sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Veny veny


Tupaterrieri näyttää vähän mallia lonkanvedon vaativassa lajissa.
Tärkeintä on olla rentona, vetelänä ja löysänä. Venytellä selkärankaa ja oikaista lonkanseutua hyvällä venytyksellä. Kyllä se syvärentoutuksen tavoitetila sieltä löytyy.

Tuvan pikkusohva on passeli näille karvaisille kavereille, mutta meille ihmisille se on auttamatta liian lyhyt. Jopa meikäpätkä tuntee itsensä sillä soffalla hujopiksi, kerrankin.

Lauantaina hiihtolomalaiset pakkasivat mondeon ja surauttivat etelän suuntaan. Illalla olivat turvallisesti perillä. Kiitos vielä kerran kun kävitte. Tulkaa hetipian uudestaan.

Säätila sallii ulkoilma-aktiviteetit ja kyllä niitä jonkin verran on harrastettukin. Yksi joogaili hevosen selässä, toinen teki lumitöitä ja kolmas mitälie. Minä maleksin paikasta toiseen. Iso-J kiipeili seinille, kaksi liiketunnistinvaloa oli tullut tiensä päähän ja piti siis vaihtaa tuoreet polttimot. Tallinpäädyn valo on varmaan jossain kuudessa metrissä. Alumiinitikas notkuu kivasti kun se on ääripituudessaan ja roima miehenroikale kipaisee latvaan painoksi. Hrrrrh, hirveetä kattoo!


Veli Milton on aivan suvereeni mestari venyttämisessä. Metrin verran rentoa kissannahkaa lojuu missä milloinkin. Kissanpäivät näyttävät sangen rennoilta. Mikäs se on kissalla laiskotellessa kun hiiriä ei pyöri nurkissa ruuhkaksi asti.

Lumikko tai joku muu melko pieni näätäeläin näkyy kiertelevän torpan nurkkia, mutta semmoisen pienpedon kanssa edes Veljekset Hulluudessa eivät ryhdy mihinkään. Ihan hyvä, turhaa hässäkkää ja tappelua on syytä vältellä.

Tämmöistä leppoisaa laiskottelua ... korjaan venyttelyä tänne tänään. Taidan itsekin kokeilla vielä koko rangan retkauttamista, tuvan sohvanpätkä näyttäisi olevan juuri nyt vapaana. Keinutuoli sen sijaan tursuaa kissannahkaa ja uuninpankollakin pyllerehtii joku mustaturkki.

Mitään en tarvii, näin on hyvä!


ps. Hyvää syntymäpäivää velipojalle, missä lienetkin!

MUOKS: Tässäpä vielä linkki, nyt on maailmassa kaikki tarpeellinen kun on ihan wieninleikkeen makuista vettäkin. Tutkikaa ja ihmetelkää:  http://dinnerinabottle.com/wiener-schnitzel

5 kommenttia:

 1. Venyy.. venyy... toivottavasti Torpan Armon niskahartiaseutukin venyy hartaiden venyttelyjen muodossa... kröhöm... ihan työn puolesta muistuttelen :D

  Olen viettänyt Hyvä Äiti päivää. Kaalilaatikkoa ja sämpylöitä, yhteistä lumikenkäilyä ja laatuisaa ajan viettoa.

  Ja hemmetin kaunis kevättalven päiväkin on ollut. Silmät vain vettä valuivat kirkkaassa auringonpaisteessa puhtaalla hangella.

  Elämä vain on ihanaa!

  VastaaPoista
 2. Googlen vahtaaminen alkaa käydä hermoille. Eilen tänne viestiä kirjoittaessa google lähetti mun kännykkään tekstarina numerosarjan. Että olen varmasti minä itte... pian sanon itseni irti google-tilistä...

  Kokeillaan nyt mitä tapahtuu kun Julkaisen...

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tuo ylläoleva kommentti "kirjoittaja on poistanut tämän kommentin" taisi sisältää vähän ärjympää kommenttia googlesta...

   Minäkin kokeilen nyt mitä tämä google nyt tarjoaa

   Poista
  2. Ei kun testasin vain toiselta koneelta, ei tullut tekstaria ja pyyntöä kirjoitaa tekstarin numerot tuplavarmistuskenttään.

   Pahuksen komeat revontulet oli tänään. Sain kuviakin!

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com