisää lukemista -listaa.... wohhou! Jos joku huomaa siinä bloginsa ja a) tahtoo sen poistettavaksi b) huomaa kirjoitusvirheen bloginsa nimessä c) tahtoo kertoa omastaan
  d) tai jotain muuta niin laitapa kommenttiboksin kautta viestiä niin katsotaan mitä osaan asialle tehdä.

  Listasta puuttuu tosi monta blogia joita kurkin satunnaisesti mutta jotka eivät ole jostain syystä tallettuneet lukupäiväkirjani osoitteistoon. Lisäilen niitä sitä mukaa kun tulevat eteen.

  Nyt pitää taas rientää, hommia riittää!

  VastaaPoista
 3. Jahas... sisältöä tyrkkää! Pitääpä lähteä surffaamaan - kiitoksia! Äläkä nyt manaa lisää lunta. Kyllä tää piisaa. Minusta.

  Mun pitäis vaihtaa rooli leipurista siivoojaksi. Eikä nappaa. Vaan esikoinen täyttää lauantaina 14 vuotta. Vaatii vähän ponnisteluja.

  VastaaPoista
 4. Herranen aika, joko sullakin Tita on niiiin vanhoja lapsia :D
  Juu, sisältöä pukkaa. Vastahan minä olen pari vuotta linkkilistaa lupaillut. Ja lopulta se oli suunnilleen vartin homma kopsata ne osoitteet tuohon riviin.

  Mietin vielä, tohdinko laittaa listaan Eeppinen paska -nimisen pläjäyksen... kurkatkaa ken hoksaatte sen täältä :D Voisin luonnehtia sitä blogia sanoilla "rankkaa shittii"

  Nyt teen poikkeuksellisesti jo toisen postauksen tälle päivälle :D

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com