tiistai 17. marraskuuta 2009

Anna Tiistaille tilaisuus olla hyvä päivä


Ei kyllä tämä marraskuinen tiistai kauneimpia puoliaan paljasta, ainakaan näin aamupäivällä. Taivas on tympeän harmaa ja tuuli pyörittää pudonneita lehtiä. Ainoa pirteä ja puuhakas näillä nurkilla on pihan Herra Mustarastas joka touhuaa ihan entiseen malliin. Hemmoa ei huolet paina.

Jotenkin nuo ohdakkeet omalta pellolta (tuleva laidun...) sopivat tähän synkistely-yhteyteen.

Nyt on ryhdistäydyttävä ja keskityttävä päivän agendaan. Ja muistettava ajaa auto pesurin läpi.
Jännityksellä odotan mitä päivä eteen tuokaan.
Kiva kiitti hei!

3 kommenttia:

 1. Harmaata on pohjanmaallakin. Vaapana aamupäivänäni puuhasin pihalla - keräsin tsiljoona tyhjää kukkapurkkia. Kuka niitä kätkee melkein joka pensaan juurelle???? Ja miten ihmeessä niitä oli niin paljon? Olenko todellakin istuttanut tänä vuonna noin paljon kasveja, vai onko kyseessä mahdollisesti jopa vuosikertapurkkeja? Suuria mysteerejä...

  Löysin jopa keväisiä hallaharsoja, joista yksi oli valitettavasti jäätynyt maahan kiinni. Löysin yhden ison mansikkakankaan pellolta myös lojumasta ja vedin sen tulevan pionipengerryksen päälle. Se on vähän niin kuin valmiina keväällä nititstämään muhkean heinikon siitä alta. En kuitenkaan keväällä ensi töikseni pääse alueeseen käsiksi, joten olin mielestäni tosi fiksu nyt... :P

  Nautinnollisesti kitkin yhden kukkapenkin. Kuka oli kylvänyt sinne vesiheinää, voikukkaa ja nokkosta? Maa oli sula, joten kitkimeninen luonnistui.

  Nyt pitää kiiruhtaa töihin. Siinä se ilta sitten meneekin.

  VastaaPoista
 2. No niin. Ei ole tullut tuuletusta siitä, kuinka lujaluontoinen Hirnakka on ollut pentulaatikon äärellä. Ihan asiakseni tulin tarkistamaan.

  * Hymyilee ihan ääneen *

  ... ja jää odottamaan kommenttia pennuntuoksun pöllystä nousukiidossa leijailevalta Blogittajalta.

  VastaaPoista
 3. Hahhaa, kipitin kiireesti töihin. Siellä oli pentulaatikko ja laatikossa vaikka mitä. Laitan tuonne etusivulle oman juttunsa asiasta kuvien kera.

  Mutta siis hitsinvimpulat, minäkin haluan oman pionipengerryksen!!! Mulla olisi sille oiva paikkakin. Jonkun pitäisi vain antaa mulle työlista ja tarkat ohjeet. Onkohan lukijoitten joukossa puutarhureita ;-)
  Suotavaa olisi, että mahdollinen puutarhuri visiteeraisi paikan päällä *viheltelee*

  Ja nyt sitä päiväraporttia kyhäämään.

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com