maanantai 9. marraskuuta 2009

Mikä on kun taidot ei riitä?

Mitä tämmöisessä blogissa voi ja mitä kannattaa elämästään paljastaa? Periaatteessa yritän pitää perheeni anonyymeinä, läheiset ja ystävät toki tietävät ketä ovat Iso-J, äitikulta ja perilliset. Perustakoot omat bloginsa jos tahtovat avautua elämästään. Kunhan eivät tee sitä facebookissa "Me vihaamme Hirnakkaa" -vihayhteisönä. Sitten ei hyvä heilu.

Tuttavat jo tietävät etten ikinä koskaan ole osannut olla lyhytsanainen. Mummo oli suulas karjalainen joka liverteli tarinat monen kierteen kautta ja useaan otteeseen jotta hidasälyisempikin ymmärsi. Taitaa olla minussa vähän Annimummon vikaa.

Ja mitä sitten tulee otsikon kysymykseen? Paljastan nyt ensitöikseni olevani kohtuullisen käpälä näissä daattahommissa. Niin, taidot ei nyt kertakaikkiaan riitä. Lähtötilanne on tämä: mulla on uusvanha mäcci ja mulla on digijärkkäri josta siirretty koneelle tsiljardi kuvaa. Kaikki on jossain hirmuisessa giganttisessa koossa. Tämän fiksun, käyttäjäystävällisen mäcin upeat, mainostoimistohemmon lataamat ohjelmat ovat niin pahuksen snobeja, etteivät kertakaikkiaan suostu yhteistyöhön. Ei onnistu mikään, millään. Eikä etenkään kuvien lataaminen kuvablogiini. Ja siellä on oikeasti aika hyviä räpsyjä seassa.

Gnnnnh, suljen fiksut ohjelmat ja tämän hemmetin fiksun mäcin tältä illalta. Yritän huomenna uudelleen. Mulle voi lähettää aasinmyssyn. Tai hyviä neuvoja. Tai kirjekurssin Mac for dummies.

Nuku tiukasti, sleep tight!

2 kommenttia:

 1. Hipihei Hjirnakkaa : )

  Sä teit sen ! Hieno homma. Sanoo hän ja näpertää aasinmyssyä myös itselleen.

  Nähtävästi olen täällä nyt ihan oikealla nimelläni, mutta menköön. Olenhan jo siviilissä "pienen kunnan julkku" ; )))

  VastaaPoista
 2. No sissos, hyvä kun löysit tänne.
  Heruttelen kohta uusia kuvia tänne, sain vihdoin mäcin nöyrtymään työkalukseni.
  Palataan pian!

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com