torstai 12. marraskuuta 2009

Torstai, toteutuvien toiveiden päivä?


Kylmän kuulakasta aamupäivää!
Nukuin hyvin koska päätökseni kypsyi jo illan tunteina.

Lähden vielä viikoksi, vain viikoksi, työkeikalle Espooseen ja sitten se on siinä.

Tie on auki taivasta myöten, vai miten siinä laulussa nyt sanottiinkaan? Ei ilman riskinottoa tapahdu mitään ja seisova vesi haisee pian pahalle.

Se, mitä minusta tulee isona on vieläkin auki, ehkä sitä ei tarvitsekaan tietää. Pääasia on nyt se, että lapsillani on äiti kosketusetäisyydellä ja että minä saan olla yhdessä perheeni kanssa.

Näin on närhen värkit ja nyt piirakan paistoon.

6 kommenttia:

 1. Hyvä on possu, hyvä on. Sanoo maanilvelijä siinä Sika-elokuvassa.
  Samat sanat sulle. Hyvä on. Päätös.
  Ei tuollaista "työmatkaa" kestä Erkkikään ja sähän lähdit kotiseudulle Pohjois-Karjalaan, joten mustan marraskuun ruuhka Suomi on syytäkin pyyhkiä pois agendasta. That´s it.

  VastaaPoista
 2. Jeppisjee.
  Kunhan saan ensi viikon työvuorot käsiini, voitaneen hahmotella jotain treffintapaistakin. Vaikka ne läksiäispizzat jo kertaalleen syötiinkin.

  Mulla on arvaten paljon 8-16 vuoroja sillä tuuraan pomoani. Jää sitä luppoaikaa iltoihin.

  Piirakat tuli paistetuksi, kaksi isoa vadillista ihania, voilla voideltuja herkkuja. Laitan illemmalla ehkäpä kuvankin.

  Sää selkeni, hieno iltapäivän viisto valo. Taitaa pakastua vähän. Nyt on sopiva hetki tuulettaa kanala ja hätistellä rouwat päiväkävelylle.

  VastaaPoista
 3. Sillä lailla sitä pitää! Helpompi olla kun on ratkaisu. Ja kun yhden oven sulkee, niin toinen aukeaa. Universumin lakeja. Luulen että kaikki osapuolet ovat paljon tyytyväisempiä näin.

  Nyt sitten kimpassa tapitetaan maailmankaikkeudesta sulle uusia latuja.

  Odotan sitä piirakkakuvaa vesi kielellä!

  VastaaPoista
 4. Heissan ! Ihana juttu tämä blogi,kyllä sä vaan viitsit,olet tosi reipas!!! Meikä se vaan lukee näitä ja nauttii toisten aikaansaannoksista,olen ihan koukussa näihin.Mun elämä onkin niin tylsää ettei olisi mitään mistä kirjoittaa ;) Sinä se olet tehnyt suuria päätöksiä,onnea matkaan.Kyllä se elämä kantaa!Jään innolla odottelemaan kuulumisia,kaikille terkkuja ja ihan varmana tullaan teitille,ensi vuonna :)

  VastaaPoista
 5. Wau mitä kuvia!! Oikein sydäntäraastavan upea paikka. Ja hieno päätös, onnittelut!
  Täällä kärvistellään pikkuruisissa lumipaikoissa, siis siellä missä sitä edes vähän on. Tuli oikein kaipuu kunnon lumitalveen.
  Ne läksiäispizzat syödään ihan varmasti uudelleen, kunhan vain vinkkaat.

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, Sarika (Sarkka, tekniikan ihmelapsi??) ja S.Savaskin ovat täällä. Huippua, tervetuloa näin netitse kuin ihan livenä. Mutta älkää tulko yhtä aikaa, tulisi kenties turhaa haukkua ja hälinää... Sen verran eläväisiä molempien koiruudet.

  Saas nyt nähdä miten pitkään ja miten aktiivisti tätä oman navan kaivuuta jaksan julkisesti harrastaa. Ensi viikolla olenkin läppärin varassa ja mitähän mä kuvaisin? Perusyrmyjä Espoolaisia... NOT!

  ps. mulle sopii Espoo-Kirkkonummi -treffit keskiviikkona tai torstaina. Ma-ti on iltavuoro ja perjantaina lähden kotiin.

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com