keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Karkauspäivä 2012Karkauspäivä on metka päivä. Nyt on tasattu neljän vuoden ajanlaskun pikkufibat. Neljältä vuodelta kipaistu kiinni karanneet ja käyttämättä jääneet tunnit. Ihan työstä käy tämmöinen ekstrapäivä.

Mitään ekstraa en tänään saanut aikaan. Yritin selättää silitettävien vuorta. Aivan maantasalle sitä en vieläkään saanut mutta alkuhan se on pieni ja vähäpätöinenkin alku. Sämpylöitä sentään leivoin, lähinnä helpottaakseni kiikunkaakun sairaiden perillisten olon kurjuutta.

Iltapäivän ja illan lepäilyn jälkeen näyttävät kumpainenkin sen verran omalta itseltään, että huomenna menevät kouluun mikäli nykyinen kunto säilyy. Onhan siellä paljon kaikenlaisia pöpösiä liikkeellä, mutta tällä kertaa ns. näyttö ei riitä eikä laiskuripäiville jäädä.

Huomenna saadaan maalle uusi Presidentti (kirjoitetaanko titteli isolla??) ja muutoinkinhan se tapaa torstai olla toivoa täynnä. Saas nähdä ylittääkö päivä odotukset vai jääkö ns. suutariksi. Vähäpätöinen arkipäivän tuhnaus.

Perjantaille panen paljon toivoa, silloin on käyttöä tuolle kuvassa osittain näkyvälle lippunivaskalle.
Voi veljet, sitä päivää on odotettu! Viimeksi näin Kiteen hipit soittopoikina Tavastialla, edellisen levyn julkkarikeikalla, siitä taitaa olla jo neljä vuotta. Espoossa asuttiin eikä torpasta ollut tietoakaan.

Elämällä on joskus mukaviakin ylläreitä takataskussaan. Ja ässiä hihassaan. Näemmä.  Ainakin karkausvuosina.

Nyt karkaan minäkin, höyhensaarille.


1 kommentti:

  1. Voi paska. Nightwish tulee Ouluun ja liput on loppuunmyyty. Ottaa päästä! Mä olisin halunnu kans... mutta toivotan paremmalle lippuhaille terveyttä ja iloa konsertista!

    Loppuviikko lähestyy... maanantaina alkaa loma! Onnettomuudekseni kuulen lasten koulukavereiden kaatuvan sänkyyn mahataudin takia. Murphyn lain mukaan se alkaa meilläkin maanantaina sitte...

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com