perjantai 27. marraskuuta 2009

Kuningaslaji


Jeppisjee, olen löytänyt henkisen kotini Pilatessalista! Juuri tuollainen hidas, rauhallinen, 100 % omaan napaan keskittyvä, salatehokas ja avaava liikunta on Se Mun Juttu. The Mun Juttu. Juurikin näin.

Olipas kerrassaan mieltäliikuttava tunne session lopussa todeta raihnaisen kropan venyvän luontevasti hyvään ryhtiin, kohti korkeuksia, ihanan kevyenä.  Ihan kun olisi kotiinsa tullut.

Huomenna takaisin matolle kl. 10 ja sama sunnuntaina. Voi tuntua vähän jossain syvissä lihaksistossa tämä tehostartti. Tai lihastoahan se nykyisin on, lihakset jäi jonnekin matkan varrelle.

Aamupäivän peuhasin kanalassa. Kärräsin olkea, sekoittelin purusta ja turpeesta nätin peuhuaineksen, kiinnitin uuden juomalaitteen, talikoin, lapioin ja puunasin. Sekä nostelin ne samperin painavat rehu- ja kalkkisäkit kottariin. Kottarikyydityksen totesin miesten hommiksi. Meinasi kaatua koko hökötys ensimmäisestä askeleesta.

Kyllä nyt rouwain kelpaa. Ja kyllä Herra Iso Herra tepastelee rinta kaarella. Nuori Kukko pullistelee salaa nurkan takana (kun Iso Herra ei huomaa) ja yrittää polkea kanoja (jonka Iso Herra varmasti huomaa). Minusta on mukavaa nähdä, että nuo luojanluomat ovat niin iloisia ja puuhakkaita. Ehkä se on nyt se lajityypillisen käytöksen lakipiste. Mene ja tiedä mutta sen tiedän, että kanat on mun kavereita :-) Olen vissiin päässyt itseäni fiksumpaan seuraan...

Aloitin myös Nassemiehen joulusiivouksen. Pää on jo kuorittu turakarvasta siistiksi. Näyttää ihan koiralta jolla on turkisliivi päällä. Yritän jatkaa huomenna homman loppuun. Taktisista syistä aloitin tänään pääpuolesta, en selästä jossa homma joutuu ja näkee työnsä jäljen heti. Yleensä se nuppiosasto jää vikaksi ja tulee hutaistua kun tympii jo koko nyppimishomma. Etuosa on kuitenkin se hitain ja näkyvin paikka joten panostan tällä kertaa siihen. Tässä nyt kenties oikeasti trimmauksesta jotain tietävät nauravat kolkkoa naurua, se heille suotakoon.

Laitan jonkinlaiset ennen ja jälkeen kuvat esille jahka on jotain näytettävää.
Nyt meillä näytetään Johan Falk -leffaa joten hinaan ryhdikkään ruotoni soffalle. En muuten aiemmin tiennyt noista J. Falkeista mitään. Meillä on leffakokoelmassa kaikki ruotsissa julkaistut Beckit ja Wallanderit ja nyt nuo Falkit. Ovat muuten tositosi koukuttavia. Eilen katsottiin leffa jossa Samuli Edelman teki hyvän roolin venäläismafiosona. Kyllä ne tuolla ruotsissa osaa rodee ja polee leikkiä myös leffoissa. Heja Sverige!

Nähdään huomenna. Jos luoja suo ja tuulet ovat suotuisat.

4 kommenttia:

 1. Pilates pohjautuu joogaan, joten samaa veivausta tehdään. Minä teen sen 35 euron vuosimaksulla :D Eniveis nimestä viis, mutta siinä tulee sangen tietoiseksi omasta kehostaan. Samalla se tekee jumalattoman hyvää selkäruodolle, hartioille ja mielelle. Koko body saa hyvän käsittelyn.

  Olen tänään ihan dööd jostain syystä. Vilustaa ja väsyttää ihan sikana. Taidan veivata itseni sänkyyn, ensin koitan toisella silmällä katsoa tylsää 007:aa.

  Ööt!

  VastaaPoista
 2. No eipä ole Titan joogat hinnalla haukuttu, mai gaaad. Toivottavasti Tita ei nyt makaa röhkistaudissa.

  Ja nyt vielä yksi kahvimukillinen, sitten takaisin kaupunkiin ja hiljentymään pilatesharjoitusten pariin. Juhuuuu!

  VastaaPoista
 3. En minä röhki enkä heiluta saparoa. Sain vissiin ärhäkän allergisen reaktion piehtaroituani ilta toisensa jälkeen tuon vesieristysmassan kanssa. Naama on kuin rupikonnalla - aivan hirveän näköinen ihottuma nousi äkkiä ja laajalti suun ympärille ja leukaan. Se on joko urticariaa tai toinen vaihtoehto on sitten herpes. Allergiaa minulla ei ole koskaan ollutkaan eikä sen puoleen herpestäkään. Mutta jos ei tämä naama niin häävi ole koskaan ollutkaan, niin nyt tällä pelottelee perheen pienemmät ja vähän isommatkin.

  Herpestä epäillessäni mies positiiviseen tapaansa kysyi että ketä on tullut nuoltua? Se on meillä itse mösjöö, jolla on toisinaan huuliherppes.

  Jos ei tämä asetu viikonlopun aikana, niin pitää mennä ihotautilääkärille. Ja pysyä kodin seinien sisäpuolella pois pelottamasta viattomia kanssaihmisiä.

  Oulussa kävin tänään akupunktiossa ja mies on laatoittanut pesuhuoneen lattian. Siinäpä tärkeimmät kuulumiset.

  Vetäydyn tallin rauhaan...

  VastaaPoista
 4. Tita, KUVIA!!! ;-D
  Kemikaali-Alin kosto ;-D
  Supata terkut heppasille, joohan.

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com