maanantai 5. syyskuuta 2011

Yksinäinen hetki


Kuva on uusinta viime viikolta, ei ole nyt uudempaa versiota. Ja tuonne otsaluun alle kun pääsisi ujuttamaan vähän rauhaa ja rakkautta niin elämä tamman kanssa olisi molemmin puolin antoisampaa.

Onhan sitä rauhaa ja rakkautta yritetty pujottaa tamman päähän koko kesän. Paljon ollaan lähennytty ja tiettyjä asioita varmasti tehty oikeinkin. Hitaasti edetty eikä kuormitettu millään mittapuulla liialti.

Tänään kun istuin tamman selässä, minulla oli yksi elämäni yksinäisimmistä hetkistä.
Tamma oli huolestunut, hämmentynyt ja ihmeissään. Enkä minä tiennyt mitä kieltä sille reppanalle pitäisi puhua selästä käsin. Yhteinen kieli katosi siihen paikkaan kun rupesinkin puhumaan ylhäältä.

En minä siis olekaan mikään Ääni Yläkerrasta... ainakaan luotettava ja uskottava sellainen, hevosen mielestä.

Voi paska... leuka rintaan ja nöyränä kohti uusia vastoinkäymisiä :-(

Sen verran voin kertoa, että hyvässä järjestyksessä vartin käppäilyn jälkeen poistuin kyydistä. Tamma jäi hämmentyneenä haukottelemaan perääni, ei selvästikään tiennyt mitä siinä tilanteessa hevosen olisi pitänyt tehdä.

Uutta matoa koukkuun, nyt pitää konsultoida fiksumpia.


4 kommenttia:

 1. Jaa niin... pitihän mun vielä mainita pari muutakin juubelia...
  Iso-J palautui kohtuullisen hyvässä järjestyksessä leikkauspöydältä. Kantoliina ei ole kovinkaan vakuuttava näky roiman rengin käpälässä mutta nyt pitää himmailla pari päivää ja liina on hyvä jarru.

  Särkylääkkeitä näkyy olevan laajempi kattaus, kai ne tropit pitää olla miestä myöten. Multa lähtisi kyllä jalat alta semmoisista pilsuista mutta onneksi niihin ei ole lupaa kajota muilla kuin sillä jonka nimi purkin kyljessä lukee.

  Koululta tuli heti tänään täitiedote. Meilläkin tehtiin tarkastus ja perillisten nupit olivat *yllättäen* täivapaata vyöhykettä :-)

  Sää oli hieno ja upea, kertakaikkisen mainio. Ja Paplulle kiitos pikaisesta statuspäivityksestä puhelimitse. Kuten meiliin kirjoitin, autan kaikissa käänteissä joissa voin, etenkin jos kulkusi näille main käy. Tai jos näiltä main löytyy jotain kuvattavaa :-)

  Tätäkin kautta laitan vielä kirpputori-ilmoituksen:

  OSTETAAN JOUSTORUNKOINEN KOULUSATULA
  Mielellään Merkkiä StarTrekk, malli Flexible. Leveys 2 ja istuin about 16,5¨ Sana kiertämään ja yhteydenotot, vinkit ja tarjoukset meiliboksiin. Kiitos. t. mie ja miun tammain

  peeäääs: jos joku asuu lähellä ja hällä pyörii nurkissa muita koulusatulavaihtoehtoja kuin joustorunkoisia niin tervetuloa satulan kanssa käymään. Tarjoan satulansovituksen päälle pullakahvit ja kierroksen torpalla. Kenties kennollisen munia. Ja ostan jos sopivan satulan tuot mukanasi. Tamma on kuin vanha kunnon Tuhkimo, odottaa sitä sopivaa...

  VastaaPoista
 2. Jahas, sitä ollaan uudistuttu ! Pirtsakkaa on : )

  Tsemppiä tamman kanssa etenemiseen, konsultointi kannattaa. AINA.

  Satuneesta syystä juuri tuollainen satula löytyy meiltä, mutta valitettavasti ei ole kaupan. Toivotaan, että VeeÄrrä vielä tarvitsee sitä ja jos ei, niin Monsteri sitten ; )

  Näillä leveysasteilla aamu valkeni lämpimänä ja aurinkoisena, mutta 11 pintaan räppäsi vesihanan päälle ja loppua ei taida olla luvassa ennen iltaa...

  VastaaPoista
 3. Että mä säikähin uutta ilmiasua! Mutta näyttää hyvältä. Mukavaa päivän jatkoa, minä porhallan töihin takaisin!

  VastaaPoista
 4. Hahhaa, päivitin tämän bloggerin johonkin uudempaan versioon ja silloin hallintapaneeliin ilmestyi uusi Design -nappula. Sitä kautta sitten lähdin seikkailulle ja tämmöinen ulkoasu nyt. Tällä mennään vaikka silmiä vähän viiltääkin... makunsa kullakin sanoi koira kun muniansa nuoli :-D

  Tänäänkin on saatu nauttia upeasta aurinkoisesta päivästä. Tuuli on raikas ja puhaltaa jostain etelän kulmalta joten sieltä on sitten tulossa sateitakin.

  Matkamittari on hauska, kohta vaihtuu uusi kymmentuhatluku. Huissia.
  Pitää tehdä vähän isompi kolmenkympin huolto.. saisinkohan nyt ne linkkilistat vihdoin tehdyksi, vaikka omalle sivulleen *punastus laiskuudelle*

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com