keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Keskiviikon iltahöpinät

Tämän päivän kuvituksesta vastaa Satu H. ja koska hän on ilmeisen estynyt lähettämään kuvia, joudutte ihastelemaan vaihteeksi tätä: Talvinasse yrittää skarpata.


Näin pitkästä aikaa upeita hevoskuvia, kävimme katsomassa Kirkkonummen kirjaston Suomenhevosaiheisen taidenäyttelyn.
Pidin taiteilijan tyylistä ja kyvystä vangita liike. Noh, kunhan Satu saa kuvat sähköiseen muotoon, voinen esitellä niitä täälläkin. Kyllä ne aikaa kestävät.

Nyt on toiset viralliset läksiäissafkat syöty ja kuten Inkoon iloisille rouville lupasin, nyt ymmärrän jo lähteä elämässä itään päin. Kyllä kaksi lähtöateriaa riittää noin lyhyelle matkalle.

Mutta kun seura oli taas niin kivaa... Satu yritti söpöillä koiranpentuilmeitä ollakseen yhtä söpö kuin borderinpentu.

Lukija Savas sai jo kiitokset kuvalähetyksestään. Niiden julkaisun aika on joskus myöhemmin.  Asioista perillä olevat tahot tietävät kyllä minkä matkan minä ja S. teimme viime tammikuussa.

Täällä sataa vettä. Huomenna pitää hakea Biltemasta saavillinen litkua Pissapoikaa varten. Eipä kuulema kotitorpallakaan jääskrapaa tarvita, sielläkin hanki vajuu ja sumu lisääntyy.

Taitaa olla iltalääkkeiden aika, hotapulveria ja konjakkia. Huomenna on melkoisen buukattu päivä, pitää hoitaa työ ja sen jälkeen monen monta juoksevaa asiaa. Ei ole ihan paras voittajafiilis, lihaksia särkee ja kurkussa jumii takiainen. Monta huonostinukuttua yötä vielä samaan syssyyn. Toivottavasti pysyn jossain kuosissa perjantaihin saakka jotta jaksan ajaa kotiin asti. Sitten voisi vaikka sairastaa päivän.

Natinati.

1 kommentti:

  1. Joko tauti alkaa hellittää otettaan? Otahan lääkityksen mukaan tuoren valkosipuli siivuina vaikka leivän päällä. Helpottaa kurkun ja hengitysteiden oloa. Viis kanssaihmisistä... ja hunaja on toinen kurkun voitelija.

    Minä olin reipas ja sain kaksi ikkunanpokaa ja yhdet puitteet maalattua. Lapset koulusta tultuaaan ekana huusivat, että "täällä haisee maali". Ai haisee vain? Siis täällä hommat haisee.

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com