perjantai 30. syyskuuta 2011

Pilleet


Hyvän työviikon päätteeksi Torpalla pidettiin pilleet. Partyt ja pippalot.
Kahdeksan kammottavan näköistä hyypiötä istui tuvan pöydän ääressä ja mässytti sormenpätkiä, mahahappoboolia,  kissanhiekan kultakimpaleita, mörönräkäpizzoja ja muuta makoisaa. Myös niitä supervaarallisia antikarppisokerimatoja.

Välillä puutarhassa kirmaili Tuhmikko, noitia, pikkupiruja, merirosvozombie ja Röllipeikko.

Ohjelmassa oli mm. luudallalentämisen oppitunti ja lyhtymarssi autoilijoiden iloksi. Taas tietävät kylällä puhua kaupunkilaisten touhuista... :-D


Suku, perhe ja kummit sekä tuttavat tunnistavat ehkä kuvasta torpan perilliset. Tai sitten ette.... aika hyviä asuja vai mitä?

Aiemmin päivällä tallityömaalla tanssitettiin betonimyllyä ja muurattiin sekä harkkoa että tiiltä.
Mulla on runsain mitoin kuva-aineistoa remontin inhorealistista vaiheista, lykkään niitä vähän kerrassaan Hirnakan tallin sivulle. Kunhan nyt ensin keksi miten toteutan remppapäiväkirjan. Laitanko uusimmat loppuun vai alkuu... siis nouseva vai laskeva kuvajärjestys??

Huomenna laitetaan pihasaunan takkatuvan ilmanvaihto kuntoon, Iso-J:n velipoika saapui visiitille ja huomenissa on ohjelmassa ns. pientä laittoa että grillikauden päättäjäiset. Rouva Anoppikin liikkuu maisemissa. On niin harvinaisia vieraita, että meinaan panostaa tarjoomuksiin astetta enemmän. Pestotarpeetkin on hommattu, suu jo napsaa...

Tuhmikko
Sää oli hieno ja lämmin koko pitkän päivän. Oiva lopetus Syyskuulle tämmöinen lämmin ja aurinkoinen päivä. Lokakuu ei hyvää lupaa nimensä puolesta mutta onhan siitäkin aina selvitty. Miksei nytkin.

Nyt on mukavan väsynyt fiilis. Tupa on siivottu, astianpesukone hyrrittää boolikulhoja puhtaaksi, kynttilät lepattavat ja ulkona on jo sysipimeää. Kissa kuorsaa vienosti tuolin selkänojalla, aivan korvani juuressa ja perilliset sammahtivat kuin ne kuuluisat saunanlyhdyt.

Kanalastakin tuli jymysatsi, kuusi munaa yhdestä pesästä. Pikkurouvat alkavat päästä vauhtiin ja munatuotanto käyntiin. Kohta on munukkaa marenkitalkoisiinkin. Harmi vain, että loppusyksy ei ehkä ole niin marenkisesonkia kuin esimerkiksi kesäkuu olisi. Noh, tehdään hiottavan tukevia ja tuhteja piiraita ja kakkuja koulun myyjäisiin. Kohta on hiottavan tukeva ja tuhti emäntäkin.

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin, adidas bananas!

Länsitaivas punakkana


2 kommenttia:

  1. Karmean näköinen seurakunta Torpalla! Vissiin hauskaa oli eniveis... :D

    Jaksamista vieraiden kestitsijälle - sillä pestolla kyllä ansaitsee taivaspaikan <3

    Upea iltarusko... täällä päin se tietää seuraavan päivän paskaa - eli sadetta. Mutta eihän vanhat merkit paikkaansa pidä...

    VastaaPoista
  2. Ompas kakarat oikee panostannu ittesä laittamisee. Ihanan näkösiä!!

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com