lauantai 11. helmikuuta 2012

Pieni onnellinen hetki


Elämä antaa meille kaikenlaista. Tämä päivä on mennyt perheelle, harvinaista luksusta ja arvokkainta sellaista.

Ponilapsi sai uudet helyt päähänsä ja nuorempi perillinen sai kunnian ratsastaa muutaman kierroksen. Ponin eteenpäinpyrkimys ja liike-energia on suuntautunut ruokakipon suuntaan, mutta nyt se onnellinen lapsuusaika jää vähitellen taakse ja poni ottaa askeleen kohti työuraa. Askel oli lyhyt ja verkkainen. Olihan ponilla mitä arvokkain lasti, ei silloin sovi perhehevosen hötkyilläkään.

Se oli kaunista katsottavaa ja tämän päivän hohtohetki. Kiitos siitä.

Lotossa ei tullut roposia, isompaa eikä pienempää määrää ja ehkä se on hyvä niin. Jatketaan tätä pientä ja hyvää elämää. Nyt saunaan!


2 kommenttia:

 1. Huomaatkos Hirnakka kevään saapuvan? Pohjanmaata on lellitty nollan pinnassa olevalla lämpötilalla, eikä se tuulikaan nuissa lukemissa haittaa. Takki auki ja ilman pipoa ynnä hanskoja... Tunsin itseni tänään Batmaniksi, kun viipotin pitkä takki auki... takki hulmusi kuin viitta... Bätmääään... bätmäään...

  Huomenna vielä tiukka työrutistus. Sitten päivä vapaata. Ja aion pitää sen vapaana, jos ei kukaan tuttu keksi olla pää kainalossa... välttelen siis puhelinta.

  VastaaPoista
 2. Kyllä työnteko on rankkaa... ihanan kiva, mutta raskas viikonloppu on takana. Olo oli ihan dööd, mutta kävin voimaantumassa tunnin verran vaaterissa. Kissa makas mun päällä ja kehräsi täristen. Homma keskeytyi sopivasti kun kuopus tuli hyppimään siihen viereen. Nyt alkaa olo tuntua taas ihmiseltä. En "oikeasti" nukkunut, mutta kelluin jossain pumpulin tapaisessa, omien unelmien (ihan vähän psykedelisten) keskellä.

  Päiväunet on mun ylellisyyslistalla aika korkealla sijalla. Nukkuminen nyt yleensäkin lasketaan sekä välttämättömyydeksi että ylellisyydeksi.

  Onneksi samaa hyvää on tiedossa huomisten pitkien aamu-unien muodossa. Huomenna on vapaata. Sitten painetaan taas häntä paksuna töitä. Mutta akut ladattuina.

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com