torstai 26. marraskuuta 2009

Täydellisen upea räntäsade

Kyllä vaan, räntää mättää taivaan täydeltä. Kaksi kertaa olen jo tänä aamuna taivaltanut perillisten koulubussin pysäkille. Toisella kertaa jätin koiran kotiin kun haisi jo ihan riittävän ällöttävälle ekan reissun jälkeen.


En viitsi kuvailla mille märkä kana haisee *yäkyäk* Kuvassa Alhon blondi.

En minä vieläkään ole saanut kotimme nokkelaa tietotekniikkaa toimimaan toivotulla tavalla joten lähetin sähköpostia tuosta metrin päästä tälle winduskoneelle. Liikkuhan ne kuvat niinkin.

Eilen käytiin kaupunkireissulla. Alan olla paikallisessa Agrissa jo vakioasiakas. Nyt on ostettu 40 kg kanakalkkia ja 40 kg Balans-rehua talven tarpeisiin. Sekä vesiastiat. Mokomat eivät arvosta kolhuisia Uunikokkivuokia juoma-astioina vaan sontivat niihin rehvakkaasti.

Tänään olisi ohjelmassa kanalan ja rehuhuoneen siivous. Jotenkin minusta tuntuu, että rehujen roudailu kottikärrypelillä riiheltä kuivavarastoon lampolan takahuoneeseen jää tältä päivältä. Ja sehän on aivan ilmiselvästi miesten töitä. Iso-J:lle tulisi varmasti hyvin hyvin paha mieli jos ahnehtisin hänen hommiaan *virn* Purujenkin lisääminen voi huoletta odottaa sateen taukoamista.

Jos nyt olisin niin reipas kuin mielelläni kuvittelen, ottaisin tuon koiranturjakkeen ja nyppisin kesäkarvat pois haisemasta. Jos olisin. Urakka on aloittamista vaille valmis.

*haukottelua ja venyttelyä*

4 kommenttia:

 1. Taukosihan se sade ja ihan ilmiselvästi ohenee pilvipeittokin. Vaatii sen ohenemisen havaitseminen tosin lähes yliluonnollista mielikuvitusta ja huimaa optimismia. Mutta kuitenkin.

  Havahduin myös siihen, että huomenna sitä mennään sitten Method Putkisto Pilates -kurssille. Vastahan minä olen viimeiset 5 vuotta puhunut siitä kurssille menosta. Sen on sitten parempi olla hyvä kurssi... noh, toisaalta kaikki liikunta tähän Ohhoh-luokituksen saaneeseen selkäruotoon ja raihnaiseen roppaan on hyvästä.

  Pitää etsiä joogahousut. Mulla on jossain ihan viralliset yogapantsit, ihan oikeesti ;-) Olin nähkääs menossa Pilateskurssille joskus ennenkin. Sitten tuli muistaakseni joku ihan pätevä este. Hevosen ähky tai jotain. Nyt ei ole hevosta mutta joogahousut löytyy vielä. Parantumaton tekstiiliurheilija...

  VastaaPoista
 2. Ristus... tuosta ohhoh-luokitetusta selästä näköjään kuulee vuosia jälkikäteen.... Se oli kuule ainoa laatuaan. Suorastaan uniikki. Mutta eihän tilanne ole enää ollenkaan sama.

  Sain juuri tekstarin, että kaveri ei pääse tänään joogaan. Komea lista tekosyitä... ja multa tusahti sosiaalinen paine lähteä joogaan pitämään rapistuvasta kropastani edes auttavasti huolta. Kamppailen tässä itseni kanssa vielä hetken. Saan valita menenkö joogaan vai edistänkö pesuhuoneremppaa uudella kerroksella vesieristystä. Istuttamaan ei pääse kun on niin pimeetä.

  Valitsen itseni ruoanlaittoon ekaksi. Päätän sitten jatkosta. Onpa suuret ongelmat täällä... :D

  Tämä marraskuu saisi jo päättyä ja kauniin lumen saisi sataa. Alkaa riittää tämä mudassa vellominen, kuraiset elukat, autot ja jatkuva kumisaappaiden käyttö. En valita, mutta pimeys väsyttää.

  VastaaPoista
 3. Tita, se kommentti oli niin ihanan spontaani ja aito. Ja rehellinen. Muistan sitä hyvällä. Ja totta on sekin, kyllä ruoto parani jo yhdellä veivauksella huomattavasti. En voi kylliksi kiittää.

  Täälläkin pimeni joten mahdollisesti ohenevaa pilviverhoa voi vain arvailla. Ehkä siellä on illalla nappikauppa auki?

  Päivä meni ihan joutavaan märehtimiseen. Puheluita, paperihommia ja perillisten kurittamista (verbaalisesti). Äitikullan puolella ramppaa riesaksi asti nuoria ja salskeita miehiä, ihan kateeksi käy. Siellä se remppa edistyy. Noh, minä käärin kanalanhajuista villanuttua tiukemmin ympärilleni ja odottelen Iso-J:n kotiinpaluuta. Tasan ei käy onnen(kaan) lahjat :-P

  Lauantaiksi lykkää logistista ongelmaa, täytyy ehkä kääntyä lukija Satu T:n puoleen, hän viettää käsittääkseni laatuaikaa (ilman perhettä) ja voi ehkä pitää ratsastavasta perillisestäni huolta vajaan tunnin joka aikataulutuksessa toistaiseksi mättää? Eikös olekin hyvä diili? Vaihdat omat tenavat vieraaseen kersaan? *yltiöoptimistisena odottelen Satu T:n myönteistä tekstariviestiä*

  Tita, menitkö joogaan vai lillutko vesieristeissä?

  VastaaPoista
 4. Hah! Sain niskalenkkiotteen itsestäni ja raahasin kitisevät luuni joogaan. Teki hyvää, luojan kiitos laiskuus ei voittanut. Tänään. Sitten vetäisin ne vesieristeet lattian. All done. Hyötysuhdekin on parantunut, tänään meni rakennushalogenin edessä hikoillessa vain yksi lonkero.

  Viikonloppu muuten häämöttää!

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com